Eşim benden gizli nikah kıymıs

Hala neyim derdindesiniz altı ay nedir araştırmak nedir lütfen kendinize saygınız olsun arkanıza bkmadan kaçın bu adamdan bırakım kiminle olursa olsun mutlu olacağını mı sanıyosunuz
Yani çok farklı detaylar var.esimin tehditleri.napaykm herşeyi nasıl yazayım.ondan habersiz baslatabilrik süreci bı şekilde

Sanırım anlaşılmıyor.dini nikahla artık geri dönüşü olmayacak şekilde boşandık.talak hakları bitti.ayrica o kadın eşimin evli olduğunu biliyormuş.ilk o yazmış eşime.nasil hiç etksii yok.bosanmayacak olsam bu kadar ugrasirmiydim.iyi misniz.
Ben iyiyim benim için endişelenmeyin ..

Ama sanırım siz pek iyi değilsiniz ki şu durumda iyi olmanız bir mucize olurdu.. Gerçekten çok üzücü şeyler yaşamışsınız.

Dini nikahınız bitti diye o adam şuan sizin kocanız olmuyor mu?? O adamın soyadını taşımıyor musunuz?? Hangi kuruma giderseniz gidin şuan evlisiniz.. Resmiyetin bir önemi yok mu?? Yeni hayatınıza başlamak için neden 6 ay bekliyorsunuz ben sadece bunu merak etmiştim..

O kadın meselesine gelince.. Bu dünyada milyonlarca kadın var siz evlenirken o kadınlar size sadakat sözü vermedi.. Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü kötü günde... Diye devam eden cümleye o kadınlar evet demedi.. Eşiniz size söz verdi.. O kadına ne ki sizden ve çocuklarınızdan?? O kadının umrunda olmaz ki sizin yuvanız bozulmuş, siz perişan olmuşsunuz.. Bunu düşünecek olan sizin eşinizdi.. Burada size karşı sorumluluğu olan tek kişi varsa o da eşinizdi..

Bunları söylerken o kadın iyi yapmış diyerek yaptıklarını asla tasvip etmiyorum yanlış anlamayın.. Sadece sizi bağlayan tek nokta eşinizdi onu demek istiyorum..

Her evli insana yazana herkes cevap verip nikah kıysaydı inanın evlilik kalmazdı ortalıkta.. Ayrıca o nikah sayılır mı onu da bilemiyorum..adam resmen sizi aldatacak diye dini nikah kıymış.. Metresini güya karısı yapmış.. Fetva veremem ama ben böyle birşeyin dinimizce de uygun olduğunu düşünmüyorum.. Sözde zina yapmıyoruz içimiz rahat ilişkiye girelim diye dini alet edip birlikte olmuşlar ne kadar çirkin 😑

Benim fikrimin değişmesinden endişe etmeyin.zaten resmi olarak bitireceğim.bu kararsız olduğum değil erteledigim bir konuydu ama edindiğim bilgilerle heran dava acabilirim
Hiç öyle bir endişem yok.
Hayat sizin, tercih sizin.
Ben sadece bir bilgi yanlışlığını tashih etmek istedim.

Kadının yüzüne de bı utanmadan nasıl eşimle oldun demeyeyim mi
Utansa ahlaki değerleri olsa zaten kocanızla olmazdı.
Diyelimki yüzleştiniz, ağzınıza geleni saydınız, yüzüne tükürdünüz, saçını şöyle bir doladınız elinize, herkese de ilan ettiniz ne geçecek elinize?
Hatalıyım mı diyecek, özür mü dileyecek, rezil mi olacak, kocanızdan mı ayrılacak, siz mutlu mu olacaksınız?
Biz mutluyduk sen yıktın yuvamızı diyeceksiniz vah vah mı diyecek?
Binlerce kadın tarafından uygulanmış gereksiz hiçbir getirisi olmayacak bir hamle bu, bizim ailemizde de denendi yengem ve ben tarafından, üstelik kadın yeğenlerimi kucağına alıp seven yengemle karşılıklı yengemin evinde kahve içen bir kadındı, ne oldu, şuan ki yengem o kadın ve bir de çocuğu var abimden.yengem yüzüne tükürürken sana yalan söyleyen kocanla iki yıldır bilmemne otelinde sevişiyoruz, mahkemede belki kanıt lazım olur boşanırken diyen bir kadın bu.
Kadın zaten bile isteye kocanızla birlikte, muhatabınız kocanız elin namus fukarası kadını değil, ne hıncınız varsa eşinizden çıkarın çünkü okadının umrunda bile olmayacaksınız

Ben iyiyim benim için endişelenmeyin ..

Ama sanırım siz pek iyi değilsiniz ki şu durumda iyi olmanız bir mucize olurdu.. Gerçekten çok üzücü şeyler yaşamışsınız.

Dini nikahınız bitti diye o adam şuan sizin kocanız olmuyor mu?? O adamın soyadını taşımıyor musunuz?? Hangi kuruma giderseniz gidin şuan evlisiniz.. Resmiyetin bir önemi yok mu?? Yeni hayatınıza başlamak için neden 6 ay bekliyorsunuz ben sadece bunu merak etmiştim..

O kadın meselesine gelince.. Bu dünyada milyonlarca kadın var siz evlenirken o kadınlar size sadakat sözü vermedi.. Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü kötü günde... Diye devam eden cümleye o kadınlar evet demedi.. Eşiniz size söz verdi.. O kadına ne ki sizden ve çocuklarınızdan?? O kadının umrunda olmaz ki sizin yuvanız bozulmuş, siz perişan olmuşsunuz.. Bunu düşünecek olan sizin eşinizdi.. Burada size karşı sorumluluğu olan tek kişi varsa o da eşinizdi..

Bunları söylerken o kadın iyi yapmış diyerek yaptıklarını asla tasvip etmiyorum yanlış anlamayın.. Sadece sizi bağlayan tek nokta eşinizdi onu demek istiyorum..

Her evli insana yazana herkes cevap verip nikah kıysaydı inanın evlilik kalmazdı ortalıkta.. Ayrıca o nikah sayılır mı onu da bilemiyorum..adam resmen sizi aldatacak diye dini nikah kıymış.. Metresini güya karısı yapmış.. Fetva veremem ama ben böyle birşeyin dinimizce de uygun olduğunu düşünmüyorum.. Sözde zina yapmıyoruz içimiz rahat ilişkiye girelim diye dini alet edip birlikte olmuşlar ne kadar çirkin 😑
Son paragrafa imzamı atarım.ama benim resmi nikahta boşanmayı erteleme sebeblerim çok ve hepsini yazamam malesef eşimin tehditleri de sözkonusu

Utansa ahlaki değerleri olsa zaten kocanızla olmazdı.
Diyelimki yüzleştiniz, ağzınıza geleni saydınız, yüzüne tükürdünüz, saçını şöyle bir doladınız elinize, herkese de ilan ettiniz ne geçecek elinize?
Hatalıyım mı diyecek, özür mü dileyecek, rezil mi olacak, kocanızdan mı ayrılacak, siz mutlu mu olacaksınız?
Biz mutluyduk sen yıktın yuvamızı diyeceksiniz vah vah mı diyecek?
Binlerce kadın tarafından uygulanmış gereksiz hiçbir getirisi olmayacak bir hamle bu, bizim ailemizde de denendi yengem ve ben tarafından, üstelik kadın yeğenlerimi kucağına alıp seven yengemle karşılıklı yengemin evinde kahve içen bir kadındı, ne oldu, şuan ki yengem o kadın ve bir de çocuğu var abimden.
Kadın zaten bile isteye kocanızla birlikte, muhatabınız kocanız elin namus fukarası kadını değil, ne hıncınız varsa eşinizden çıkarın çünkü okadının umrunda bile olmayacaksınız
Şuan öfkem taze,olay yeni.zaten ah ettim ikisine de.Allah versin cezalarıni

Hala neyim derdindesiniz altı ay nedir araştırmak nedir lütfen kendinize saygınız olsun arkanıza bkmadan kaçın bu adamdan bırakım kiminle olursa olsun mutlu olacağını mı sanıyosunuz
Tabiki olamaz, çünkü herşeyi yeni kaybediyor ve değerini o zmaan anlayacak.aile olmanın ve çocuklarının.belki de benim.tabi artık umrumda değil.iyi bir baba olması yeter bundan sonra

Aldatma gerekçesiyle açarsan davayı nafaka i tazminatı daha rahat alırsın. Elinde bu kadar delil varken aldatmaya dayalı açmalısın davanı yoksa adam seni boşamaz süründürür.
Yalnız sen öğrendikten altı ay sonra dava açarsan zamanaşımına uğrar o deliller kabul edilmezler. Yani en kısa zamanda dava acman lazım.
Bencebaroya gidip ücretsiz avukat talebinde bulun ki işlemler başlasın. Zaten avukat tayini bir ay sürer. Adli tatil var sonra. Mahkeme eşin askerden gelince anca tarih verir. Bunlardan ailenin de haberi olmaz bile.
Eşinden boşandıktan sonra kadına da tazminat davası açabilirsin en güzel intikam da kadından bu şekilde alınır
Sakın sakın bir dk dahi bekleme kaybeden sen olursun
Yalnız yanlış anlama ama mahkemeye gittiğinde de buradaki gibi ikide bir o bana boşol dedi zaten... Gibi şeyler ifade edip asıl nikahın imam nikahı olduğunu ima etme bence. Asıl nikah senin haklarını eşine karşı koruyan nikahtır.

Daha hala eşim diyorsunuz ya pes doğrusu ... 6 ay beklediğinize göre o süre zarfında sizi bir güzel kandırır ve herseye kaldığınız yerden devam edersiniz . Siz kumalığı kabul ediyorsanız , bencede 6 ay daha bekleyin ...
Her seferinde eski kocam vs şerefsiz mi diyim uğraşamam hiç birşeye halim yok.
Ayrıca ne diyorsun acaba,kumaligi kabul etsem o kadar uğraşır mıydım sizce kanıtlamaya.yapmayin ya zaten sinirim bozuk

Herkesin hayatı,ayrıntıları bambaşka.verdigim her kararın ardında başka bask şeyler var.size de saygı duyuyorum.benim amacım şimdi kimse duymasın diye bu aslında.ama azonce birisi beklenirse affedilme sayılir dediği için sanırım araştıracağım
Ya madem şu an boşanamazsın şu bu da niye aylar öncesinde zorla kendimi talakla bosattim diyorsunuz. Siz yazdınız bunu. Artık evli değiliz aslında diyorsunuz resmi nikâhınız var ama şöyle boşandık. Daha önce söylemeliydiniz zaten 1 sene önce falan.

Kadının sadakat yükümlülüğü yok lafının arkasında durup lütfen bu tarz insanları aklamayın. Böyle insanları masummuş gibi göstermeyi benim aklım almıyor, almayacak da. Ne demek kadının suçu yok. Basbayağı suçlu. Kendi hemcinsine bunu reva gören kadın benim gözümde en alçak insanlardan biridir. Evet eş kişisi sadece kendi eşine hesap sorabilir ama evli olduğunu bile bile evli erkeklerle ilişki yaşayan kadın masum değil, basbayağı suçludur. Ve aldatılmış kadının bu tarz kadınlara öfkelenmesi gayet normaldir. Lütfen yorum yaparken biraz empati kurun.
Kim o kadın masum dedi? Kim aklamaya çalıştı? Siz bizi böyle itham edemezsiniz lafınızı bilin.

Ya madem şu an boşanamazsın şu bu da niye aylar öncesinde zorla kendimi talakla bosattim diyorsunuz. Siz yazdınız bunu. Artık evli değiliz aslında diyorsunuz resmi nikâhınız var ama şöyle boşandık. Daha önce söylemeliydiniz zaten 1 sene önce falan.
O zmaan ikinci talakti,bu sonuncusuydu.anlamadim siz ne demek istediniz.ne olursa olsun ayrıldık,o askere gidiyor zaten onunla aynı evde olmayacağı m,zaten bazı yorumlardan sonra sanırım biran evvel açarım davayı

Yani çok farklı detaylar var.esimin tehditleri.napaykm herşeyi nasıl yazayım.ondan habersiz baslatabilrik süreci bı şekilde
Sen bu tehditleri de yazılı olarak ona beni niye böyle böyle diyosunn diye mesaj at yazılı teydini al mahkemeye sunarsın.

Bu süreçte öfkeyle bu kadınla muhatap olup yanlış bişey yapma bence seni zarara uğratacak bir tehdit hakarette bulunma sakın üstüne sen ceza alırsın bir de

O zmaan ikinci talakti,bu sonuncusuydu.anlamadim siz ne demek istediniz.ne olursa olsun ayrıldık,o askere gidiyor zaten onunla aynı evde olmayacağı m,zaten bazı yorumlardan sonra sanırım biran evvel açarım davayı
Madem hemen boşanamıyorsunuz neden beni boşa diyip duruyordunuz madem.dedim. Ben de sizin ne dediginizi anlamıyorum umarım her şey gönlünüzce olur

Aldatma gerekçesiyle açarsan davayı nafaka i tazminatı daha rahat alırsın. Elinde bu kadar delil varken aldatmaya dayalı açmalısın davanı yoksa adam seni boşamaz süründürür.
Yalnız sen öğrendikten altı ay sonra dava açarsan zamanaşımına uğrar o deliller kabul edilmezler. Yani en kısa zamanda dava acman lazım.
Bencebaroya gidip ücretsiz avukat talebinde bulun ki işlemler başlasın. Zaten avukat tayini bir ay sürer. Adli tatil var sonra. Mahkeme eşin askerden gelince anca tarih verir. Bunlardan ailenin de haberi olmaz bile.
Eşinden boşandıktan sonra kadına da tazminat davası açabilirsin en güzel intikam da kadından bu şekilde alınır
Sakın sakın bir dk dahi bekleme kaybeden sen olursun
Yalnız yanlış anlama ama mahkemeye gittiğinde de buradaki gibi ikide bir o bana boşol dedi zaten... Gibi şeyler ifade edip asıl nikahın imam nikahı olduğunu ima etme bence. Asıl nikah senin haklarını eşine karşı koruyan nikahtır.
Kararım değişti,sanırım biran evvel başvuracağım.
O kadından tazminat alma hakkim varsa kesin kullanacagim

X