Eşim bana kötü davranıyor

Tamamını okuyamadım çok üzücü lütfen kendinize değer verin kocanız çok ciddi problemli emeklerim boşa gitmesin vs mantığı ile bu evlilik devam edemez eninde sonunda biter bitmeli kimse boşanmak için evlenmez neden böyle madem sürekli kavga ediyorsunuz nihai amaç gibi evlendiniz ki evlilikte saygı ilgi değer olmadıkça ne kalıyor geriye sevilmek ilgi görmek üstüne titrenmek bunu yaşamak o kadar güzel ki tüm kadınlar bunu hak ediyor lütfen bir iyilik yapın bu işi sonlandırın

20 yaşında olduğunu gördüm ya diyecek tek sözüm insan görünümlü o kişilerden kendini kurtar. Ailenle yaşa ve çalış. Bu hayatta en önemli şey nedir ? Ruh ve akıl sağlığıdır güzelim benim. Kendini sev kendin için lütfen kaç .. sen kaçınca herşey seni ister ve diler kendi değerini gördükçe vazgeçmen kolaylaşır. Sevdiğine inanmıyorum.. sevgiler

Dayanmanin tek yolu terapi desteği diyeceğim de ailede var işin içinde neresinden tutsak elimizde kalan bir evlilik kaldiki şiddet gormussunuz
Daha 20 yasindasiniz belliki boşanmaya cekiniyorsunuz aile desteğinizde yok gibi hissettim..
Dua kuran vs.denemissiniz çok saygı duyuyorum fakat hemen kabul olmasini beklemek bilemedim
Şahsen bende çok zor bir balayı,doğum,lohusalık yaşadım eşim berbat bir kişilikti sizinki kadar olmasada
Aile binasindayim 20 yıldır ailede sizinkilere benziyor biraz onlarda mi tokatlı acaba
Şaka bir tarafa evet terapi aldım,ilaç kullandım çokça sabrettim
Degdimi evet şu an harika bir evliligim var aile binasinda olmama rağmen eltimle kaynimla gorumcemi çıkardım hayatımdan
K.validelere de eskisi gibi değilim çok umurumda da değiller
Eşim ailesine düşkünmu düşkün ama onlar için beni üzmüyor artık kabullendi bu halimi...bir kızım var ikinciyi istiyorlar(!) Israrla laf sokmalar hakaretler onlar bunlar hayır inatla dogurmuyorum Neymiş erkek torunları yokmuş soyları kuruyacakmis bla bla bla...bizde istiyoruz ama olmuyor deyip sallıyorum artık ki külliyen yalan korunuyorum
Geçen aradı tüp bebek yapın falan o derece takıntılar
Neyse uzun lafın kısası aştık bunları
Hatta geçen eşim yoldan geleceklerdi yemek falan yapma annemlere kendi gelsin yapsın falan dedi (geçen sefer yapmıştım gelip yemeyip evlerine inmislerdi) Zıkkım yesinler yorma kendini onlar için bişey derlerse veririm cevaplarını dedi ben şok
Erkekler zamanla ailelerinden kopup kıvama geliyorlar evet ama coookk sabır ister bu
Tabi şiddet yoksa işin ucunda
Dayanabilecek gücünüz de varsa bekleyin aksi halde yillariniz ziyan olur

Yarısına kadar yorum yazacaktım, tamamını okuyunca nutkum tutuldu.yorum bile yapasım kalmadı.bu durum değerlendirmeye bile açık değil ki.

Emek dediği de 1 sene.

20 yaşında gencecik kadınsın yazık değil mi sana ben canım hemen çocuk mocuk bir kaza daha olmadan acil bir şekilde boşanman lazım yani bu Ebu cehil çekilir mi böyle ya? Nöbetçi mahkeme bulup boşansan yeridir ya

Merhaba eşiniz Narsisistik Kişilik Bozukluğu ilerde aklıl sağlığınız hiç kalmaz böyle evlillik olmaz asla düzelmez ona göre kararınızı verin.düzelme olmaz bencillerdir ..şiddette var sizlik birşey yok babası da aynı olabilir Çok şımartılanlarda görülebilir genetik olabilir vicdan yoktur alıl sağlığınız ile oynarlar

Bazen Allah kurtarır biz ayrılık zannederiz. Kartopu gibi büyüyecek sikintilariniz şiddetin dozu artacak. Daha neler neler. Bosan 20 yaşındasin daha çok adam çıkar karşına yine aşık olursun hoş şuan yaşadığın da aşk değil ya hazır çocuk da yok kurtar kendini. Benden sonra iyi olursa diye düşünme olmayacak senin ailenin yaninda yaptigi gibi rolüne devam edecek. Ambalaji o içini açınca da senin yazdığın adam çıkacak.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Merhaba, tesadüfen denk İlk defa sıkılmadan daha ne olmuş olabilir diyerek okudum. Uzağa taşımanız neyi değiştirir. İlişkinizde ki sorun ailesi değil ki eşiniz. Çok zaman geçmiş şuan ki durumunuzu merak ettim.

Allah'ım ne okudum böyle. Kaç kurtar kendini yavrum. Evlendinse evlendin. Hata ettiğini anlamış bulunmaktasın. Bir daha hamile kalmadan anne-babanın evine dön. Daha genceciksin. Seni manipüle etmişler ailecek. Adamın akıl sağlığı iyi değil, çok sorunlu bir aile. Tez vakitte aileni bilgilendir, yanlarına dön ve boşan. Bu sayfayı kapat kendini kurtar. Allah yardımcın olsun. Sakın bu adamla ve ailesiyle kalmak zorundayım bilmem ne gibi düşüncelere girme. Hemen hemen annenin babanın yanına dön ve de canım bile tehlikede bu evde delirmek üzereyim de. Ailen kabul etmez ise kadın sığınma evine git, bir işe gir. Nasıl sabrettin? İnsanı delirtirler ailecek. Insani bir şey yaşamıyorsun şu an, kendine acı ve boşan. Kargoyu gözüne sokacaksın o herifin de ne meraklı melahat,cimri,pinti,psikopat,deli deli Allah'ım korusun tuhaf tuhaf tehlikeli haller. Tez vakitte kurtul inşallah. Rabbim çekip alsın seni bu ne buradan içim darlandı, seni gelip alasım geldi. O erkek şırfıntısının ailesiyle birlikte akıllarını başlarına getirmek vardı. Bulmuşlar 20 yaşında saf kızı. Hemen kurtul hemen. Ne sevmesi bu adamı, adamın seni öldürmediği kalmış, zerre değer vermiyor. Seks oyuncağı gibi görüyor seni başka verdiği değer yok inan. Aç gözünü biraz akıllı ol. Ne demek yüzünü gözünü patlatacak, küfür edecek, deli deli halleri var farkında olsan ya canım ne emeği ne sevgisi. Canını kurtar evladım, kendi değerini bil. Bu reziller seni zerre hak etmiyor. Bu aşağılık davranışlara asla katlanma 1 saniye daha.

Yolun basindasin anlattıklarına göre 1 gün bile katlanılmaz ayrıl bence çünkü bir ömür boyu bu evlilik gitmez 1 yılda böyleyse ileriki zamanlarda daha kötü şeyler olabilir karar yine de senin

bunları buraya neden yazdın? bizlerden aa kocan aslında özünde iyi birisi dememizi falan mı bekliyorsun? boşansana cocuk da yok yasın da genç hatta gencecik. bazı kadınları gerçekten anlamıyorum ya ciddi misiniz siz? bana troll gibi geliyo boşasana kızım? pazartesi dön annenin evine aç davayı. yok açamam çok aşığım diyosan da yazma oraya buraya git ağla ezilmeye devam et. anan baban da seni böyle ezil hor görül diye büyüttü 20yıl.

Anlattıkların hepsi huy ve kişilik ve zaten babası da öyleymiş aşağılama var ezme var kötü davranıyor. Yani baoşanmanız için bir dünya şey yazmışsınız insanlar huyları değişmez ya ciddiye almayacaksın yada çat diye cevap vereceksin aöa sen cevap verince de daha çok kavga oluyormuş net çözüm boşannnnn

Bu adam seni sevmiyor değer vermiyor sana kendini iğrenç hissettiriyor. Kendini sevmeyen ve değer vermeyen insandan ne sevgi bekle ne değer. Hayatta düzelmez uğraşma konuşmakla bağırmak tehditle olacak iş değil sen bugün kendini öldürsen umurunda bile olmaz. Çünkü bencil egoist kendini beğenmiş kibirli biri. Sana şunu diyorum boşan ve hemen terapi desteği al yaşadıkların için. Sende kurban psikolojisi var ve çocukluk travmaların var bunların acil çözülmesi gerek....

evinizi ayırıp eşinizin ailesinden en azından her gün gelmeyecekleri bir yere taşının. ve eşinizin ailesiyle aranıza mesafe koyun. Aramayın sormayın onlar ararlarsa kısa kesin asla evliliğinizle ilgili bir şey onlara anlatmayın. Eşinizide siz dize getirceksiniz. Eşiniz size nasıl davranıyorsa öyle davranacaksınız. örneğin: işten eve geldi. kapıyı açtınız tavırlı ve hiç konuşmuyorsa sizde hiç konuşmayın hoş geldin bile demeyin. yemek ietediğinde diyolağa girmeden yemegini getirin.
yani sözün kısası eşiniz nasıl davranıryorsa öyle davranın ama eşinize hissettirmeyin bunu.

birde asla eşinizin ailesinde bahsettemeyin. kendisi bahsederse eleştirmeden kısa ve öz ve size göre doğru olanı kısa kesip konuşun yeterli.

Açıkçası ne desem bilemedim.. Böyle bir adamı seviyorum dediğinize göre bu yapılanları bundan sonra da gözardı edeceksiniz gibi geliyor. Eşiniz,eşinizin ailesi. Kendiniz yazmışsınız eşiniz ailesinde ne gördüyse kendi evliliğini de öyle biçimlendiriyor. Kayınpederinizde kayınvalidenize karşı bu şekilde davranıyorsa eşinizin rol model aldığı kişi babası sanırım. Ve muhtemelen bu böyle devam edecek herhangi bir çözümü yok. Tek çözüm boşanmak. İnsanlık değil yapılanlar. Bebeğinizi kaybetmenize sebep olunmuş bazı şeyler ve görmezden gelinmiş ötesii yok. Yaşınızda çok küçük bu yaşta neden evlendiniz? Şuan saygının olmadığı yerde kumar var. Yıllar sonrasını bilemedimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…