Eşim arkadaşıyla aşırı vakit geçiyor

Bu samimiyet çok abartılı geldi. Bence siz de arkadaşından size ayırdığı günlerde onsuz başka plan yapın. Biraz o yalvarsın birlikte vakit geçirmek için. Ve onsuz daha mutlu olduğunuzu gösterin ki korksun. Bu şekilde nasılsa benim keyfimi bekliyor bir iki söylneir yine kafama eseni yaparım modunda. Bir de siz ilginizi çekin bakalım uzun süre neler olacak
Bu arada yaşlarınızı görmeden yorumlamışım. 23 yaş erkeğin en dışarda olmak istediği en hızlı anları. Daha ergen oluyor o yaş grubu . Sakın çocuk yapmayın ve adamı serbest bırakın zaman geçtikçe büyüyecek evliliğin sorumluluğuna varacaktır. Biz kadınlar evcilik oynayarak büyüdüğümüz için evliliğe her yaşta hazırız. Ama onlar çok geç hazır oluyor. Benim eşim 33 yaşında. Bazen erken mi evlendi diye düşünüyorum 😁❤️‍🔥

Size bir sorum var kızlar ben 1 senelik evliyim çalışan bir çiftiz ben gece 12 de eve geliyorum dişçide çalıştığım için eşim ise 9 da gelip çoktan uyumuş oluyor ya da bazen beni bekliyor aşırı uykusu yoksa sabah 8 akşam 8 çalıştığı için yorgun oluyor fakat biz birbirimizi gerçekten çoğu gün göremiyoruz bile bir tane arkadaşı var o kadar çok birbirimizden nefret ederiz ki suratlarımıza dahi bakmayız birbirimizin onun girdiği ortama ben benim girdiğim ortama o giremez kocamın da en yakın arkadaşı ne zaman ya ne zaman boşluğu olsa onunla değerlendiriyor eşimin 2 gün izin günü var bir gün yüzde yüz onunlaysa diğer gün benimledir resmen görev gibi görüyor o kadar aşırı yoruldum ki, benimle de zaman geçiyor fakat eve her geldiğinde görüntülü konuşurlar saatlerce bir de aynı iş yerinde çalışıyorlar eşim sabahçı arkadaşı gececi dün gece sordum planın var mı hafta sonu için hayır dedi bugün ise yarın kampa gidiyorum arkadaşımla deyip haber veriyor bana izin dahi değil asla kampta kalıcam diyor laf arasında haber veriyor 3 hafta önce onunla yine kampa gitti 2 hafta önce de benimle gitti şimdi tekrar onunla gidiyor o kadar aşırı yoruldum ki sadece konu kampta değil bir gün izin gününü ona ayırıyor demiştim ya o gün akşama kadar dışarda olurlar ya da ben işe gidince bize geçerler her hafta kesintisiz sürekli beraberler artık aşırı yoruldum ne trip ne surat asma yapamıyorum evliliğe zarar veriyor o çocuk hiçbir şey umrunda değil mi diyorum kendisine zaman ayırdığını bana da ayırdığını söylüyor sürekli hayır diyorum bana arkadaşından zaman kalırsa zaman ayırıyorsun Cumartesi günü gezdiğin için pazar günü yorgun olup evde pazar gün ki izinlerimizi geçirince benimle vakit geçirmiş olmuyorsun susuyor o izin günümüz de bok oluyor evlenmeden önce o arkadaşıyla 1 ya da 2 sene önce tanıştı çocukluk arkadaşı sayesinde tanıştı o çocukla aynı evde yaklaşık 1 sene onlarla yaşadıktan sonra bu kadar samimileştiler ortak araba bile aldılar sanki 20 senelik arkadaş gibiler ne diyorsunuz hanımlar gerçekten ben artık düşünemiyorum çünkü
Goruntulu konusmada bi huylandim,gerisi daha da fena.Paravan evlilik mi acaba diyorum?
İsyerinden arkadasinla neden goruntulu konusuursun yani?İzin gunlerinde 1 gun neden ayirirsin ona🥴

Esin ya bekar hayatına özeniyor özlüyor ya da başka şeyler karıştırıyor. Çok saçma gündüz beraber iş yap sonra eve gel görüntülü konus git hafta sonu tüm gun vakit ayır. Ne konuşuyorlar bu kadar. Hiç mi konular bitmiyor. Abartı bu kadarı

Hayır tam tersi eşim 23 yaşında ben körü körüne bir insan değilim kimseye de anne edasıyla yaklaşmıyorum sevmediğime İnan ki çat diye söyleyebilen bir insanım. Soru işaretinizi gidereyim insan evet arkadaşa bir dosta canı sıkkın olduğunda ya da mutlu bir haber aldığında paylaşacak insan arar çevresinde doğru benim sorunum bu değil benim sorumun arkadaşıyla bu kadar aşırı vakit geçirmesi evet eşim arkadaşıyla bu kadar çok vakit geçirdikten sonra eşim eve geç gelmeye başlayınca arkadaşından nefret ettim doğru
haklisiniz bunlari fazlasiyla yasadim ve bas edemedim bu arkads sevdasi yüzünden vs getirdigi negatif durumlardan dolayi evlilik hayatim bitti .Esiniz evliliginize size saygisi sevgisi yoksa bence gec olmadan herkes yoluna bakmali ya2, 3 cocukla sen evde o arkadslariyla keyyif alemlerinde olsa idi hic bir isle alakasi olmasa ne yapacktin bence iyice düsün henüz kozlar senin elindeyken cocuk olunca kendini mecbur hissedeceksin hem cocuga hem sana yazik olmadan iyice düsün derim bu evlilik böyle sürüp gitmelimi ?.Rabbim her daim yar ve yardimcin olsun amin

X