• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin abisinin çakallığı

Yani haklısınız ama siz de az degilsiniz hani hem konuşmuyorsunuz onlarla hem de onların malının üzerine gidiyorsunuz. Toptan kesin madem ilişkiyi olmuyor mu
Aynen bu yorumu beklıyordum , konuşmadığı insandan hak almaya insan utanır

Artık 500 bine daire mi kaldı derken konunun hortladigini anladım..vay be 4 yıl önce 500 bine bir daire alınabiliyormuş ..Valla bu konuda adamcağiz hariç herkes kurnaz..kayın ayrı kurnaz,eş de kendi annesini alt kata yerleştireyim diyor..hem k.v ,kp ile görüşmüyor ama konu mal mülk olunca söz hakkı oluyor

Aynen bu yorumu beklıyordum , konuşmadığı insandan hak almaya insan utanır
Utanan neden ben olacağım?bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin tamam mı?hak almak değil olay eşime salak yerine koyması abisinin..bunu anlayamayacak kadar okuduğunuz için bir kere daha hatta birkaç kere daha okumanızı tavsiye ederim yavaş yavaş tane tane okuyun😉

Artık 500 bine daire mi kaldı derken konunun hortladigini anladım..vay be 4 yıl önce 500 bine bir daire alınabiliyormuş ..Valla bu konuda adamcağiz hariç herkes kurnaz..kayın ayrı kurnaz,eş de kendi annesini alt kata yerleştireyim diyor..hem k.v ,kp ile görüşmüyor ama konu mal mülk olunca söz hakkı oluyor
Ya sen anlamadan dinlemeden nasıl böyle bir kanıya vardın söyler misin bana?bana onca kötülük yapmışlar hakaret etmişler bide bana laf mı söylüyorsun sen?anlayarak oku

Bosver onları sen eee ne oldu ev,bayağı değerlenmiştir şimdi
Duruyor halen eşimin annesi intihar etti öldü..konumu baya iyi yerde eşim hakkını vermeyecek

Merhaba kızlar
Eşim bugün beni aradı gündüz aşkım annemler aradı özlemişler bi gideyim dedi tamam aşkım git dedim neyse işten sonra gitti annesine
Ben görüşmüyorum çünkü çok yaptılar onların yüzünden çocuğum ölüyordu neyse bu konulara giripte kendimi sinirlendirmeyeceğim..
Eşim eve geldi oturduk anneme söylemiş ilk ben lavaboya gittiğimde salona geldim ve aşkım abim annelerin oturduğu yeride istiyor dedi (iki kardeşler ve iki katlı evleri var ilk katında kaynanam kayınpederim oturuyor üstte ise abisi eşi)
Anlamadım dedim bizim evin borcunu kapatıcakmış eşiminde olan evide alcakmış
Hayır dedim çünkü daha yeni evlendiğimiz zamanlarda iki katlı müstakil bir ev bulmuştuk benimde annemle babam ayrılar annem bir evde oturur bizde yukarda otururuz kafam rahat olur diye düşünmüştük eşimin çakal abiside ben para veririm ama iki katta çocuklarımın üstüne olucak demişti bende biz sığıntı gibi mi oturucaz diye vazcaymıştık
Şimdide çakal abisi ben sizin evin taksidini kapatayım sende o evi de ver bana demiş
Sinirlendim hayır mümkünatı yok dedim onlar nasıl çocuklarını düşünüyorlarsa bizde düşünmek zorundayız bizimde çocuğumuz var asla vermiyorsun dedim
Zamanında kaynanam beni bu konuda uyarmıştı şöyle demişti bak kızım burası bir kişinin üstüne olmasın sizinde çocuğunuz olucak ve bu evin biri sizin oğlumla demişti abisi çakaldır demişti tüm evi almak isterse sende oğluma akıl ver bu evin biride sizin sakın verme hepsini büyük oğlana demişti..
Aynı dediği gibi de oldu şimdi tüm hakkını istiyor evi tabiki de verdirmiycem
Eğer 500 bin verirse olur dedim (veremiycek biliyorum) gideriz bizde 500 bine yazlık alırız dedim
Eşimin ailesinin yeri güzel yerde ve çok değerli yerleri o yüzden şimdi abisi çakallık peşinde..
Nedense hep en yakınından kazık yiyor insan anlamadığım abi olucak kardeşim beraber otururuz ve ya kiraya veririz diyeceği yerde eşimi kazıklamaya çalışıyor
Eşimde bunları anlattı aşkım ne yapayım dedi bende böyle söyledim bizimde çocuğumuz var sonuçta bizde onun geleceğini düşünmek zorundayız her aile gibi kesinlikle hayır dedim
Sizce iyi mi demişim??güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim
500 bini okuyunca tarihe bakmak aklıma geldi 🙄

Utanan neden ben olacağım?bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin tamam mı?hak almak değil olay eşime salak yerine koyması abisinin..bunu anlayamayacak kadar okuduğunuz için bir kere daha hatta birkaç kere daha okumanızı tavsiye ederim yavaş yavaş tane tane okuyun😉
Keserim tatlım , yazıyorsan buraya her yoruma açıksın demektir , kadınla konuşmamirası al oh iimişşş

Keserim tatlım , yazıyorsan buraya her yoruma açıksın demektir , kadınla konuşmamirası al oh iimişşş
Mirası ben almıycam eşim alıcak önce onu hem altını hem de üstünü çizerek söylüyorum okuduğunu anlayamadığın için 😂bana hakaretler küfürler edecekler durup dururken bende konuşacak mıyım?sen hayırdır bana yapılanların biri sana yapılsaydı vır vır öterdin..bilmediğin işlere bence karışma sana tavsiyemdir..bir de anlayana kadar devamlı oku okey hadi by tatlış

Back