• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya ikna edin beni

Aslında bu konularda hep güçlü kadın rolünde eyim ben. Erkeğin yapacağı her işi yapar koşarım sonra bi baktım erkekten daha cok adam olmusum. Hersryi tek basıma yapıyor altından kalkıyorum. Sonra biraz biraz daha cok üzgün olduğumu göstermeye başladım ama istemsiz. Sürekli ağlamalar takip etti bunu. Onun içinde gözYaslarımın bir anlamı kalmadı yine mi ağlıyorsun ya oldu. Bagırığ cagırdım olmadı. Ben artık nasıl davranacağımı bilemiyorum. Yıllardır onun kumar borclarını ödedik yeri geldi calıstıgımda ona verdim paramı. Ona tüm bu olumsuz ortamda cocuklar verdim yuva verdim. Daha söyleyemediğim bircok fedakarlık yaptım. Asla burdaki kadınların dediği gibi sımarık poncik bir kadın olmadım. Bir baktım ben ben olmaktan cıkıp Baska bir kadına dönüşmüşüm.

sen millete kaş göz anlatana kadar bunu söylesene bacım ya. senin içinde dertler birikmiş, biz de sanıyoruz ki tek derdin kaş.
adam nankör ya bildiğin nankör. kumar borcunu ödetip hala daha "senin bilmemnene para mı vericez" demeye utanır insan ya
neyse dolduruşa getirmek istemiyorum ama sinirlendim nankör yaratık utanma da yok
yatıp kalkıp bunu başına kaksaydın bugün senden kıymetlisi yoktu biliyosun dimi

Bazı yorumlara çok şaşırdım arkadaşlar.

Kaşa 400 lira vermek az ya da çok meselesi mi bu cidden.

Insan bu olaua ancak bu kadar dar bir pencereden bakabilirdi.

Kaşa para vermek değil. Eşinin istediği bir şeyi yapmak olarak bakılacak bu olaya.

Eğer parası yoksa insan gibi durumun şu an buna müsait olmadığını ama durumunun düzeldiği an elinden geleni yapacağını söylemeli.

Burda tabi ki kadının da yapacağı şeyler var. Eşinin durumunu hoş görmek, eve giren paraya göre harcamayı bilmek vb.... gibi.

Eşiniz berbat bir adam. Yani bir insanın eşine sürtük demesi hangi seviyesizliktir ya şok içindeyim.

Sizin cevabınız da hoş değil ve fakat bu lafın sahibi düzgün üsluptan anlayacak bir insan da değil.

Evlilikler nasıl bu hale geliyor. Bu kadar yıkıcı konuşmalar nasıl unutuluyor.

Bunu anlamıyorum.

Kaş filan boşverin bence. Zira parayi kaşa vereceğinize bir terapiste ya da avukata verin. Daha randımanlı bir sonuç alırsınız.

Bi şeyin yokluğunda rezil oluyosan ihtiyaçtır, varlığında rezil oluyosan ihtiyaç degildir. Buyrun insanlar icin bile kullanabilirsiniz bu formülü (8
ihtiyaç, -cı
(ihtiya:cı), Arapça iḥtiyāc
1. isim Gereksinim:
"Ama unutmayalım ki tecessüslerimize yön veren ihtiyaçlarımızdır." - Cemil Meriç
2.
isim Güçlü istek:
"Şefkatten ölecek derecede hisli, içli bir hâlde bağrıma basmak ihtiyacında idim." - Refik Halit Karay
3.
isim Yoksulluk, yokluk:
İhtiyaç adamcağızın belini büktü.
-------
ben demiyorum tdk diyor

Karısına sürtük gibi bir sıfatı yakıştıran kocanıza mı ; yoksa adamın söylemini haklı çıkartmak istercesine , size söylenen sıfatı kabul edip, öyleysem böyle yapayım diyen size mi daha çok kızdım bilemedim. Evliliklerde saygı ve belli bir seviye olmazsa o evlilik mutlaka biter.

ev hanımı değilim çalışıyorum ama şu "ben senin bilmemneyine para mı vercem" inanılmaz kırıcı değil mi ya? aynı evde yaşayıp aynı yatağa girdiğin insana bu kadar zart zurt konuşmamak gerekmiyo mu ya?
Bir keresinde burda bir konu açılmıştı.

Kadın meyve istediği icin eşi ona "anca yiyosun zaten" demişti.

Kadın da haliyle kırılmıştı bu söze.

Ve burdaki bazi arkadaşlar "çalışmazsan öyle olur tabi" yolunda yorumlar yapmıştı.

Evet burdaki bazi arkadaşların calisma sebebi bu. Eşleri lokmalarını saymasın diye çalışıyorlar.

Daha da tuhaf olanı bu kişiyle ayni yatağı paylaşabiliyorlar.

Eş. Benim bildiğim yol arkadaşıdır. Zor anımda sığındığım limandir. Eş ben istahsizken huzursuz olandır. Anne ve baba gibi şevkat ve merhametli olmalıdır. Eş insanin diğer yarısıdır.

En azindan biz eşimle böyleyiz.

Bilmiyorum. Çalışmak ya da çalışmamak değil mesele . Gerçekten bunu anlayabilen çok az kadın var bu platformda.

Bir keresinde burda bir konu açılmıştı.

Kadın meyve istediği icin eşi ona "anca yiyosun zaten" demişti.

Kadın da haliyle kırılmıştı bu söze.

Ve burdaki bazi arkadaşlar "çalışmazsan öyle olur tabi" yolunda yorumlar yapmıştı.

Evet burdaki bazi arkadaşların calisma sebebi bu. Eşleri lokmalarını saymasın diye çalışıyorlar.

Daha da tuhaf olanı bu kişiyle ayni yatağı paylaşabiliyorlar.

Eş. Benim bildiğim yol arkadaşıdır. Zor anımda sığındığım limandir. Eş ben istahsizken huzursuz olandır. Anne ve baba gibi şevkat ve merhametli olmalıdır. Eş insanin diğer yarısıdır.

Bilmiyorum. Çalışmak ya da çalışmamak değil mesele . Gerçekten bunu anlayabilen çok az kadın var bu platformda.

çok net hatırlıyorum o konuyu. edit: benim hatırladığım konuda üye çalışıyordu, pardon
üye çalışan bir hanımdı, en sonunda kendisini çıldırtmışlardı hatta

kadın "meyve de yiyemeyeceksem niye çalışıyorum" demişti, ev hanımları vay biz çalışmıyoruz diye meyve yemeyelim mi diye ters anlamışlardı, sanki üyenin demek istediği oymuş gibi :olamaz::olamaz:

adam kadının çalışmamasını kabul etmiş en başta
hatta çoğu kendi istemiş oluyor
buna rağmen laf ediyorlar
o üyelerin anlamadığı, adamın laf edesi varsa kadın çalıştığında da ediyor
çünkü maya bozuk, aile olmak ne demek bilmiyor
kaşık düşmanı olarak görüyor totosunu toplayan, önüne binbir emek yemek koyan kadını
ya lokmasını saymak bildiğimiz düşmanlıktır bana göre
düşmanınla da niye aynı evde yaşarsın anlamıyorum

üyelerin anlamadığı, adamın laf edesi varsa kadın çalıştığında da ediyor
Hah işte tam olarak mesele bu.

Ben çalışmazken de laf işitmiyordum. Çalışırken de işitmedim.

Çünkü adamin diyesi yok. Diyesi olsa der.

Allah hicbirimizi gecinmeye gönlü olmayan insanlarla karşılaştırmasın.

Merhaba hanımlar. Size sık sık eşimin cimriliği ya da benim fazla! Harcamalarım üzerine fikir almak için yazdığım oldu. Bugün kuaföre gitmek için yola cıktık. Yolda giderken kaş tasarım merkezi gördüm ve ihtiyacım olduğu için inip bilgi ve fikir aldım. Normalde 800 ama kampanya varmış 400 civarı haftaya gel dediler. İnternet sitesini ziyaret ettim beğendim yaptıklarını. Araca binip eşime yaptıracağımı söyledim. Oda aratan inerken kesinlikle istemiyorum demişti yine onu devam ettirdi. Bende kaşlarımın cok kötü olduğunu ve yaz tatili öncesi yaptırmak istediğimi söyledim bana parasını duyunca bide senin kaşın için paramı vereceğim dedi. Ve sadece bu cümle beni bitirdi o an. Tatil dönüşü çalışacağım bprc ver öderim dedim. Oda o zaman kazanınca yaptır dedi bende acelesi var dedim. Birde evden cıkma dan önce bana şaka karısık sehveyle sürtük demişti. Bende dedimki hani sen bana evden cıkarken sürtük demiştin ya sen benim kaşıma para veremeyeceksen o zaman ben birilerinden alıyım hazır sende bana bunu dedin dedim. Orada hem o söylediği kelimenin beni ne kadar rahatsız ettiğini onun dilinden ona anlatmak istemiştim hemde senin kaşın için para vermem muhabbeti canımı cok sıktı. Bende babamı aradım bana para gönderir misin dedim ben tatil dönüşü calıscam sana öderim babacım dedim oda sacmalama dedi gönderirim dedi AmA durumu anladı. O an karar verdim boşanmaya ve dedim ki mahkemeler acıkmı ben neyim artık bitsin dedim oda biterse bitsin AA tamam dedi. Sürekli ben boşanmak isteyen ve bunu dile getiren taraf olduğum için yeter artık dedi. Sonra beni kuaföre götürdü bende inmedi istemiyorum hiçbirsey istemiyorum senin paranla dedim. Beni ikna etmeye çalıştı ama gururum cok kırıldı. Tüm gün aracta özür diledi affet beni dedi eşeklik yaptım tamam ne istiyorsan yap dedi gül aldı ama ben asla geri adım atmadım.
Sakamisin sen dalga gectin heralde canin falan sıkıldida konumu acayim dedin :D

çok net hatırlıyorum o konuyu. edit: benim hatırladığım konuda üye çalışıyordu, pardon
üye çalışan bir hanımdı, en sonunda kendisini çıldırtmışlardı hatta

kadın "meyve de yiyemeyeceksem niye çalışıyorum" demişti, ev hanımları vay biz çalışmıyoruz diye meyve yemeyelim mi diye ters anlamışlardı, sanki üyenin demek istediği oymuş gibi :olamaz::olamaz:

adam kadının çalışmamasını kabul etmiş en başta
hatta çoğu kendi istemiş oluyor
buna rağmen laf ediyorlar
o üyelerin anlamadığı, adamın laf edesi varsa kadın çalıştığında da ediyor
çünkü maya bozuk, aile olmak ne demek bilmiyor
kaşık düşmanı olarak görüyor totosunu toplayan, önüne binbir emek yemek koyan kadını
ya lokmasını saymak bildiğimiz düşmanlıktır bana göre
düşmanınla da niye aynı evde yaşarsın anlamıyorum
Keşke bunu okumasaydim 🤦🏻‍♀️hamileyken bana "üç kişilik peynir yiyorsun " denildiği geldi aklıma,o peyniri alıp oraya koyan da ben iken

Bazen sebepleri ve içinizdeki bitişi bilirsiniz ama gelip anlatırken son patlamayı ateşleyen şeyi anlatabilirsiniz..Oysa altını kazdığınızda halı altına süpürülmüş nice kokuşmuş şeyler vardır.Sizinki de öyle aslında.Bezdirilmiş bir kadın ve buraya açtığı konu aslında fitili ateşleyen ya da elle tutulur diye anlatılabilen konudur. Aslında öyle bile olsa,senin kaşına paramı vericem demek yine de acımasızca! Kaş bir lüx değil arkadaşlar,kaşı seyrek ya da şekilsiz olanlar bilir ancak acısını. Benim yüzümdeki tek eksik nokta da kaştır mesela.. Rengi açık ve sayıyla çıkıyor.Sürekli boyamak zorunda olmak cidden zamanla psikolojiyi yıpratıyor,boya terleyince çıkar,elleyince çıkar... O yüzden arkadaşın kaş konusunda ısrarcı olması gayet anlamlı bir durum.Hemcinslerini direk gömmeye hazır olan arkadaşlar lutfen bunu yapmayın,siz bari yapmayın! Zaten konu sahibi adamın geçmişinden bahsedince alt yapının ne kadar çürük olduğu da meydana çıkmadı mı? 400 tl yi eleştirmekle bu iş olmaz.Sürtk diye söz kullanmak nasıl bir aymazlık? Bu adama eş denebilir mi?Konu sahibi gücünüz var ise cidden sizi etmekten geri durmayan bu şahsiyeti hayatınızdan çıkarın,kendinizi değerli hissettirecek mecralarda bulunun.Hiç gerek yok varlığı gereksiz insanlarla attığınız imza yüzünden ömür çürütmeye.1 tanecik ömrünüz var,başkası ile zoraki mutsuzluğa,benliğinizden olmaya değermi..?

Ikinizi de pek olgun göremedim. Sürekli boşanacagım demeniz ve sürtük kelimesine o şekilde cevap vermeniz yalnız kendinizi küçültür.
Bu şekilde evlilik yürümez, çok zor değil biraz olgunlaşın, karşılıklı düzgün diyalog kurmanın yollarını arayın.

Bu ülkede neden kimse cift terapisine gitmiyor gerçekten anlamıyorum ekonomik durumu iyi olmayanlar için de devletin yardımcı kurumları var yine devlet hastanelerinde psikologlar var arkadaşlar sorunlariniz için eşinizle birlikte uzmandan yardım almayı deneseniz çok daha iyi olur herkes kendi beyninde kuruyor mahkemesini haklı çıkıyor tabi ki kendi içinde. Bakalım siz böyle düşünürken eşiniz içinde kendine hangi noktalarda hak veriyor ayrıca lütfen evliliginizde mutsuzsaniz çocuk yapıp o masumları da mutsuz bir ortama davet etmeyin önce problemleri çözüp sonra çocuk dogurun herkese iyi günler

Bana da bir kas için 400 çok geldi ben de cimri miyim acaba 🤦🏻‍♀️zaten cimri olduğunu bildiginiz bir adamdan neden tekrar tekrar talepte bulunuyorsunuz ki ben olsam çalışırken kendi paramla yaptırırım 800 u veririm laf isitmem
Gayet uygun fiyat 750'den aşağı yaptıran bulamadım ben
Ayrıca kuaförlere güzellik merkezlerine sadece çalışan kadınlar mı gidiyor?

Bu konuda bir şey diyemeyeceğim ama diğer konunuzu okuyunca aklıma geldi sürekli güzellik bakım makkaj bu tür şeylere çok para harcıyor gibisiniz
Adam bıkmış olabilir

Gayet uygun fiyat 750'den aşağı yaptıran bulamadım ben
Ayrıca kuaförlere güzellik merkezlerine sadece çalışan kadınlar mı gidiyor?
Ben çalışan bir kadınım ama 750 değil 400 de vermem kaşa,saça veririm verdim de ama kaşa vermem ya şahsi bir düşünce.Calismayan kadın vermesin demedim geçen de parfüm konusu açmıştı,biseyler istiyo adam vermiyo bu sefer başka şey istiyor.yani demek istediğim ağız kokusunu cekecegine çalış kendin yaptir

Kas tasarımına okadar para vermemesı normal cımrılık degıl hayatı bısey degıl sonucta ve ortam bellı krız var. Ama sürtk demesı ıcın bosan

400 lira cok ucuz degil mi ya?
Phibrows artisti degil mi yapan?
Kullandigi boyanin icerigi nasil ki? Yani ben 2 kere yaptirdim, oksitlenme yapmayan yuksek kaliteli boya kullanildi, phibrows masterdi yapan kisi, 1100 lira para verdim, ne akma ne maviye donme gibi bisey olmadi.
ilkini 2 sene kullandim, 2. Yi 6 ay once yaptirdim..
Kasa atilan o cizikler cok onemli gercekten,paranizla rezil olmayin.
aman dikkat edin, sonra sildirmeyle ugrasmayin..
Kocanizin cirkin tavrina arkadaslar yeterince yorum yapmis, ben yapmayim ☺

Son düzenleme:
Piyasadaki fiyatlar Hakkında bilginiz yok sanırım. 400 cok cok uygun.Kocasının durumu oldugu için böyle bir istekte bulunabilir kocası çünkü dimi. Seven adam dünyaları seriyor karısının önüne bazısıda sürtük diyor iste.

dimi ya.
400 cok cok ucuz..
ben o fiyata kas tasarimina kokardim yalan soylemeyim.
mesela phibrows artistleri kesinlikle o fiyata islem yapmiyor, ben denk gelmedim.

Yani ben boyanin icerigini ve uygulamayi yapan kisinin sertifikalarini sorgulardim.

Ben çalışan bir kadınım ama 750 değil 400 de vermem kaşa,saça veririm verdim de ama kaşa vermem ya şahsi bir düşünce.Calismayan kadın vermesin demedim geçen de parfüm konusu açmıştı,biseyler istiyo adam vermiyo bu sefer başka şey istiyor.yani demek istediğim ağız kokusunu cekecegine çalış kendin yaptir

kas tasarimi dudak renklendirme vs bunlar duzgun yaptirilacaksa o fiyatlar verilir. ☺️
Ucuza yaptirilan islemler elde kaliyor.
O atilan cizgiler kendiliginden silinmiyor da, sildirmesi de cok sIkintili sancili bisey.
Bende sacima o parayi vermem, boyatmiyorum, 3 ayda kesim yaptiriyorum o kadar 🍀

Back