Eşim benden gizli nikah kıymıs

Valla sizin bakış açılarınzi bilemem.ama biz boşandık bitti.o askere gidiyor.ben evimde çocuklarla.resmi nikahla çekişmeli boşanmak zaten yorucu,daha aileler öğrenecek herkesle birşey diyecek uğraşamam kaldırmaz bunyem

Kadının sadakat yükümlülüğü yok lafının arkasında durup lütfen bu tarz insanları aklamayın. Böyle insanları masummuş gibi göstermeyi benim aklım almıyor, almayacak da. Ne demek kadının suçu yok. Basbayağı suçlu. Kendi hemcinsine bunu reva gören kadın benim gözümde en alçak insanlardan biridir. Evet eş kişisi sadece kendi eşine hesap sorabilir ama evli olduğunu bile bile evli erkeklerle ilişki yaşayan kadın masum değil, basbayağı suçludur. Ve aldatılmış kadının bu tarz kadınlara öfkelenmesi gayet normaldir. Lütfen yorum yaparken biraz empati kurun.

Ee neyse yorum yapmayayım çok mantıklı geldi.

Sonunda birisi aklıma yatan birşey dedi,eğer 6 ay bekleme affedilme sayılıyordu hemen başvurum.tessekkurler

Bosverinnn,siz öyle yapın başınıza böyle birşey gelirse
Inşallah gelmez böyle bir şey. Ama gelirse bu kadar uğraşıp ortaya çıkarırsam tabii ki oturmam önün parasıyla o evde. Hele aa kocam da değil ki zaten diyorsam. Ayakta durmayı biliriz biz boşverin. Ya da siner 6 ay bilmiyo gibi yapar sonra gelince yeni öğrenmiş gibi davranıp boşarım.

Eskiden resmi nikah mi vardı.ne alaka.bitti işte.zaten eşim yokken kendi kendime evlenemeyecegime göre helal olsak ne olacak.zaten resmi Bosanacagm
Eskiden derken? Bakın dini kurallara bağlı olmaniza saygim var ama siz resmen adamla evlisiniz şu anda. Ve baska bir örnek vereyim eger hatam varsa arkadaslar duzeltsin, simdi dinen siz helal degiliz dediniz ya. Diyelim ki esiniz sizinle birlikte olmak istedi ve reddettiniz o da gidip esim beni reddediyor diye bosanma davasi acti, siz cinsellikten uzak durdugunuz için kusurlu taraf olursunuz ve sizden tazminat bile isteyebilir. Yani hakliyken haksiz konuma dusmeyin burada bir kadin başka bir kadinin iyiliği icin yorum yaparken siz kendiniz icin bile bunlari dikkate almıyorsunuz. Lütfen tez elden dava acin sonra zaman asimina uğrar aldatmadan bile dava acamaz konuma dusersiniz.
Doğru ama eşim de herşeyi doğru anlatmıyor.bu sinirimi bozuyo
Tamam iste esiniz size karsi sorumlulugunu yerine getirmiyorsa hesabi ondan sorarsiniz baskasindan degil.

Kadının yüzüne de bı utanmadan nasıl eşimle oldun demeyeyim mi
Bu diyalogtan nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?

Kadının tıynetine göre cevap yelpazesi çok geniş olabilir. En asil ihtimali düşünsek bile: evli olduğunu bilmiyordum diyecek.

Sonuçta değişen birşey olmayacak. Bu konuşma sadece eşinizin egosunu şişirecek. İki kadın kendisi için kavga ediyor olacak.
Bir an önce boşanın, ne hâlleri varsa görsünler.

Herkesin hayatı,ayrıntıları bambaşka.verdigim her kararın ardında başka bask şeyler var.size de saygı duyuyorum.benim amacım şimdi kimse duymasın diye bu aslında.ama azonce birisi beklenirse affedilme sayılir dediği için sanırım araştıracağım

Ben içim nasıl rahat ederse öyle yapacağım.ama araştırmak lazım tabi.mesela azonce bir bilgi fikrimi degistirdi.

İçimde ofkemle oturayım mi
Kadinla görüştüğünde öfkenin artacağını düşünüyorum suanda moralin bozuk oldugu icin boyle düşünüyorsun. Bunu yaptığına göre zaten laftan anlamaz umursamaz dinlemez. Sana kalkıp deseki oh iyi yaptim, sen bosan ben evlenicem dese yada bu tarz birseyler daha mi iyi olacaksın. Anlattıklarına gore karsinda boyle bir kadın var. Daha fazla uzulmemen icin söylüyorum. Bu sadece benim fikrim

Haklısınız,belki zamanla o değersiz kadının bir parazit kadar önemsiz olduğunu kabullenir dikkate bile almam

Eskiden resmi nikah mi vardı.ne alaka.bitti işte.zaten eşim yokken kendi kendime evlenemeyecegime göre helal olsak ne olacak.zaten resmi Bosanacagm
Evet eskiden resmi nikah vardı.

Nikahı kadılar kıyar ve Kadı Sicil Defterlerine kaydederdi.

Kayıt altına alınan her nikah resmi nikâhtır.

Hala neyim derdindesiniz altı ay nedir araştırmak nedir lütfen kendinize saygınız olsun arkanıza bkmadan kaçın bu adamdan bırakım kiminle olursa olsun mutlu olacağını mı sanıyosunuz

Evet öfkem var,olay çok taze.belki fikrim degisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…