• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesinin parasina yatiğimi söyledi..ortaliği yaktim

Hayır haccdan mevzu paraya nasil geldi ? Yani siz kardesi ve yengesi icin bizene dediğiniz için bunu söylemesi sacma fırsat kolluyormus ya da konusmada baska para mevzusu geçti
Abim ve yengemde gidecekmiş çok büyük masraf cikiyormuş dedi .Ben bizene onlardan dedim ozaman hemen anamin parasi var sende ver onu dedi .
Bende verdiğimi söyledim inkar etti vermedin deyince bende sinirlendim.
Nasil olurda insan eline toplu para alirda bilmem ,yani borc almiş olsa birinden ben bilmem almadim sendenmi diyecekti?
Nerde kaldi güven?O bana bende artik ona güvenemiyorsam ne anlami var bu evliliğin?
Yarin birgün ben çalişmazsam ben ona baktiğim gibi bana bakacakmi?

Bakmaz tabiki yani normalde tabiki evlilikte olmamasi gerek ama eşiniz burdan anladığım kadarıyla zihniyeti farkli. Ailesine para gönderecekmis sizde bizene dediğiniz için köpürmüş suçlamış nasil olsa bunun altında kalmayıp vereceğinizi düşünüyor

Aynenen beni hirsizlikla sucladi resmen .
Para delisi olduğumu ima ediyor sürekli .
Ulan ben para delisi olsam napayim senin gibi culsuzu
Bende herşeye katlansam bile bu durumda gözüm kararır,dünyayı yakarım gibi geliyor,bir bu bir de namusa iftira,asla asla affedilemez:(

Eşimde iki yildir çalişiyor .Kv parasini biz vermiyoruz alman devleti veriyor fakat almanyada hesap olmasi gerekcesi var .
Bizde biriktirip ona iyade ediyoruz ,sonra eşim yok vermedik daha diye zorluk cikartiyor.bende kac kere dedi,bir ayri hesap actir diye ,yok dedi biz evliyiz gerekmez dedi.
Para işleri çok pistir,keşke siz açsaydınız ayrı hesap,başınız ağrımazdı boş yere

Yorumlari okumadim belki yazmissinizdir
Siz bu parayi esinize verdiniz mi gercektrn?
Verdiyseniz nasil ispatlayamadiginizi anlayamadim ben

Ben eşime verdim elden,bizim bütün hesaplar bende.Bu sene izine gittikmi oda annesine toplu verecekti.
Peki tarihini hatirlamiyor musunuz?
Benim esimde cok unutkandir , ona gun gun soylerim bak su gun surda vermistim sana vs .. mesela evde salonda su filmi izloyoduk sen istedin bende gittim cantamdan aldim verdim falan doyr anlatirim , oyle deyince hatirlar
Siz de soylesenize ne zaman vrrdiginizi

Peki tarihini hatirlamiyor musunuz?
Benim esimde cok unutkandir , ona gun gun soylerim bak su gun surda vermistim sana vs .. mesela evde salonda su filmi izloyoduk sen istedin bende gittim cantamdan aldim verdim falan doyr anlatirim , oyle deyince hatirlar
Siz de soylesenize ne zaman vrrdiginizi
Söyledim canim detayli anlattim nasil verdiğimi ama halen hatirlamiyorum diyor ,hatta ben almadim diyor
Yani bir düşüneyim belki unutmuş olabilirim ,bana biraz detaylar ver belki aklima gelir .
Yani kendini hiç sorgulamiyor en büyük kötü huyuda bu bence .Kendinde asla hata olamaz hep başkalarinda

Söyledim canim detayli anlattim nasil verdiğimi ama halen hatirlamiyorum diyor ,hatta ben almadim diyor
Yani bir düşüneyim belki unutmuş olabilirim ,bana biraz detaylar ver belki aklima gelir .
Yani kendini hiç sorgulamiyor en büyük kötü huyuda bu bence .Kendinde asla hata olamaz hep başkalarinda
Cok kotuymus o zaman :(

Back