• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu eş aileleri neden bu kadar düşüncesiz

Tek dert gerçekten korona ise biraz abartmıyor musunuz?
Sürecin başından beri çok dikkatli biri olarak 2 hafta önce sanırım avm'ye gittim.
Saat 12-13 arası gittim, kimseye yaklaşmadım, zaten herkes birbirini bekliyor ürün bakmak için.
Nasıl bulaşabilir ki kalabalık yoksa.
Eşiniz de 10da gitsin illa gideceğim diyorsa.
Yok mesele korona değil durum saçma diyorsanız evet saçma gerçekten.
Siz adamı 14 gün gelemezsin diye daraltmayın yine de.

Konu sahibi esinde sorun var, internetten alın
Geçen sene aldığınız magazadan kardesinin bedenini siparis etsin yani gorerek almakla internetten almak.ayni sey zaten, aldığın model belli beden belli marka belli.
Internetten aldik demek zorunda degilsiniz esiniz de o kadar pasif olmasin biraz kendine ait dunyasi, fikirleri olsun

haklısınız. ama çözümü yok işte kafa yapısını değiştirmek imkansız.. kolaylıklar diliyorum size.

30 yaşındaki bir adamın kendine kıyafet almıyor oluşu şımartılmasıyla alakalı bir durum olamaz saçma sapan şeyler söylemeyin lütfen!

Şımartılan biri ekstra şeyler alır zora sokar aileyi, alır alır giymez ama seneden seneye kendine kıyafet bile almayıp annesine aldıran birinin psikolojik rahatsızlığı falan vardır. Eşin de bu rahatsızlığı bildiği için alıyordur, uğraşıyordur.
Neyse Eşine koronadan mütevellit çemkirebilirsin ona hakkın var ama senin bu tahammülsüzlüğünün koronayla alakalı olduğunu sanmıyorum genel bir çekememezlik var kaynanaya, kayna karşı korona yı bahane olarak kullanıyorsun sadece...

Bende bunu anlamıyorum herkes her şeyi yapıyor karşı taraf tepki gösterincede tahammülsüz, hoşgörüsüz, fesat ilan ediliyor. Ne yapsın mesela tabiki kocacım, lafımı olur git al coronada neymiş hamileysem hamileyim ne olmuş mu desin. Sussun mu bu insanlar, ezilsin büzülsün mü hep. Doğruları kimse konuşmasın mı. Konu sahibinin tahammülsüzlüğü gayet yerinde ve anlaşılabilir bir durum kaldı ki hakaret mi etmiş, saygısızlık mı yapmış, ağır bir tepki mi vermiş hayır. Gayet tahammüllü bile davranıyor.

Son düzenleme:
Bende bunu anlamıyorum herkes her şeyi yapıyor karşı taraf tepki gösterincede tahammülsüz, hoşgörüsüz, fesat ilan ediliyor. Ne yapsın mesela tabiki kocacım, lafımı olur git al coronada neymiş hamileysem hamileyim ne olmuş mu desin. Sussun mu bu insanlar, ezilsin büzülsün mü hep. Doğruları kimse konuşmasın mı. Konu sahibinin tahammülsüzlüğü gayet yerinde ve anlaşılabilir bir durum kaldı ki hakaret mi etmiş, saygısızlık mı yapmış, ağır bir tepki mi vermiş hayır. Gayet tahammüllü bile davranıyor.
Aynen öyle eş aileleri gelini rahatsız edici hareketleri yaparken iyi, gelin bundan darlanınca da kötü gelin oluyor. Neymiş tohommölsöz çökömöyör hadi ya

Eşim kardeşinin çok sorunlu olduğunu biliyor kendisi asla gidip almaz diyor ben almazsan 1 yıldır üzerindeki aynı kıyafetlerde devam edecek diyor ki onları da 1 yıl önce biz almıştık. Ama kardeşinin böyle olmasının nedeni zaten ailesi sürekli el üstünde şımartılıyor ama içki kötü alışkanlık hepsi onda. Onla aynı evde kalmaya 1 saat bile tahammul etmek zor. artı aldıklarımız yalvar yakar annesi aylar sonra anca giydirebiliyor. Corona olmasa tamam ama niye onun için kendimiz riske atalım eşler de geröekten anlamıyor kardeşim için değil almazsam annem üzülecek diyor tam çıldırmalık. Kardeşinin umurunda değil asla gidip almaz yani öz bakım sıfır psiatrik sıkıntıları da var bence ama asla doktora gitmeyi de kabul etmiyor ağam paşam idare ediyorlar şu anda.
Annesi ölürse ne yapacak beyefendi sorunları varsa tedavi için uğraşsın annesi kıyafeti için değil,salgın dönemi dusuncesizlik yapmış annesi

Eşlerin ailesi değil eşler sıkıntılı. Koskoca adam annesine "salgın var anne tehlikeye gerek yok, sonra alırız ya da internetten alırız" diyemiyor mu?

Bacım ben seni çok iyi anladım.Bu kaynının benzeri benim kocam...O kadar zor ki... Evlendikten bir hafta sonra salata için malzeme almaya gittiğinde anladım eşimin alışverişten anlamadığını resmen sapsarı maydonoz almıştı.Neredeyse donuna kadar annesi kız kardeşi almış... Almış olduklarını düşünmek istiyorum çünkü hiç ihtiyacı yokken küçüklükten beri onun bunun eskilerini giydirmişler.Üç hafta önce cinnet geçirip geri yolladım son gönderdiklerini.Evlenirken iki pantolonu vardı eşimin(onları kendi almış üç senedir giyiyormuş)düğün oldu bir çorabı yoktu evde damat bohçasından çıkarıp verdim.Annesi bir hafta sonra verdi eşyalarını damatlık pantolonu gömleğiyle gezdi o hafta.Evlenirken birkaç takım yeni üst bile almamıştı yani şimdi de eşimi düşünüyor onun bunun eskileriyle.Şükret ki eşin böyle değil valla büyük şükür et hemde neler var neler...

Eşiniz annesini arasın. En çok severek giydiği üst ve altın rengi modeli bedenini öğrensin. İnternetten seçin oraya yollayın. Annesi sorarsa da mağazaya gittim baktım beğendim kargo imkanı vardı direkt yolladım der geçer. Boşuna üzmeyin kendinizi. Bu böyle gelmiş böyle gidecek değiştiremeyecğiniz şeyler için hamile halinizle üzülmeyin. Senede bir kez olan bir şey dediğinize göre. Olsun bitsin takmayın kafaya. Netten seçin eşinize hatta gel beraber seçelim deyin

İnternetten almak çözüm evet..
Ancaaak bunu 30 yaşına gelmiş eşşek kadar olmuş kişi yapacak!
Annesi ayrı deli, oğlu ayrı. Çok itici geldiler bana ve de aşırı bencil.

Eşim annem netten almamı kesinlikle istemiyor onları kandırmam diyor hem olur da anlarsa çok kötü olur diyor

Sıkıntı eşinizde bence.
Ailesine koz veren, onlara kendini yönetme izni veren o.
Allah aşkına ben internetten 2 pantolon, 2 tişört alsam, bunları kendi evime istesem, sonra paketlerini açıp az buruşturup, etiketin fiyat kısmını kesip başka kutuya koysam ve kardeşime göndersem, annem bunu nerden anlayacak? Mağazadan görüntülü arama yapmam mı gerekiyor?

Eşiniz anormal kusura bakmayın.

Back