Eşim benden gizli nikah kıymıs

Hakaret var ama tehdit etmedim.bir de beni engellemiş sanırım attığım mesajları hiç görmedi.onu da anlayamadım ki hic

Kimse kadını masum göstermiyor ki.

Kadının yaptığı bireysel ahlâk açısından sıkıntılıdır.

Ama tekrar ediyorum: sadakat yükümlülüğü yoktur.

Şu an gündemdeki problem sadakatsizlik. Konu sahibine karşı sadakatsiz davranan kişi de eşidir.

Bu sebeple kadın, bu ilişkiye ve konu sahibine karşı kusurlu değildir.
Ama o kadın da kendine karşı kusurludur.

Mahkemeden kadına tazmint açılabiliyormus.demekki sadece bireysel ahlak sorunu değil.hatya bence tamamen toplumsal bir ahlak sorunu.boyle kadınlar oldukça erkeklerin de işi kolaylaşıyor

Öfkeni çok iyi anlıyorum. Ama bı sakinleş karşı tarafla muhatap olma. Eşinden de en kısa sürede boşan. Aksi seni fazlası ile yorar yıpratır. Detayları bilmeye gerek varmı ? Kendi iyiligin için didikleme. Delilin var zaten boşanmada işe yarayacak kadar.. hakkında hayırlısı olsun

Mahkemeden kadına tazmint açılabiliyormus.demekki sadece bireysel ahlak sorunu değil.hatya bence tamamen toplumsal bir ahlak sorunu.boyle kadınlar oldukça erkeklerin de işi kolaylaşıyor
Hayır, artık açılamıyor. Geçmiş dönemlerde böyle bir uygulama vardı ama artık yok.

"Böyle kadınlar" dediğiniz kadınlar dün vardı, bugün de var ve yarın da var olacaklar.
Dolayısıyla bu ve benzeri olayların faili "böyle kadınlar" değil, aldatan eşler. Asıl faile yönelin.

Beni bosayi yeni dedim ben.ve boşadı.
Senin inancına saygılıyım ama şunu sorayım sana madem adam seni boşadı talakla. Sen gidip başka adamla nikah kıyıp evlenebilir misin ? Evlenirsen senin kocan sana resmi boşanma davası açabilir mi aldatmaya dayalı. Cevabı söyleyeyim evet açabilir.

Toplum önünde bilinen ve senin haklarını koruyan nikah en geçerli nikahtır. Bence bu düşüncelerini gözden geçir çünkü eşin seni bu yüzden kolay kandırabilecegini düşünüp yaptıklarını hak görüyor kendine midesiz şerefsiz adam

Zaten kararım edindiğim bilgilerden sonra değişti, teşekkürler

Bu çok mantıklı bir düşünce ama duygusal açıdan doğru değil. Aldatılmış bir kadına üst üste bu cümleyi kurmak çok duygusuzca. Üstelik öyle bir üslupla söyleniyor ki aldatılmış kadının öfkesi yüzünden resmen buradaki hemcinsleri tarafından linç ediliyor.

Yazdım ya,hepsini okumadınız sanırım.tabiki resmi olarak ta bosanacagiz.herseyo kanıt altına aldim
O kanıtlarınızın bir zamanı, süresi var. Bu forumdan okuduğum kadarıyla da o 6 ay. Yani bu süre dolduğunda eşinizi affetmiş sayılıyorsunuz, delilleriniz geçersiz oluyor.

Konu sahibi haklarını kanun önünde yani hukuk aracılığıyla arayacak. Hukuk da mantık işidir.

Konu sahibi öfkesi sebebiyle linç edilmiyor. Öfkesine yenik düşmesin diye mantıklı tavsiyeler veriliyor.
Bu tavsiyeleri değerlendirir ve makul bulursa uygular. Gerisi onum bileceği iş.

Linç edilmiyor sadece öfkesi kendini yakacak canın yeterince yanmış daha da yanmasın diyoruz. Eline birşey geçmeyecek herşey daha da kötü olacak diyoruz. O aşşağılık kadının ayağına gidip kendini daha da birşey sanmasına mahal verme diyoruz. O kadına yakışıyor yaptıkları ama sana yakışmaz önüne bak dik dur diyoruz

Eşimi affetmiyorum ama evli bir adamla olan kadını da affedemem.bile bile girişmiş bu işe.
yanlış anlamayın ama... eşinize gücünüz yetmediği için hırsınızı kadından almaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana...

yani haklı olarak içinizdeki öfkeyi birinden çıkarmak istiyorsunuz, ancak eşinizden çıkaramadığınız için kadından intikam almak istiyorsunuz gibi geldi bana...

Benzer şeyleri yazmışım zaten. Sadece bu tarz durumlarda o kadının size sadakat yükümlülüğü yok deyip kadının öfkesi saçma bulunuyor genelde. Ben buna tepki gösterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…