Eşim bana kötü davranıyor

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Canım seviyorum diye herşeye katlanma daha çok gençsin ve hemen hemen her kadının bir dönem yaşadığı seni iliğine kadar sömüren bir adama denk gelmişsin hata edip evlenmişsin emin ol bı yere kadar seviceksin sevgin bı yere kadar sana bu adamı idare ettirecek sevgin bittiğinde belki bor çocuğun olcak bu sefer de o yüzden idare etceksin ama lastik gibi uzayıp bir yerde biticek eğer eşin ayrılmak istediğinde seni zorlayan biri değilse boşan eşin tek başına bile çekilmez iken bir de ailesi kötü diyorsun sakın kendini suçlama kendinden suphelenme ben mi çok şey istiyorum ben mi hatalıyım diye böylelerine hayatını bağışlasan Allah korusun mezar başında kalk neden yatıyorsun diye suçlar inşallah kurtulursun bir an önce

Düzelmez merak etme sen boşandığı da duzeldigine inandirmaya calisir sadece zamanında benimde böyle bir iliskim oldu 23 yaşında ayrıldım. Şuan 30 yaşındayım evlendim ikiz çocuklarım var. Zaman geçtikçe inan nasıl aptallık ettim diceksin. 20 yaşındasın daha kendini tabi ki toparlarsin ilerde elinde cocugunla boşanmak daha mı iyi olur sonunuz öyle gözüküyor çünkü

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Ailesiyle alakasi yok adam okuz. Bunu anlarsaniz hayat sizin icin daha seffaf olur. Hamile kadina okuz gibi davranmanin bebegini kaybetmis bir kadına okuz gibi davranan adamin davranislarinin aile ile ne alakası var

Depresyona da girmissin gibi sıkıntılardan.Once bir psikiyatriye randevu a ordan başla.Biraz kendine gekince daha net düşünürsün.Gitmek için daha güçlü olursun belki.Seni anlıyorum ben de daha güçlü olacağım bir zamanı bekliyorum ara ara pes ettiğimde.Sen gençsin belki yeniden evlenirsin.Boyle hayat gecmezki sürekli sorun.
.Bunu ikinci evlilik yapmış biri olarak söylüyorum.Duzelmesi zor görünüyor anlatılanlar bunu düşündüruyor.Annen baban ailen ne durumda sana destekler mi.Coxuknyokken boşanmak daha kolay

Aslında çat bosayacaksin ,anlasın bu yaptıklarıni kimse çekmez.

Sen bir ayı ile evlenmişsin bu değişmeyecek sadece fark etmen için yazdım

Hayretler içinde okudum. Böyle davarlarin adam olmasını beklemeyeceksin. Bunları ezeceksin. Bana daha bi kıyafet alamıyorsun neyin havası diyeceksin. (Maddiyat umrum değil ama bu pislik bu dilden anlar yoksa kıyafet umrum değil para umrum değil karsidaki adam olsa) Ay cinlerim tepeme çıktı. Aylar önce burda çalışan kadınlara "köle" diyen biri vardı burda nerde o? Baksin bakalım kim köle. İlla ekonomik özgürlük diyorum. Ya bu adam düzelir mi Allah aşkına.

Kesinlikle boşanmalısın sen böyle bi adamı düzeltmek zorunda değilsin ve sana hiç saygısı olmayan bi adamı da aklından kalbinden çıkar sevme, daha 20 yaşındasın hayatını heba etme bununla

Evliligin ilk yilinin zor gectigini dusunenlerdenim benimde o sekilde oldu cunku. Adapte olmak zor olabiliyo bizde ilk 1 yil baya sorunlu gecirdik bitirmeyi falanda düşündüm. Suan daha duzene oturmus durumda. Ama bizim yasadigimiz sorunlar sizinkilerin yaninda hafif kaliyor. Bi kere ailenin bu kadar icerisinde olmaya calistigi bi evlilikten hayir gelmez. Adamla cozemedigin sorunlarina bide ailesi eklenmis. Siddet olayi kabul edilemez bi durum ki genellikle artarak devam eder. Hani beraber yasamanin verdigi sorumluluklardan kaynakli seyler olsa duzelebilir dicem ama dogrudan karakterle alakali gibi anlattiklariniz. Bence eger suanda bitirmeye cesaret edemiyosaniz kafanizda bitirmis gibi hareket edin. Umursamayin reddedin. Bisi istedigi zaman kalk kendin yap diyin. Yani evliligin huzursuzluk cikarani birazda siz olun. Bakalim noluyo boyle diyip bi sorgulamaya baslicak mi

Gülüm üzülme ama ayni seyleri yasadm hatta diyormki acaba benmi yazdm donup kac kez ismine baktm o derece hany uzulmeni istemiyorm bya olmus zaten yazin ama kocan aldatiyor seni bilgin olsun cunku normal deil

Gece olunca yada dolunayda filan farklı bir yaratığa dönüşüyor mu ben onu çok merak ettim ? İnsan olduğuna inanmıyorum çünkü sizi kandırmış.

Hepsini okuyamadım ama bu adam narsist.. Sizi sevmiyor hatta kendinden başka kimseyi sevmiyor bence, onun yüzünden bebeğinizi kaybetmişsiniz onun suçluluktan sesi çıkmaması gerekirken tepenize cıkmıs.. Sizi sevmeyeni siz de sevmeyin, size değer vermiyor siz neden ona değer veriyorsunuz, bırakın kendi haline dikkate almayın bakalım ne olacak, özgüveniniz olsun kendinize karsı, aynı evde yaşasanız da uzak durun böyle bir adam sizin ilginizi, sevgi talebinizi haketmiyor

Kusura bakmayın sert konuşacağım ama kendinize hiç saygınız yok mu? Sizin sevginiz sabrınız güzelleştirmemiş bu adamı, sizce siz bunlara böyle muamelelere mi layıksınız ? Hamile olduğunuzu anlattığınız kısımda çok üzüldüm, bir de bebek mi perişan olacak böyle biri nasıl iyi bir baba olabilir diye düşündüm. Hemen kaçın kurtulun.

Ay okurken içim daraldı bu nasıl bi evlilik genceciksin ya bunları niye çekiyorsun kardeşim afedersin bu odunla yaşanır mı silkele kendine gel bu adam düzelmez

Çocuğunuz olmadan boşanmanızı tavsiye ediyorum daha 20 yaşındasınız önünüzde uzun bir ömür var çöpe atmayın derim emek verdim diyorsunuz ortada verilmiş bi emek yok bu adama katlanmak var sadece aklınızı başınıza toplayın

Bosanmayacaksan sen de ona kötü davran sana nasıl geliyorsa aynısını yap ona cehennemi yaşasın. Aynala direkt. Ben artık öyle yapıyorum kim nasıl davranırsa aynısını alıyor benden

Böyle adamlara nasıl dayanıyorsunuz ya şöyle bir adamın yanında beş dk dursam kendimden iğrenirim, lütfen biraz kendinize saygınız olsun lütfen. Çok ağır şeyler yazmak istemiyorum zaten kötü bir durumdasınız ama gözünüzü de açın hâlâ seviyorum diyorsunuz neyini seviyorsunuz gerçekten soruyorum neyini seviyorsunuz böyle bir adamın ? Sevilecek neyi var ilgisizliğini mi size hizmetçisi gibi davranmasını mı size vurmasını mı neyini seviyorsunuz ? O evde zindan hayatı yaşamak mı hoşunuza gidiyor hem ailesi hem kendisi hâlâ düzeltebilirim umudunuz var ama boşa kürek çekiyorsunuz başka yere taşınınca adam sizi prensesler gibi mi yaşatacak sanıyorsunuz yanılıyorsunuz o adamdan size hayır gelmez daha sizle doğru düzgün konuşmayan iletişim kurmayan adam mı düzelecek yapmayın Allah aşkına saf olmayın böyle adamlar düzelmezler düzelirse de sizden sonrası için düzelsin size bu kadar şey yaşattıktan sonra nasıl olucak çok zor. Girin bir işe elinize para geçince bulun bir avukat açın boşanma davasını aileniz size destek olursa eğer o kadar da beklemeyin veya adli yardım bürosundan avukat da talep edebilirsiniz böyle adamla ömür geçmez yazık edersiniz kendinize daha 20 yaşındaymışsınız çok gençsin boşan hayatını yaşa bu kadar erken yaşta yapılan evlilik bile mantıksız bir karar zaten dertsiz başına dert almışsın resmen adam size vurmuş ya şiddet uygulamış dahası var mı o an bitirecektiniz ortada sevgi yok aşk yok herşeyden önce saygı yok şiddet var ilgisizlik var daha ne olsun boşanmak için bir dünya sebebiniz var işinde iyi bir avukat bulup onun dediklerini uygulayıp kurtulun bu adamdan lütfen aklınızı başınıza alın kendinize bir iyilik yapın bu evliliği bitirin en kısa zamanda...sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…