Eşim bana kötü davranıyor

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da

İyi de sorun sadece aile değil ki, ailesinden böyle görmüş, böyle büyümüş hadi onu geçtim, hamileliğinde tehlikene rağmen kılını kıpırdatmamış kocan, düşük yapmış bebeğinizi kaybetmişsin senin ağlamandan rahatsız olmuş paşam, yahu sevgi yok, ilgi yok, bir tatlı söz bir bakış yok, hiç bir şey yok..

Şiddet, hakaret desen gırla..

Bu adamı alıp başka yere gitsen ne değişecek ki, odun her yerde aynı odun..

Yaq niye ağlayıp duruyorsun çocuksun henüz ne evliliği ilk aşık olduğun adamla evlenirse böyle olur evcilik degil bu yasitoarin kafelerde fink atarken sen dünya kadar sorumluluğa girmissin köle gibi kötü bir hayat boşan al bütün haklariniz

Ya bu evlilik cok sacma bir hal almis.asla cocuk yapmani tavsiye etmem.sana siddet gostermis.bence durumu ailene anlat onlarida arkana alip bosanmayi bir dusunmen gerekiyor.boyle hayat gecmez.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Bunun neresını seviyorsun benımde eşım hemen hemen anlattıkların gıbı bukadarı değil kısmi ama ondan nefret edıyorum sadece çocuklarım ıcın katlanıyorum annem yok vefat ettıgı ıcın baba evıne gıdemıuorım dıye sabredıp Allah’a sığınıyorum ama aılende var annen var en öenmlısı yaşında çok genç bence boşan demıyorum ama bıraz yokluğunla cezalandır kıymetını anlasın baktın bılmıyor değerını aılene güzel bırsekılde anlat onlar sana nasıl yol gıtmen gerektıgını söyler ama byle sadece kendine ezıyet edersin böylesine katlanarak bıde aılesı cabası Allah yardımcın yardmcımız olsun

Bence hemen boşan. Eğer ki konu boşanmaya gelince düzeleceğim falan derse de inanma. İki ay iyi olur üçüncü ay yine aynı belki daha beter olur. Yaşın daha çok genç. Çocuğun da yok. Seni ona bağlayan bir şey yok. O adamın yanında yıllar geçirip yaş aldığında geriye dönüp baktığın zaman çok pişman olursun.
Daha hayatın başındasın sen. Zararın neresinden dönersen kâr.
Hicbir şekilde duzelmeyecek. Emeğin için evli kalmaktansa kendine olan saygın için boşan derim.

insanların karekterleri değişmez adam bencilse ömür boyu bencil olacak ve seni hırpalamaya devam edecek bence ayrılmalısın

Boşanmazsan geçirdiğin her günün travmasını aşman daha uzun sürecek kendine o zaman gelebilir misin bilmiyorum

Ya böyle kendinizi bitireceğinize evliliği bitirseniz kurtulsanız .

Bu adamla niye evlendiniz
Bu adamdan niye cocuk yaptiniz
Bu adami neden bosamiyorsunuz

Zaten mutsuzsunuz ve hergun agliyorsunuz daha ne kaybedebilirsiniz ki? Sihirli degnek icat olup esinizin insan olmasini mi bekliyorsunuz?

Ben ne okudum ya ..inanirmisin okurken dayanamadım.tam bir pislik şerefsiz.gencecik birisin yasin çok genç bosan şu ayıdan.iyiki çocuk olmamış.gir bi ise çalış şundan boşandıktan sonra..kurtul bundan gençken.ilerde neler yapmaz gittikçe işkenceyi artırıyor ailecek hasta onlar..bulmuşlar senin gbi safi ez babam ez !!!

Bu ne ya cidden bu ne saçmalık bu kadar.20 yasında gencecik bir kadınsınız yıllar öyle çabuk geçiyor ki gözünüzü bir açmışşınız 50 yasına gelmiş geriye dönüp baktıgınızda yediğiniz dayaklar duydugunuz hakaretler bir sürü psikolojik sorunlar üstüne elinize bakan çocuklarla bir ömür geçmiş.Valla ben üzülmüyorum hiç herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşıyor aslında

Çok gençsin üzüldüm durumuna yine üzülerek söylüyorum bu adam seni sevmiyor. Ve düzelmeyecek...cunku insani sekilde davranmiyor.yıllarını heba etme çocuğun yokken ayrıl yoluna bak.

Sana ne akıl verilirse verilsin ztn ayrılmayacaksın o yüzden bosver bi cocuk daha yap gitsin 2 sene sonra mutsuz bi anne ve es olarak geri gelirsin

Konu açalı olmuş epey ben sadece umarim gebermiştir demeye geldim bu imalat hatasi çünkü belli ki boşanmaya gönlünüz yok. Iyi insanlar ölüyor gidiyor da böyle kımıl zararlilari nasi yasio dünyanın adaletine hayret doğrusu.

Allah yardimcin olsun ablacim bu hikaye bana nedense kizilcik serbeti doga ve fatihi animsatti tez zamanda feraha kavusursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…