Eşim bana kötü davranıyor

Bi insan yedisinde ne ise 70inde de odur. Değişmez net. Olan sadece sana ve geçen yıllarına olur.

Daha 20 yaşında kendine neden bukadar eziyet ediyorsun seni yumruklayip ağzından kan getirmiş sen hala daha düzelir peşindesin

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Allah akıl fikir versin size eşinizden önce. Neyini seviyorsunuz Allah aşkına sevilecek neyi var okuyamadm bile sinirden hepsini. 20 yasndasnz bir de lütfen silkenn kendnze gelin

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Anlattıklarınızın ufak çaplısını yaşıyorum. 13 haftalık hamileyim ve kaynana belasından dolayı düşük tehlikem var. Eğer çocuğuma bir şey olursa boşanırım. En büyük yeminim

Bunlar yüzünden çocuğunuzu kaybetmişsiniz. Daha riskim varken kaybetmeden bebeğimi bunun ne kadar acı bir şey olduğunu anladım. Bunu düşünün ve sizi ve çocuğunu önemsemeyen adamı hayatınızdan biran önce çıkartmaya bakın daha çok grnçmişsiniz kendinize yazık etmeyin

Ablamm bunu kendine sakın yapma bak ben 4 yıllık evliyim üç tanede bebeğim var bir bucuk yaşında benim eşim sesin eşinin yanında melek kalır cidden melek kalır ama ona rağmen ah diyorum neden çocuk yokken boşamadım. Sana en fazla bir yıl veriyorum sevgin bitecek. Eğer şuan boşanmaya gücün yoksa sakın ama sakın çocuk yapma daha çok gençsin çocuk girdiği zaman işin içine ömrün biter. Ve rahim bağlatmanın neolduğunu bilmiyorsun sanırım onun için cerrahi operasyon gerekiyor git spreal tatktır ablam. Ama sana diyeceğm tek şey bu narsist adamdan kurtar kendini hayatını heba etme en güzel çağların yazık günah

Siz devam edın sonra psıkolojınız bozulsun. Boşan demem ama sen boşan. Çocukta sakın yapma.

Hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla maddi gücünüz yok ve maalesef hepsinin temeli cehaletten kaynaklanıyor. Kendi ayaklarınızın üstünde durmadan neden evlenirsiniz ? Maddi gücünüz olmadığı için eşinizin ailesi sürekli karışıyor. Ve ayrılmak isteseniz ne yapacaksınız diye düşünüyorsunuz. Hadi evlendiniz neden hemen bebek ? Yolunuz daha uzun Allah yardımcınız olsun.

Ah benim kınalı kuzum okurken yüreğim sızladı. Üzülerek söylüyorum ki bundan olsa olsa ancak bir halt olur. 20 yaşındasın genceciksin,çocuğunda yok. Şimşek hızıyla boşa bunu. gir bi ise ailenle mutlu Mesut yaşa. Sonunda zaten bunu yapacaksın da aman gözünü seveyim çocuk falan yapayım deme sakın bidaha hayatının hatası olur asla düşünme aslaaa. Hem 20 yaş bı çocuğun sorumluluğu için çok erken bak sen daha kendi hayatındaki sorunlara sağlıklı çözümler bulmakta zorlanıyorsun. Kendin için olduğunda dayanirsin ki dayanıyordu da okuduğum kadarıyla ama çocuğunu üzecek eksik bırakacak birşey yapıldığında kaldırman çok zor olur . Kendini de ne güzel ifade ediyorsun bak ailenede aynı böyle anlat durumu onlar açıklasın durumu onun ailesine çünkü seni dinleyip hak verecek karakterde insanlar gibi bı imaj bırakmadılar anlattığın kadarıyla. Ailen ne der peki boşanman konusunda?

Yargılayin diye yazmamış ya bı çıkar yol bı akıl bı fikir belki bı ablalık abilik yaparız diye yazmış. Ne mesaj verdiniz siz burda yani. Ne anlamalı çözümü nerde bu yazının. Fikriniz yoksa zikrinizde olmasın ya

Yargılamıyorum ki bana göre baştan kötü başlanan bir hikaye ki nerden tutsan elinde kalıyor yapılacak pek bir şey görmüyorum. He toparlanmak kalkmak kişinin elindedir ama şiddet varken hala o ortamda kalan birine ne dense olmaz.ilk olarak Kendini kendisi düzeltmeli. Burada söylenen her şey boş. Özür dilerim sizi tatmin edecek bir cevabım yok. Yorumumdan sizene ayrıca? Sizin onayınızdan geçirtip mi yazacağız ?

Hayata bir kez geliyorsun, böyle bir hayata katlanarak yaşamaya değmez. İstedikten sonra herşeyi yaparsın. Kendini kurban gibi görme, güçlü ol silkelen, hayatının kontrolünü eline al. Hayatta kolay bir şeçenek yok maalesef, kendi zorunu seçeceksin:
  • O evde yaşayıp, o adama, o aileye katlanmak
  • Sıfırdan başlayıp ayaklarının üzerinde durmak
Bu kadar muameleden sonra hala seviyorum diyorsan zaten birbiriniz için uygun bir çiftsinizdir. O zaman da şikayet edecek birşey yoktur.

Çok zor bi durum canım yaa Allah yardımcın olsun erkekler kadınlar kadar hassas düşünemiyor bazı konularda benim eşimde bazen değişiyor bu erkekler neden böyle bilmiyorum erkek dediğin karısının arkasında dağ gibi durmalı her konuda destek olmalı bu erkeklerin empati duyguları bence henüz gelişmemiş kimse birbirini anlamadığından oluyor tüm bunlar bence çünkü empati duygusu diye birşey yok bazı erkeklere ne kadar anlatsanda kafalarına işlemez sanki kafalarının içi mermerden bozma yaa bazen diyorumki bir erkek olsam ben karıma acaba nasil davranirdim valla bunu kendi kendime soruyorum bir kadin olarak ama bunlarda yok yani..Üstelik bir evlat acınız da var ve üstüne böyle davranmaları da çok yanlış sanki rüya aleminde falan gibiler herkez ayrı telden çalıyor bence daha anlayışlı olmaları gerekir özellikle eşinizin bu konuda çok iyi anlaması gerekiyor...

Bence bir psikoloğa gitmelisin. Daha evlenmeden kendini belli eden biriyle düzelir diye evlenip olan bitene rağmen hala düzeleceğini beklemek takıntı olmuş sizde. Yani çamurdan altın olur da bu adamdan insan olmaz. Ayrıca hala nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz yaaa inanamıyorum. Cidden bir tedavi olun.

Çünkü gerçekleri görmek zor geliyor insana hani kabullenmek deriz ya buna işte kabullenmek istemediğimizden bize bu duyguyu yaşatan o psikoloji dediğimiz şey tam da bu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…