• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesinin parasina yatiğimi söyledi..ortaliği yaktim

Seni hatırlıyorum.
Eşin gayette tembeldi. Evin inşaatı bahanesiyle yılın yarısı belki daha fazlasında evde ense yapıyordu.
Başkası olsa döverdi diye yine iyi çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Ne siz ondan ayrılabilirsiniz, ne de o böyle yağlı kapıyı bırakır.

++++
Bulmuş yağlı kapıyı ne dövmesi

63 euro cok bisey degil, kac aydır, yıldır alıyor yani zaten hani toplu bisey göndereyim desen 1 sene beklemen gerek. 2 -3 aya bir mi gönderiryor anne tr de ni hep gönderiyor diyoruz ama eldende veriyorsa zaten suçlamalae sacma. Her ikisindede bankadan çıkar.

Kizlar bana akil fikir verin .
Ben bir bağimli hastalikli bir ilişki içindeyim.
Böyle kiziyorum bağriyorum kendimi yirtiyorum ama o kapiyi ellese galiba birakmam ,çok korkuyorum ,panik yapiyorum.
Zaten panik hastasiydim zamaninda ,özellikle insan ilişkileriyle bağlantili.
Birakmaktan korkuyorum.

Böyle kiziyorum bağriyorum kendimi yirtiyorum ama o kapiyi ellese galiba birakmam ,çok korkuyorum ,panik yapiyorum.
Birakmaktan korkuyorum.
Niye korkuyorsun anlamadım bu adam seni sömürüyor bildigin

O zaman sor annene diyin niye iki katı para vermeyi teklif ediyorsunuz birde ayıp degilmi bu kadar zorlukla çalışıp
Kv de türkiyede ,izine gittikmi kendisi elden verecekti .Bende kendi hesabimda artik tutmak istemedim .
Birkere yine buna benzer durum olmuştu onun için eline verdim ama üzerinden bir yil gecti .Hatirlamiyorum diyor

Kv de türkiyede ,izine gittikmi kendisi elden verecekti .Bende kendi hesabimda artik tutmak istemedim .
Birkere yine buna benzer durum olmuştu onun için eline verdim ama üzerinden bir yil gecti .Hatirlamiyorum diyor
Sana diyeyim mi o adam o parayi yemiştir biraz açık gözlü olun hanımlar nasıl hatırlamaz insan toplu para verecek de unutacak

Siz iyi değilsiniz. Eşiniz hırsızlıkla suçluyor Ve diyorsunuz ki yine ben parayı kocama verdim kocam inkar ediyor İSPATLA diyor ve hala başka adam olsa döverdi diyorsunuz??? Kocanız size vurmuyor çünkü parayı aldığını biliyor gitti parayı yedi şimdi çıkartamıyor parayı.

Birakmaktan korkuyorum.

Sevgili konu sahibesi dünya bu adamdan ibaret değil

İşe süslenin gidin, dışarı çıkın başkalarıyla flört edin o zaman dünyadaki tek erkeğin bu adam olmadığını anlarsınız

Bu adama muhtaç değilsiniz, ekmeğinizi vermiyor sonuçta önce bunun bilincine varın

Birakmaktan korkuyorum.
İlişkinizin bağımlı hastalıklı olduğunu bilmeniz de güzel.

Hayır haccdan mevzu paraya nasil geldi ? Yani siz kardesi ve yengesi icin bizene dediğiniz için bunu söylemesi sacma fırsat kolluyormus ya da konusmada baska para mevzusu geçti

Konu sahibinin kayınvalidesi hacca gitsin diye para veren Alman devleti :KK53::KK53:
Devlet neden sizin kaynananıza para veriyor ya hu? Hem de Türkiye’de yaşayan birine? Ben burayı anlamadım.

kayinvalidesi belki ölmüs kocasindan emekli maas aliyordur cünkü benim babaannemde aliyor rahmetli dedemden (ki kendisi 2 yilda bir gelir almanyaya) onuda amcam aliyor :/

Back