Eşim benden gizli nikah kıymıs

Olabilir
Ama eşime birşey yapıyorum, boşanıyoruz.o psikojiyle yapacak zaten zor olan askerliği, eşimle bosaninca içim soğuyacak.ama kadının oturduğu yerden hayatına devam edecek olmasını sindiremiyorum.
kocanızın sizi kaybetmekten korktuğunu zannetmiyorum. yani boşanma davası açınca siz onun askerliği daha zor geçmeyecek.

çünkü adam zaten başka bir kadını nikahına almış . zaten sizi gözden çıkarmış..

ancak kadına öfkelenmekte elbette haklısınız,ben haksızsınız demiyorum. sadece duygusal davranıp kendinizi kandırıp , yanlış hareket etmeyin diye dil döküyorum size.

kadınla sakın muhatap olmayın,hukuki yollarla alın intikamınızı. ne kalitenizden ne de haklılığınızdan ödün vermeyin ..

aslında hepimizin demek istediği bu

Tabiki olamaz, çünkü herşeyi yeni kaybediyor ve değerini o zmaan anlayacak.aile olmanın ve çocuklarının.belki de benim.tabi artık umrumda değil.iyi bir baba olması yeter bundan sonra
Artık umrunuzda olmasın biliyorum zor insan hazmedemiyo ama sadece kendinize ve çocuğunuza odaklanın ve yolunuzu güzelleştirme çabasına girn bırakın o adamı

Artık umrunuzda olmasın biliyorum zor insan hazmedemiyo ama sadece kendinize ve çocuğunuza odaklanın ve yolunuzu güzelleştirme çabasına girn bırakın o adamı
Keşke duyguları yaşarken mantıklı olabilsek.ama olmuyor.icimde yanan haksizlik ateşi,eşimin ihaneti,o kadının rahatlığı bana batıyor ve hukukla ararım mucadelemi deyip o duygulardan siyrilamiyorum.anlatilmaz birşey bu çok kötü ama cokkk

Reactions: The
Benzer şeyleri yazmışım zaten. Sadece bu tarz durumlarda o kadının size sadakat yükümlülüğü yok deyip kadının öfkesi saçma bulunuyor genelde. Ben buna tepki gösterdim.
Bir yurttaşa haksızlık yapıldığında, haklarını korumakla görevli devlete yani yargıya müracaat eder.

Burada da konu sahibine yapılan bir haksızlık var. Ve haksızlığı yapan kişi eşi.

Öfke çok insani bir duygudur. Öfkenin muhatabı, onu aldatan, inciten, verdiği söze sadık kalmayandır

Bir an için kadını da bu denklemin parçası hâline getirdiğimizi düşünsenize, çirkin kavgalar, basit ya da daha ileri düzeyde darp ve yaralama .... devamını yazmak istemediğim kötü sonuçlar bu ya da benzeri durumlarda kaçınılmaz olacaktır. Adam da kendini nimetten sayacak, kadınlar benim için kavga ediyor diye.

Kimse kanun koyucunun rolüne soyunmamalı.
Kanunun bir bildiği var ki aldatmadan sadece eşi sorumlu tutuyor.

Son düzenleme:
Neyseki Allah'a havale edebilme gibi bir nimet var.mesela ben şuan bu hakkımı sonuna kadar kullanıyorum

Sinirlenmedim.siz mantıklı dusunebiliyorsunuz.ben hala bı ağlıyorum,bı sinirleniyorum.mantik sürecine giremedim ki
bakın saat sabahın neredeyse 5'i,şimdi kapatın ekranı,gözünüzü kapatıp zihninizi dinlendirin. sonra uyanınca açın burayı,kendi yazdıklarınızı ve bizim yazdıklarımızı okuyun tekrardan.

fevri bir hareket yapmayın şu an,hatta şu an hiçbir şey yapmayın,tamam mı?

mantıklı ve sağlıklı kararlar verelim birlikte,olur mu? :)

Bu arada eski konularında bana hemen boşanmadigim için kızanlar vardı,hakliydiniz belki ama o zaman bosansam kanitlayamayacaktim bunu.sizlere o zaman diyemedim.sadece söylemediğim sebepler var demiştim.iste buydu.simdi de dava ertelemede baska sebeplerin var söyleyemem ama artık gözüm karardı tabiki açacağım.zaten süreç yavaş ilerliyormus,eşim anlamaz bile

Evet ama uyku tutmuyo.icerde yatiyo kahrolası ayı koca.ben sinirden üzüntüden uyuyamıyorum.o sabah gidecek,onunla yeniden konuşmam lazım bana uyku yok.zaten günlerdir ne yemek ne uyku.zor bı süreç.

Allah yardımcınız olsun bol bol dua edin sizin bu durumunuzdan yaşamayan anlamaz yargılar sadece biliyorm amacım yargılamak asla değil yanlış anlamayın biliyorum ki çabaladıkça kendinize zarar vereceksiniz olan psikolojinize olacak olaylar bütüdükçe daha çok kırılıp incineceksiniz çünkü sonuç asla tatmin etmicek kimse suçunu kabul etmicek dahada üzülüceksiniz ümidinizi bitirin ve olanları kabullenip uzaklaşın o ortamdan zamanla eskisi gbi olamasanızda daha güçlü daha mutlu olacaksınız

Yeni gördüm eklemeyi.bem nikah yapmış derken yaptığını savunmuyorum.aynen metresi hatta ben daha farklı bı kelime söylüyorum da neyseeşim tercih yapmıyor derken,beni affet diyor ama ona da yazıyor ve yazmadım diyor.yani guvensizlik içinde bırakıyor.o kadın tamamen hayatından çıksın istiyorum çünkü biz ayrılırken onlar mutlu olsunlar istemem.
Diğer soru için yorumlarda var

Bence evli her erkek düzenli bir yuvadan kopmak istemez.simdi ne evi ne çocukları olacak.benden zaten gecmis ama benim de kıymetimi anlasın isterim.guzel bı geçmişimiz vardi başlarken.yazik oldu hatalar yapıldı

Her seferinde eski kocam vs şerefsiz mi diyim uğraşamam hiç birşeye halim yok.
Ayrıca ne diyorsun acaba,kumaligi kabul etsem o kadar uğraşır mıydım sizce kanıtlamaya.yapmayin ya zaten sinirim bozuk
Ben olsam derim , en aşağılık kelimeleri kullanırım cünkü gerçekten öyle . En azından eşim demem. Hem ayrıca boşandım diyorsunuz . Kanıtlamak içinize serinletecek belki ama hiç birseyi değiştirmeyecek . Ayrıca bir sorum var , hala aynı evde mi yaşıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…