Eşim bana kötü davranıyor

Siz de kurtulun konu sahibi de kurtulsun iki rol yapıyor kız güveniyor hayat kısa böyle adamlar ile beraber olmak için daha da kısa

Kknın girişine asmak lazım bu yazıyı, hatta caddelere bilboardlara afiş yapılmalı

Yerinizde olsam evden kaçar giderim bi kadın sıģınma evine.O adam bir hasta.kusura bakmayın da aileniz arkanızda mı tam bilmiyorum hepsini okuyamadım ailenize gidebiliyosanız gidin yoksa da devlete sığının

Ne yaparsanız yapın bu adam değişmez ve siz neden onu degistirmeye çalışıyorsunuz ki. Siz bence önce kendinizi değiştirin, bu hayat sizin hayatınız , dünyaya bir kere gelme hakkınız var ve yaşınız da genç. Elalem ne der diye mi korkuyorsunuz yoksa yalnız kalma terk edilme travmaniz mı var. Eşiniz birey, yetişkin olamamış tam bir narsist ergen, siz ise kendine güvensiz bir kurban. Bunların hepsi maalesef çocukluk travmaları nedeniyle oluyor. Maddi gücünüz varsa bir psikologa gidin ve kaybettiginiz özgüveni kazanıp bu adamı bosayin. Eşinizin annesi de tam tahmin ettiğim karakterde, büyük ihtimalle kocasından sevgi ilgi görmeyen oğluna tutunmuş oğlunun yetişkin olmasına izin vermeyen, gençliğinde yaşadığı ezikliği zorbalık yaparak telafi etmeye çalışan bir kişilik. Yalnız siz bu evliliğe devam ederseniz kızınız olursa tıpkı babası gibi biriyle evlenecek, oğlunuz olursa siz de oglunuza tutunacaksınız ve oğlunuz da maalesef yetişkin olamayacak babası gibi. Bu matematik şaşmaz, yol yakınken AYRILIN derim.

Acil bosan bu adam seni kanser eder

Boşandıktan sonra onun düzelmesi ya da düzelmemesi sizi ne açıdan ilgilendiriyor?
Eşinizi neden seviyorsunuz?

Bu soruyu kendinize yanıtlarken; sevme sebepleriniz geçmiş sevgililik dönemlerinde yaşadığınız 3-5 sebep olmasın.

Şuanda, bugün, bu haliyle eşinizle karşılaşsanız onu sever miydiniz?
X-y-z sebeplerden ötürü şuan bu hale gelmiş olsa da, bugünden yarına düzeleceğine inanıyor musunuz?

Bakın insanlar evlendikten sonra değişmez.
İnsanlar evlendikten sonra kendi yüzünü gösterir.
Sizin sevdiğiniz adam da bu adam değil.

Yaşınız çok ama çok genç.
Aşağılanmak, hor görülmek, itilip kalkılmak, sevilmemek, 20sene sonra hayatınıza giren insanlara aldığınız nefesin hesabını vermek için bu dünyaya gelmediniz. Lütfen kendinize gelin ve çocuk olmadan bu yoldan hızlıca dönün.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Çok kötü şeyler yaşıyorsunuz ama en acısı evlat acısı. Ben de 5 aylık bebeğimi kaybettim, 6 sene geçti, tekrar anne olup bebeğime kavuştum çok şükür ama evlat acısı asla dinmiyor. Size yardımcı olmamış, destek olmamış. Burnunuzun dibindeki kayınaile size hamileyken destek olmamış. Başka hamileyle kıyaslamış. Onunki doğmuştur mesela( tüm bebekler sağlıkla doğup büyüsün) hiç mi vicdan azabı çekmiyor? Olacak olan olurdu ama düşük riskiniz varmış. Can taşırken diğer her şey teferruat denmesi gerekirdi risk varken hele. Daha ne yapsın bu adam size. Küfür, şiddet, psikolojik, fiziksel ve maddi şiddet. 20 yaş nedir ya? Hayatın başı.
Ben 38 yaş, 13 senelik evli biri olarak derim ki, eşiniz değişir. Ama negatif yönde değişir. Daha da kötü olur. Daha da artar zulmü.

Aşırı uzundu ama okudum okudukçada dellendim. Kardeşim 20 yaşındasın bebeğin vefat etmiş ALLAH RAHMET EYLESIN. Çocugun yokken bu adamdan kurtulmaya bak bu kadar hakaretten,darptan,sevgisizlikten,ilgisizlikten,saygısızlıktan sonra hala nasıl sevebiliyorsun? Benim eşimde safra kesesi ameliyati oldu 12 gün önce bakımı falan çok uğraştırıcı bu adam sana bakmaz ben sana söyleyim ama bir an önce ameliyatini ol ailenin yanına yerleş sonrada bu ana baba kuzusu mahlukattan kurtulmaya bak canına yazık genceciksin. Ben sana söyleyim böyle adamlar düzelmez boşuna hayal kurma hiç babamdan biliyorum böyle insanlar yanındaki kadını hastalık hastası yapar kendisi gül gibi yaşar.

Çok üzüldüm gerçekten yasamadigin şey kalmamış daha 20 yaşındasın.. Bu yaşadığın hayat değil, hemen kurtul

Sana kattığı hicbirsey yok, zararın alasını vermiş. keşke imkanın olsa da tedavi görsen yoksa bu kabustan uyanamayacaksin gibi hissediyorum, umarım yaniliyorumdur ve kendini kurtarirsin..

AIleniz arkanizdaysa eger yol yakinken vazgecin ilerde cocugunuz olsa daha cok pisman olursunuz yazdiklariniza cok sasirdim ve cok uzuldum allah yardimciniz olsun

Cok uzundu yarisina kadar falan okuyabildim. Anasiyla gobek bagini kesememis, babasinin agzina bakan bu den hicbir sey olmaz. Bosuna vakit kaybediyorsunuz, duzelmez
Okumayıp iyi yapmışsınız, ben malesef okudum ve dayak yediğini de gördüm. Yumruk yemiş dudağı patlamış hala seviyorum diyor. Ay sonunu getiremiyorlar ceplerinde 500'er TL var üstüne çocuk yapıyorlar. Adamın küçük bir ihtimal belki düzelme ihtimali varsa da konu sahibi düzelmez değişmez. Kocana sahip çık yuvanı bozma denmesini istiyor.

Bu adam düzelmez size şiddet uyguluyor sevgisiz saygısız hemen ayrılmak istemiyorsan önce onun değişmeyeceğine kabullenip kendini değiştireceksin kesinlikle çocuk yapmayın çalışçam diye diret ne yap et bi işe gir çalış aldığın maaşın hepsini sakın kocana verme ne mevzunuzun bilmiyorum dışardan oku aklını işine derslerine ver meslek sahibi ol kendini geliştirmeye bak bol bol kitap oku akşamları evde çalışabildiğin kadar yabancı dil çalış öğrenmeye bak çok gençsin tek düşüncen kendin olsun.
Kendini sev kendine değer ver bırak cahil kocanı sevmeyi kendine dön iş hayatını gör iş hayatını öğren sonra okuduğun meslekte işe az çok para deme mesleğini geliştirmek için çalış akşamları işten eve geldiğin dede
sen yok say onu çok muhatap olma dersim var de yorgunum de gerçi adamın işine gelir muhatap olmaman hiç kavga çıkarma tartışmaya girmeye onun için sakın çaba sarfetme ev arkadaşı gibi düşün zaten kendini, kendini geliştirmeye adarsan kafan o kadar yoğun olur ki onun gözün bile görmez ki görmesinde adam bildiğin pislik ilerleyen zamanlar dada baktın kendi kendine düzelmiyor sen geri çekildiğin halde mücadele etmiyor ayrılırsın o zaman ayrılırken de iş hayatını bilen kendine güvenen kendini geliştirmiş bir kadın olarak hayata yeniden doğarsın tatlım umarım her şey istediğin gibi olsun

Yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…