Ben iyiyim benim için endişelenmeyin ..
Ama sanırım siz pek iyi değilsiniz ki şu durumda iyi olmanız bir mucize olurdu.. Gerçekten çok üzücü şeyler yaşamışsınız.
Dini nikahınız bitti diye o adam şuan sizin kocanız olmuyor mu?? O adamın soyadını taşımıyor musunuz?? Hangi kuruma giderseniz gidin şuan evlisiniz.. Resmiyetin bir önemi yok mu?? Yeni hayatınıza başlamak için neden 6 ay bekliyorsunuz ben sadece bunu merak etmiştim..
O kadın meselesine gelince.. Bu dünyada milyonlarca kadın var siz evlenirken o kadınlar size sadakat sözü vermedi.. Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü kötü günde... Diye devam eden cümleye o kadınlar evet demedi.. Eşiniz size söz verdi.. O kadına ne ki sizden ve çocuklarınızdan?? O kadının umrunda olmaz ki sizin yuvanız bozulmuş, siz perişan olmuşsunuz.. Bunu düşünecek olan sizin eşinizdi.. Burada size karşı sorumluluğu olan tek kişi varsa o da eşinizdi..
Bunları söylerken o kadın iyi yapmış diyerek yaptıklarını asla tasvip etmiyorum yanlış anlamayın.. Sadece sizi bağlayan tek nokta eşinizdi onu demek istiyorum..
Her evli insana yazana herkes cevap verip nikah kıysaydı inanın evlilik kalmazdı ortalıkta.. Ayrıca o nikah sayılır mı onu da bilemiyorum..adam resmen sizi aldatacak diye dini nikah kıymış.. Metresini güya karısı yapmış.. Fetva veremem ama ben böyle birşeyin dinimizce de uygun olduğunu düşünmüyorum.. Sözde zina yapmıyoruz içimiz rahat ilişkiye girelim diye dini alet edip birlikte olmuşlar ne kadar çirkin