- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Aslında bu konularda hep güçlü kadın rolünde eyim ben. Erkeğin yapacağı her işi yapar koşarım sonra bi baktım erkekten daha cok adam olmusum. Hersryi tek basıma yapıyor altından kalkıyorum. Sonra biraz biraz daha cok üzgün olduğumu göstermeye başladım ama istemsiz. Sürekli ağlamalar takip etti bunu. Onun içinde gözYaslarımın bir anlamı kalmadı yine mi ağlıyorsun ya oldu. Bagırığ cagırdım olmadı. Ben artık nasıl davranacağımı bilemiyorum. Yıllardır onun kumar borclarını ödedik yeri geldi calıstıgımda ona verdim paramı. Ona tüm bu olumsuz ortamda cocuklar verdim yuva verdim. Daha söyleyemediğim bircok fedakarlık yaptım. Asla burdaki kadınların dediği gibi sımarık poncik bir kadın olmadım. Bir baktım ben ben olmaktan cıkıp Baska bir kadına dönüşmüşüm.
sen millete kaş göz anlatana kadar bunu söylesene bacım ya. senin içinde dertler birikmiş, biz de sanıyoruz ki tek derdin kaş.
adam nankör ya bildiğin nankör. kumar borcunu ödetip hala daha "senin bilmemnene para mı vericez" demeye utanır insan ya
neyse dolduruşa getirmek istemiyorum ama sinirlendim nankör yaratık utanma da yok
yatıp kalkıp bunu başına kaksaydın bugün senden kıymetlisi yoktu biliyosun dimi