Eşim bana kötü davranıyor

Çünkü gerçekleri görmek zor geliyor insana hani kabullenmek deriz ya buna işte kabullenmek istemediğimizden bize bu duyguyu yaşatan o psikoloji dediğimiz şey tam da bu işte...
Ben de onu diyorum işte tedavi olun, bu durum normal degil.

"Seviyorum" demişsiniz. İnanın bana ben de çok seviyordum. Deli gibi aşıktım. Fakat ilgisizlik ve benimle konuşurken aşağılık kompleksinden kaynaklanan alaycı üslubu yüzünden 1 yıllık ilişkimi bitirdim. Sizin yaşadıklarınızın zerresini yaşamadığım halde kendime olan saygımdan ayrıldım. Diyeceksiniz ki: "Ama ben evliyim, boşanmak çok zor. Ha deyince olmuyor." Değil efendim. Dünyada ilk boşanan siz değilsiniz, son da olmayacaksınız. O adam maalesef insani değerlerden yoksun. Size saygı duymuyor. Siz kendinize saygı duyup derhal kurtulun ondan.

Ay kendinize uzaktan baksanız o kadar üzülürdünüz ki halinize. Yazık. Değer mi elin adamı için bu kadar küçülmeye. Fiziksel şiddet, hakaret, cimrilik, sizi saklama ne ararsan var. Demek ki gözünüze perde inmiş. Yoksa şu muameleyi çeken insanın kendine saygısı yoktur.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Böyle bir adamın sevilecek neyini buldunuz merak ettim. destan yazmışsınız ama bi tane iyi bir huyunu okumadım ben. Çok mu yakışıklı nesini sevdiniz. Sizi insan yerine bile koymuyorki bu adam. Elindeki telefon sizden daha değerli bence onun gozunde

Çok sevdiğin ve emek verdiğin bir ilişkiyi sonlandırmak zordur. Ama sen bunları hak ediyor musun? Başkaları için neden her zaman fedakarlık yapıp emek veriyoruz? Affedersiniz bir yerlerimizden çıkana kadar acısı burnumuzdan geliyor ama biz yine canım cicim yapıyoruz:) neden emek verdik! Öyle olmuyor arkadaşım . Bırak o sana bu ilişkiye emek versin, baktın olmuyor yol ver gitsin. Bir kere geliyoruz bu dünyaya sence bunları yaşayalım diye mi?

İnanın şu yazdıklarınızı okudum yeminle şu yaşına şu yaşadığını sığdıramadım bende aynı katta oturuyorum ama sınırlarımız var bizim çok anlayışlılar . Evimin anahtarı onlardada var ve izinsiz asla girmezler . Allah yardımcın olsun bence hemen kurtulmalısın bu insandan . Evlilik diye bişey yok ortada baskıcı anne baba , ilgisiz eş ve mutsuz olarak siz varsınız . Ailenizle paylaşın bu durumu lütfen böyle insanlara boyun eğmeyin . Aileniz sahip çıkmıyorsa lütfen kadın sığınma evlerine gidin .

merhaba ben psikologum siz eşinizden ayrılın çok zor bu insanın değişmesi bir insanın değişmesi için ilk başta kendisi kendinden memnun olmayacak. çok gençsiniz tekrar bir hayat kurabilirsiniz tek başınıza ya da ikinci bir evlilikle. çocuk yapmayın eşinizden emin olmazsanız. sevgiler

Umarım ayrılmışsinizdir ruh hastası eşinden ve ruh hastası ailesinden

Yarısına bile gelemedim konunun
Okuduklarımın içinde fiziksel şiddet, psikolojik şiddet, ekonomik şiddet, kumar,hakaret, aileye ezdirme, ev işlerini paylaşmama, hatta hürriyetten yoksun bırakma var.
Her türlü şey var ama sevgi saygı yok evlilikte

Daha nasıl bu adamın düzeleceğini düşünüp, pişman olur muyum diyorsunuz anlamıyorum cidden

Ay bu ne ya sen 1 yıl nasıl dayandın bunlara? Bir de seviyorum demişsin, benim kocam bu anlattıklarının %1ini yapsın kapıda bulur kendini ki bi de bizim oğlumuz var. Oğlumu kaptığım gibi nasıl boşuyorum görür. Bu öküzden yanlışlıkla hamile kalmadan boşan. Yaşın genç daha iyi birini mutlaka bulursun, şu yaşadıklarını asla hak etmiyorsun. Git boşan sonra da bir iş bul kendine yatırım yap. Kimseye hesap vermeden istediğin siparişi ver kuryeler kapıda kuyruk olsun bu ne ya içim daraldı valla..

Cok uzun yazdıgın için okumadım kusura kalma. Baslıktan anladıgım kadarı ile cevap yazayım BOŞAN

Hemen birak! Arkana bakmadan kac!

Neyini seviyorsunuz yanlış anlamayında. Verilen emekmiş bırakın gencecik bir insansın birde ya kaç kurtar kendini

Merhaba, hepsini okumadım."bebeğimizi kaybettik"den sonrasunu da okumaya gerek duymadım.bir anne olaraj nasil sindirebildiniz bunu? Başka bir şeye inanın gerek yok ,bu çok fazla ya. Geri kalanını okumadım, yorumalri da okumadım.kimbilir daha neleri var eşinizin.bu kadar sayfa yorum yapilmis.
Çok üzüldüm size. bosanin bu kişiden.

Bak canım geçenlerde bı konu açtım eşim çok iyiydi bı anda oğlum 1 yaşındayken kumara başladı naptiysam bırakmadı ne yeminler etti maaşı çok iyi olduğu için maaşına guveniyo ben şuan calismiyorum ama mesleğim var buna rağmen çocukla boşanmak çok zor şuan işe girip çalışıp öyle ayrilicam gidebilcek yerim yok çünkü sana bunları anlatıyorum ki keşke benimde çocugum yokken yasasaydim inan çocuk yokken sevgilimden ayrilmis gibi olursun tek başına çalışır gecinirsin çocukla kaldığın yer herşey önemli oluyor sen şuan birakamazsan bu adamı çocuk olunca daha kötü olur çekersin yaşında ufak daha eğitimin ne bilmiyorum tamamla eğitimini iki gün üzülürsün her gün uzulcegine

Sizin adınıza çok üzüldüm, bu adam asla ama asla düzelmez. Siz de boşanamazsınız ne yapayım diye hiç burda sormayın. O cesaret ve kararı göremedim sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…