• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesinin parasina yatiğimi söyledi..ortaliği yaktim

En yakınım beni hırsızlık sayılabilecek bir konuda töhmet altında bıraksa ben de bela okurdum. Sakin kalabilen taraf hırsızdır zaten genelde.
 
Eşiniz neredeyse elini sıcak sudan soğuk suya değdirmeden gül gibi yaşayıp gidiyor, üstüne bir de annesi için para da biriktiriliyor oh ne güzel iş vallahi. Şimdi de diyordur inkar etsem biraz sinirlendirsem abimle yengemin parasını bile çıkarırım ben hanımdan.
 
Alman hükmeti psikatri psikolok hizmeti felan vermiyor mu
Hani iyi gelir ikinizede
 
Simdi konunun basinda haksizsiniz. Adam eve mutlu gelmis mutlulugunu paylasmamizsiniz konu sapmis. Hem sormussunuz nasil gidecek diye hem bize ne onlardan demissiniz. Para konusunda haklisiniz ama. Bence o da aslinda hac meselesindeki tavriniza kizdi. Baskasi olsa döverdi demeyin. Kavga eder esler her bagiran dayagi hak mi eder ???? Kv 'niz hesap acsin bence. Ya da baskasi. Artik siz toplamayin onun parasini. Dua da isteyin. Güle güle yollayin. Esinizle de ayrilmayin bu kadarcik konu icin. Size güvenmedigini sanmiyorum zira

Ek : eski konularinizi bilmiyorum. Kendinizi ezdirmeyin. Esiniz is bulsun En Büyük KK
 
Haklısınız tamamem ama bence her zaman biriken parayı, veririken ne kadar verdiniz elinizde kalan var mı tarihle yazsaydınız iyi olur.

Anlayamadigim eşiniz parayı göndermedi ya da vermediyse yedi mi? Annesi zaten gelen parayi bilir ispat bu sekilde de olur.

En son abisi ve yengesi de hacca gideceklerini söylediğinde neden sinirlendiniz bizine onlardan dediniz hayrli olsun, allah kabul etsin demek yerine
Haklisiniz,biraz tepkili davrandim.
Çünkü hemen derdemez arkasina parayi sordu .Oysaki güzelce anlatsaydi ne demeye hakkim
 
Başka adam olsa dövermiş iyi kocan insaflıymış!
Yıllarca evi geçindirmişsin adamın sana ne demeye hakkı var. O parayı kaynanana göndermeyedebilirsin ihtiyacımız var derdin yollamazdın.
 
Başka adam olsa dövermiş iyi kocan insaflıymış!
Yıllarca evi geçindirmişsin adamın sana ne demeye hakkı var. O parayı kaynanana göndermeyedebilirsin ihtiyacımız var derdin yollamazdın.
Sorun o para bizden cikmiyor.Devlet veriyor sadece almanyada hesabi olmasi gerek bizde kendi hesabimizda biriktirip veriyorduk.
Ben ne yapacağim o parayi ,ne beni zengin eder nede fakir.
Sürekli ben para almadim senden öyle olsa konuşurmuyum diyor .
 
Sorun o para bizden cikmiyor.Devlet veriyor sadece almanyada hesabi olmasi gerek bizde kendi hesabimizda biriktirip veriyorduk.
Ben ne yapacağim o parayi ,ne beni zengin eder nede fakir.
Sürekli ben para almadim senden öyle olsa konuşurmuyum diyor .
Onu anladım konu sahibi fakat eşin doğru düzgün çalışmıyomuş geçmişte ihtiyacım var deyip yollamayan olurdu yani herkes illa onun parasını gönderiyim diye düşünmez.
 
Sorun o para bizden cikmiyor.Devlet veriyor sadece almanyada hesabi olmasi gerek bizde kendi hesabimizda biriktirip veriyorduk.
Ben ne yapacağim o parayi ,ne beni zengin eder nede fakir.
Sürekli ben para almadim senden öyle olsa konuşurmuyum diyor .
Siz niye kendinizi suçlayıp duruyorsunuz adam sizi hırsızlıkla suçlamış bağırdınız diye dovemez sizi merak etmeyin bu düpedüz suç bastırmak aldığı parayı almadım diyip sizi de bildiği için fazlasını vereceksiniz ne kadar koparırsa kâr peki daha önce verdiğiniz paranın anneye ulaştığına eminmisiniz
 
Iyi geceler ,

Sinirden ellim ayağim tutmaz oldu .
Ufakcik bir mevsuydu aslinda ,eşim akşam işten geldi .Heycanla anlatmaya başladi .Kardeşiyle konuşmuş kv bu sene haca gidecekmiş.Bende sadece sağliği için endişelendim ,nasil gidecek rahatsizda dedim.Sonra eşim dediki abim ve yengemde gidecek maaliyeti çok yüksekmiş.Bende dedimki bizene onlardan. sinir lendi hemen

Biz almanyadayiz ve biraz maaş biriktiriyoruz kvdeye ,aylik 63€.
Eşim deminki sözüme sinirlendi ,sen anamin birikmiş parasini ver .Ne kadar oldu dedi.Bende dedimki ben sana zaten toplu verdim çoğunu .Hatirlarsan birkere yine böyle konu cikmişti onun için birikeni sana verdim ,çok yoktur şimdilik dedim.
Inkar etti sen bana para vermedin asla dedi.Sende dedi asla kendince gelipde al bu parayi demezsin dedi .öyle birşey yok ortada .ne zaman vermişsin nekadar vermişsin bakalim.Ispat et verdiğini dedi.
Bende ipler koptu ,asla haksizliğa tahammül edemem .Birde beni paranin üzerine yatiğimi ima etti.
Ben o an çok kötü konuştum bağirdim çağirdim yüzüne beddua ettim .
Allah başina benim kadar taş düşürsün dedim.allah hiç bir zaman mutlu olmazsin dedim.
Kizlar ben çok çok fevri davrandim ,çok kötü şeyler söyledim.
Ama bana bunu nasil diye bilir nasil inkar edebilir .verdim işte.
Ben oncacik paraya göz dikecek insanmiyim ,senelerce kendi işsizdi(tembellik yapmadi ,evin inşaatinda çalişti ama belki hersene 5 6 ay) evi tek başima gecindermeye çaliştim Maasim aham şaham değil çocuk parasini yedik ,allahima şükür zamaninda birikmişim vardi hep ordan kullandim.Şimdi şu nankörlüğe bakin .

Beynime kan sicradi .Biliyormusunuz oda sinirlendi fakat sakinliğini korudu
Başka bir erkek olsaydi beni vallaha döverdi.
Şimdi ben hakliyim bunu biliyorum yani paranoya değil fakat benden ispat istiyor.
Bende dedimki tamam belki ispatliyamam ama sana o paranin iki mislisini vereçeğim ondan sonrada ayrilacağim ,benim sana güvenim yoktur dedim .
Kizlar inanin konu para değil,parada olsaydi gözüm çoktan ayrilirdim.
Şimdi gelmiş alayca diyorki haklisin sen bana heray 1000€veriyorsun ve ben carcur ediyorum .aaa ne kadar nankör biriyim diyor.

Sakin olamadiğim için yine kötü ben oldum.Ortaliği yiktim şimdi kendimi çok suclu hisediyorum ,kötü hisediyorum .
Anlamiyor beni mevzu para değil işte..
Ilk olarak başka erkek olsaydı döverdi ne demek. Adam olan kadına zaten el kaldırmaz. Ikinci olarak siz neden kayinvalideye para biriktiriyorsunuz. Geliri yok mu? Üçüncü olarak adam size hırsız demiş. Hem de sizin paranızı yediği halde. Fevri davranmayıp ne yapacaksınız. Valizini hazırlayın koyun kapının önüne anasının yanına gitsin.
 
Eşiniz uzun zaman çalışmayıp sizin maaşınıza tamah ederken iyiymiş,ama mevzu ailesi olunca hemen paranın üstüne yattın diyebiliyor.
Siz diyemediniz mi bunca zaman ben çalıştım para getirdim bu eve,sana bir gün dedim mi paramın üzerine yattın diye.
 
Siz niye kendinizi suçlayıp duruyorsunuz adam sizi hırsızlıkla suçlamış bağırdınız diye dovemez sizi merak etmeyin bu düpedüz suç bastırmak aldığı parayı almadım diyip sizi de bildiği için fazlasını vereceksiniz ne kadar koparırsa kâr peki daha önce verdiğiniz paranın anneye ulaştığına eminmisiniz
Evet parayi annesine verdiğinden eminim
 
Back