Eşim bana kötü davranıyor

20 yaş ne ki, insanlar üniversitesi sınavına hazırlanıyor o yaşta. Kaybınız için üzgünüm ama bu evliliğe bir çocuğun olmaması büyük lütuf olmuş.
Şimdi size çocuksuzken boşanmanin sevgiliden ayrılmak gibi olduğunu söylesem. Bu evliliğe devam edip bir de çocuğunuz olursa o zaman anlayacaksiniz, çocuk olmadan boşanmanin ne kadar kolay olduğunu.
Eşiniz değişmez. Herkes herşeye emek veriyor ama bir senelik evlilik için çok emek verdim diye dolaşmaya gerek yok. İnsanlar kaç kere sıfırdan başlıyor hayata. Sizin yaşınız çok küçük. Okuyun, çalışın, gezin... 20 yaşında dayak yemeyi kendinize hak mı görüyorsunuz?
Ben sizin yerinizde olsam aileme herşeyi anlatır, yanlarına dönerdim. Kendimi biraz toparladiktan sonra da bosanma davasını açardım

25 yıl sonra iyi olur tabi, kimse bir herifin düzelmesi niye 25 yıl sürdü diye sormuyor, herkes düzeldi diyor. Düzelmiyor kardeşim, g.t korkusu sarıyor, gençlik gitmeye başlıyor. Bana bundan başka kimse tahammül etmez düşüncesiyle insana yakın bir organizma gibi davranmaya çalışıyorlar. Neden elin adamı bana insan gibi davranacak diye 25 yıl bekleyeyim, millet öz evladını bile 18 den sonra salıyor yahu.

Burada yazılan yorumlara genel olarak katılmakla birlikte bir şeye daha değinmek istiyorum. Düzelme ihtimalini düşünüyor ve ilerde kocanızı bıraktığınız için pişman olmamak istiyorsunuz ki bunu bir nebze anlayabiliyorum. Fakat siz, size yaşatılan onca rezilliğe rağmen geleceği bile irdeleyen bir insansınız. Sizce kocanız sizin bu kadar ince düşünmenize değecek biri mi? Sanıyorum cevabı gayet iyi biliyorsunuz. Cevabınızın gerektirdiği şekilde ve kendinize saygı duyarak hareket etmenizi çok isterim doğrusu.

Ayrıca, yaşanan bunca olaydan sonra kalbinizi bu denli kırmış birinin düzelmesi dahi sizin emeklerinizin karşılığını size vermeyecek inanın bana. Çünkü kalbinizin en derinlerinde geçmişte sizi bir insan yerine koymadığını hep hatırlayacaksınız. Elinizde kalan tek şey ise gerçekten size değer verecek birini bulup mutlu bir yaşam kuramadan geçirdiğiniz kayıp zamanınız olacak ne yazık ki.

Adam agzini burnunu, disini kirmis farkinda

O sadece kendisini seviyie6, sen hizmetini yaptığın için yanında tutuyor çünkü kimse onun kahrını çekmez, böyle adamları iyi bilirim...
Bunadamda
Kısa ve net söylüyorum boşanın tek bir gününüzü daha bu varlık için feda etmeyin. Asla düzelmez değişmez hoş düzelse bile yaşattıklarını unutmazsınız.
Net

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Sorun sadece ailesi değil hatta bence ailesinin yaptıkların onun yaptıklarının yanında çok hafif kalıyor. Daha çok gençsiniz ya çektirmeyin bu çileyi kendinize. Çocuk falan da sakın ha, bu adamdann(!) baba falan olmaz.Siz sevilmiyorsunuz insan yerine bile koyulmuyorsunuz farkında mısınız? Onun için bir ev yardımcısından öte değilsiniz, anlattıklarınızdan bunlar çıkıyor. Ve asla da değişmez, isterseniz dünyanın öbür ucuna taşının değişmeyecek. Siz zamanlar kendinize olan saygınızı ve sevginizi iyice kaybedip “ben zaten sevilmeye layık değilim” diye kabullenip eziyet çekmeye devam edeceksiniz. Olan her türlü size olacak.
Aileniz arkanızda mı? Anlatın ailenize, boşanın kurtarın kendinizi.

Bunu kendine yapma ne olur gerçekten düzelmez o adam yaşın daha çok küçük ilerde çok pişman olursun böyle bir insanla geçirdiğin bir saniyeye bile yazık sen biriciksin bir kere geldin dünyaya inşallah ailende iyi insanlardır sana sahip çıkarlar daha küçüksün birde evlat acısı yasamissin tedavi olabiliyorsan ol kendi değerinin benliğinin içindeki gücün farkına var ömür gidiyor düzelir dediğin hiç birşey düzelmiyor kocam dediğin insan adam değil kesinlikle degil

Assssslaaaa bekleme arkana bakmadan yol senin için yakınken daha çok hayatının içine etmeden boşan eğer bu adamdan es kaza hamile kalırsan (ki eziyetleri yüzünden kaybetmişsin ) ve doğarsa seni rezil eder yine bırakmaz şurda kimseye demedim boşan diye ama sana diyorum nolur kendine düzelir çabalarım boşa gider diye eziyet etme düzelmez 7 sinde ne ise 70 inde o olur belki şu olabilir sen yumuşak ağır başlısın bir çirkefe denk gelir inşallah senden sonra boş ver ne hali varsa görsün hemen ailene burda yazdığın gibi anlat boşan Allah yolunu açık etsin inşallah kurtulursun bu narsist adamdan

Manas destani yazmaniza gerek yoktu ilk paragraftan belli kocanizin hödük oldugu. Brn olsam cekmez balayindan sonra balini alir hadi yallah ayi der kapiya koyardim.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
ya sen delirdin mi ya???? daha ne sevmesi bu yaratığı?? allah böylesini düşmanımın basina vermesin bu ne illet bi adam iğğğğrenç bi aile. at gitsin genceciksin.

Sizi ilgilendirmez ki boşandıktan sonra ne yaptığı, sizi ilgilendiren evliyken ne yaptığı ve yaptıkları ortada. Korkmanız, endişelenmeniz nedeniyle böyle "belki sonra düzelir, boşandığımla kalırım" diyorsunuz ama dünya öyle bir yer değil, adam olan zaten adam olur. Sonradan düzelen belki %1dir ve o %1'lik ihtimal için yıllarınızı, gençliğinizi vermeye değmez gibi geldi bana, çok gençsiniz, yaşayacakk çok şeyiniz var. Bu evlilik böyle ilerlerse sizin kendinize hayat kurmanıza, iyi hissetmenize, iş sahibi olmanıza, sağlıklı çocuk yetiştirmenize engel olabilir.
Adam size saygı-sevgi duymuyor/göstermiyor ve ciddi problemleri var, siz çözemezsiniz sadece yıpranırsınız. Sevgi her şey değil ki sizinki sevgi de değil, adam sizi bilerek veya bilmeyerek manipüle etmiş, sözlü şiddet uyguluyor, değersiz hissettirerek onunla olmanız gerek gibi düşündürüyor. Ondan uzak kalıp sakinleseniz bu sevginin sevgi olmadığını da görürsünüz muhtemelen.
Aslında sağlıklı düşünüyorsunuz "bana böyle dememeli", "çocuk yapmak istemiyorum" vb. derken. "Bu kadar yol gittik, evlendik, şimdi geri dönülmez", "Bu kadar çektiğim boşa gitmesin, 40 yıl daha çekeyim belki değişir" düşüncesine kapılmayın, zaten öyle deyip evlenmişsiniz ve iyi gelmemiş. Zararın neresinden dönülse kar. Adamın elinizdeki halini kabul etmeniz gerek iyi bir evlilik için, bu adamın hali de kabul etmesi zor bir hal.

Of hepsini okumadim ama dusuk tehditi olan bir kadina is yap abartma demesi yetti.cok uzuldum adiniza,ama sunu bilinki sizde sorun yok...

Bildiğin deli bu adam.Size tahammülü yok.Terbiyesiz,merhametsiz ya.Sukretsin siz gibi biri karşısına çıkmış.Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.Bu adam olmamış olduramamis ailesi.Simdi bu yaştan sonra yıkılıp yeniden yapılamaz.Bence kendi iyiliğiniz için hem akıl hem beden sağlığınız için ailenize sığınin.Ailesi hakkında bir şey demeye gerek yok zaten eserleri ortada

Hangi maddiyat? Size verip hesap sorduğu 500 TL mi?
Düzelir, artar bile.
Hangi maneviyat? Olmayan sevgi mi? Olma şansı var yeni biriyle.
O düzelmez. Eskiden de düzgün değildi çünkü. Nişan atmış, öfke kontrol sorunu varmış.
Düzelmesi için bozulmuş olması lazım. Elmadan patates olmaz.
Bunlar hep bahaneleriniz çünkü bağımlısınız. Bunu çözün sonra yeni biri de gelir. Çözmezseniz yeni gelen de böyle olur.
Konularıma bakın. Aileden uzaklaşınca deliriyor bunlar aksine daha da.

Nereden buluyorsunuz bu adamları????okuduklarım gerçek mi?senın ailen anan baban yok mu?senın kendıne saygın da mı yok?bir insan kendine bunu niye yapar ??? Boşanmamak için önünde duran şey nedir?

Saygı sevgi yok otur düşün taşın böyle hayat olmaz yazık sana boşa gitsin düzeleceğini de hiç zannetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…