Eşim bana kötü davranıyor

Bu ne ya görünen o ki evliliklerin hepsinde kadınlar sömürülüyor dışariya normalmiş gibi pozlar veriliyor. Değersiz adamlar elde ettikleri kadınlarını da değersizleştirir. Tipik anadolu barbarı seninkisi. İçim şişti okurken bu kadinlar bu erkekler ve mal aileleriyle nasil baş ediyor yani evlilik müessesesi tamamen erkeklere hizmet veriyor. Bu kosullarda bir kadin neden evlenirki. Resmen bir erkegin hırs ve isteklerine boyun eymek onun gönlünü eylemekten baska bisey deyil kadinlar icin hicbir getirisi yok (

Turk toplumunda kadin icin bosanmak zordur. Bakalim kocasi rahat vericekmi kac kadin bosanma asamasinda katlediliyor. En sakin adam bile boşanirken kadina bileniyor kin güdüyor kolay deyil burasi geri bir toplum medeni haklar var ama erkekler medeni deyil. Sorun burda. Hem bosanmiş kadin icin hayat daha zor her eylemi dısardaki mal adamlar icin cinsellik beklentisi olarak algilaniyor hiç dogru arkadasliklari olamiyor . Harbi bu erkekler ne kansermiş ya heryerde sorunlar evlensen sıkıntı boşansan sıkıntı yani

26 yaş erkek için çok olgun bir yaş değil maalesef. O yaşlarda hala akılları bir karış havada oluyor. Evi geçindirmeyi, karısının gönlünü hoş etmeyi bile bilmiyor maalesef. Siz de çok gençsiniz maalesef. Artık kadınlar için 26-27’den önce evlilik tavsiye edilmiyor. Genç yaşta evliliklerin çoğu çok problemli. Hele bir de çocuk varsa. Bir an evvel işe girip boşanmanızı tavsiye ederim. Allah kolaylık versin.
Not: Bu konu nişanlı olup problem yaşayan evlenme adaylarına örnek olsun. Bakın daha ne kadar problemli olduğu o dönem göstermiş, maalesef karşı taraf görmek istememiş. Nişanlı iken içinize sinmeyen durumlar varsa evlenmeyin

En iyisi gir üniversiye sinavina gizlice, yerleşirsen kyk yurduna yerleş siktiret daha cok gencsin meslegin olsun, bu adam nereli ve ne is yapiyor eğitimi ne ? Bu dinamikler de çok önemli evlilikte kadinlarin huzuru icin

Evet boşanmak zor ama boşanmayıp ne yapacak öyle bir adamın yanında durmaya devam mı etsin hem ortada çocukta yokmuş olsaydı daha zor olurdu ailesi destek olurlarsa çok daha kolay olur boşanması başka bir seçenek yok çünkü bence o adamdan kurtulmadığı sürece akıl sağlığını koruyamaz gibi

En iyisi gir üniversiye sinavina gizlice, yerleşirsen kyk yurduna yerleş siktiret daha cok gencsin meslegin olsun, bu adam nereli ve ne is yapiyor eğitimi ne ? Bu dinamikler de çok önemli evlilikte kadinlarin huzuru icin
Boşan ve hayatini kurtar. Bu ne ya cekilir gibi değil. Allah sabir versin.

bu kadar kötü özelliklere rağmen bu adamın nesi sevilebilir diye düşünüyorum. üzüldüm. tez vakitte kurtulmanız dileğiyle.

bana da diyorlar bunlari gencligin en guzel caglarin gittikten sonra neye yarar. onu diyen kadinlarin bir suru hastaligi da oluyor. Stresten sinirden hasta oluyorlar. guzel mutlu bir evlilik hayati yasamak varken neden mutlu olmak icin 25 yil bekliyeyim ki

Ha ben sana bunlari bosan diye soylemiyorum hic karismam boyle mevzulara ama isin bu yanini da dusun
Kocan senden her zaman orda olacagindan cok emin o yuzden bu kadar rahat

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Ya ne sevmesi be ayy sinirim bozuldu böyle bir adama katlanmak sevgiden dolayı mi ne sevgisiiiii bir ayiya sevgini ver daha iyi buna ayi demek bile olmaz bu insan değil ki

Nişan döneminde sinyalleri neden doğru değerlendirmeliyiz ve olmuyorsa zorlamamalıyız temalı bir konu olmuş. Umarım nişan sürecinde ekstra sorunlar yaşayanlar okur ve anlar.

İlaç kullanacağınıza kökten çözüm boşanın. Deli olmanız lazım bu anlattıklarınıza katlanmanız için.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Size bilmem neyimin başı diyen adamı seviyor olmanız da çok acayipmis.
İyi sevmeler o zaman size niye gelip tonlarca kelime yazıp şikayet ediyorsunuz madem ?

Ben bu konuyu çok geç gördüö be o yüzden eski konuya şuan yorum yapıyorum .. umarım boşanmışsındır böyle insanla ömrünü çürütemezsin..

Boşandıktan sonra düzelir ne demek ya kusura bakmayın sizi hiç hayal dünyasına sokamayacağım aklınızı başınıza alın ve bir süre geleceğiniz için planlar yapıp kafanızda oturtup ayrılın. Size şu geri gelmeyecek yaşlarınızı zehir eden bi adam boşandıktan sonra düzelse ne olacak? Kötü anılarımla kalırsam diyosunuz gencecik yaşınızda silip yeni bir sayfa açabilecekken bu adamla devam ederseniz ancak kötülere daha kötülerini katarsınız. İnanın zor değil kendinizi ön plana koyun böyle bi mezopotamya eşeğini anası düzeltememiş siz mi düzeltmeye çabalayacaksınız. Evlilik böylr bir şey değil. Çocuk bakıcısı olmuşsunuz resmen size inanın çok üzüldüm ve yaşınız çok küçük buna çok sevindim ayrılıp hayatınıza yeni bir sayfa açın ve en önceliğiniz mutlu olmak olsun. Siz mutlu olsanız buraya girip şikayetlenmezsiniz ve inanın hayat çok kısa ve mutlu olmayı sevilmeyi sayılmayı hakediyorsunuz o davar eşeği haketmiyor kendinize gelin

20 yaşındasın 20 tane yeni koca bulursun evliliğe merakın varsa, ne var bi adama yapışıp kalıyorsunuz bilmem, şuna bak etmediğini bırakmamış her türlüsü var şiddetin. ben çok severek evlendim evlendiğim halde boşamak hiç zor değil valla canıma tak etmesine bakar güle oynaya da bulurum yeni kocayı... sen neyine dayanıyorsun? allah acımış da o zavllı yavrucak da bu perişan acı dolu eve gelmemiş allah sana da acımış da bi çocukla seni o eve daha çok bağlamamış git ananın babanın eteğine sarıl yalvar yakar alsınlar seni o cehennemden hayatın zehir oluyor genceciksin yazıktır allahın verdiği cana eziyettir yaptığın insan kendi kendine bunu eder mi

Ah guzel arkadasim. Neden bu kadar icinize atiyorsunuz ? Siz herkesten onemlisiniz. Patlayin artik, dökün icinizi. Birakin onlar toplasinlar artik. Siz soylediklerinizin, yaptiklarinizin arkasinda durun. Onlara guzel bir delirme lazim belli ki. Bakalim nasil oluyormuş. Ne uzucu ya. Bosanmayi dusunmediniz mi hic ? Biliyorum cok zor bir karar kesinlikle hakveriyorum. Ama boyle nereye kadar ? En azindan soyleyin. Ona ihtiyaciniz olmadigini bilmeli. Sizi kaybetmekten korkmali artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…