- 15 Ekim 2022
- 20
- -1
- 23
- Konu Sahibi nurgulkomas
Size bir sorum var kızlar ben 1 senelik evliyim çalışan bir çiftiz ben gece 12 de eve geliyorum dişçide çalıştığım için eşim ise 9 da gelip çoktan uyumuş oluyor ya da bazen beni bekliyor aşırı uykusu yoksa sabah 8 akşam 8 çalıştığı için yorgun oluyor fakat biz birbirimizi gerçekten çoğu gün göremiyoruz bile bir tane arkadaşı var o kadar çok birbirimizden nefret ederiz ki suratlarımıza dahi bakmayız birbirimizin onun girdiği ortama ben benim girdiğim ortama o giremez kocamın da en yakın arkadaşı ne zaman ya ne zaman boşluğu olsa onunla değerlendiriyor eşimin 2 gün izin günü var bir gün yüzde yüz onunlaysa diğer gün benimledir resmen görev gibi görüyor o kadar aşırı yoruldum ki, benimle de zaman geçiyor fakat eve her geldiğinde görüntülü konuşurlar saatlerce bir de aynı iş yerinde çalışıyorlar eşim sabahçı arkadaşı gececi dün gece sordum planın var mı hafta sonu için hayır dedi bugün ise yarın kampa gidiyorum arkadaşımla deyip haber veriyor bana izin dahi değil asla kampta kalıcam diyor laf arasında haber veriyor 3 hafta önce onunla yine kampa gitti 2 hafta önce de benimle gitti şimdi tekrar onunla gidiyor o kadar aşırı yoruldum ki sadece konu kampta değil bir gün izin gününü ona ayırıyor demiştim ya o gün akşama kadar dışarda olurlar ya da ben işe gidince bize geçerler her hafta kesintisiz sürekli beraberler artık aşırı yoruldum ne trip ne surat asma yapamıyorum evliliğe zarar veriyor o çocuk hiçbir şey umrunda değil mi diyorum kendisine zaman ayırdığını bana da ayırdığını söylüyor sürekli hayır diyorum bana arkadaşından zaman kalırsa zaman ayırıyorsun Cumartesi günü gezdiğin için pazar günü yorgun olup evde pazar gün ki izinlerimizi geçirince benimle vakit geçirmiş olmuyorsun susuyor o izin günümüz de bok oluyor evlenmeden önce o arkadaşıyla 1 ya da 2 sene önce tanıştı çocukluk arkadaşı sayesinde tanıştı o çocukla aynı evde yaklaşık 1 sene onlarla yaşadıktan sonra bu kadar samimileştiler ortak araba bile aldılar sanki 20 senelik arkadaş gibiler ne diyorsunuz hanımlar gerçekten ben artık düşünemiyorum çünkü