- 7 Ocak 2016
- 10.317
- 49.721
- 598
oğullarına virüs bulaşp bulaşmaması umurlarında değil markete takmalarının nedeni de benim göndermiş olmam. Daha çnce oradayken eşime karşı ne kadar acımasız olduklarını gördüm zaten. eşim rahatsızlanmıştı ağır grip olmuştu hiç hali yoktu geröekten çok kötüydü ben çocukla evdeydim onlar köye gitmişti eşimi aramıştım sesi çok kötü geliyordu ve o halde ona bir sürü iş yaptırıyprlardı dayanamdım ben bizim arabayı alıp köye gittim eşim o kadar bitkin halde iş yapmaya çalışıyordu ki resmen bayılacak gibiydi kv nin umurunda değil hala direktif veriyordu kardeş ortalıkta yok. hmene alıp hastaneye gmötürdüm serum filan taktılar kendini iyi hissedince akşam eve geldik kv hala boşa gittiniz işler kaldı havasındaydıç sonra kşam kardeşi geldi o da girp olmuştu hemen apar topar markete gitti meyve almaya eczeneye gitti ilaç almaya aman oğlum hasta oldu diye. Ayrımcılık da diz boyu yanş
Bu kadar titizlenen bir insan eşini markete gönderse elbette sorgulanır bunda anormallik yok. Anormal olan maksimum 3 senedir evli olduğunuz adamı bu yaşa getiren doğurup büyüten ailesinden daha çok düşündüğünüzü iddia etmeniz hatta ileri gidip ailesinin umrunda olmadığını söylemeniz. Varsayalım dediğiniz gibi eşiniz de problemli zaman. Ben kötüyüm, hastayımı gerekçe gösterip ailesine hayır diyemiyorsa siz eşinizin akıl sağlığını sorgulayın derim. Sanki kafasına silah dayayıp mı iş yaptırmışlar? Sorunlu çocuğuyla akıl sağlığı yerinde evli barklı yetişkin çocuğuna aynı muameleyi göstermemesi kadar doğal bir şey olamaz.