• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu eş aileleri neden bu kadar düşüncesiz

Eşime de kızıyorum zaten o da gidemem diyemiyor giderim ne olacak diyor. Bulunduğumuz şehir küçük avm dışında erkek giyimi satan mağaza yok. Yani mecbur avm ye girilecek. Eşim annesini kırmamak için için tamam alırım diyor ama annesinin de düşünmesi gerekmez mi ki avm ye görünüyor. Bu arada bir kez eşim markete zorunlu bir ihtiyacımızı almaya gitmilti o arada annesi aramış kızmış ne işin var daha dün de marketteydin diye gelin seni sürekli markete gönderiyor demiş ki oğlum ishal olmuştu bez sipariş ettiğimiz kargomuz da gecikmişti bu yüzden bezi çabuk bitmişti acil bir şekilde bez lazım olmuştı diye gitmişti. onu diyen kadın şimdi avm ye gönderiyor.

Elbise ve ihtiyaçlarınızı internetten alıyorum diyorsunuz , öyleyse ona da öyle alabilir eşiniz .

Çalışıyor mu kayniniz ? Psikolojik ya da fiziksel bir rahatsızlığı var mı ?

Kendimiz için bu kadar dikkat edip avm ye gitmezken eşimin onlar için avm ye gidip bizi riske atması tabi ki beni ilgilendirir. Bunun dışında kardeşiyle ilgili her gün bir olay var zaten ama bana ve çocuğuma zararı olmadığı sürece bir şey demiyorum banane diyip geçiyorum.
söylemişler ama ben de söyliyim, internetten gönderin mecbursaniz. Ben pandemi sürecinde anne babamin ve kendi ailemin market dahil her türlü ihtiyaç hatta özel gun hediye alisverişini internet üzerinden adrese teslim yaptırdım, onları da kendimi de korumanın tek yoluydu, hiç de sorun yaşamadım

Evet oğullarına virüs bulaşsın diye uğraşıyorlardır
oğullarına virüs bulaşp bulaşmaması umurlarında değil markete takmalarının nedeni de benim göndermiş olmam. Daha çnce oradayken eşime karşı ne kadar acımasız olduklarını gördüm zaten. eşim rahatsızlanmıştı ağır grip olmuştu hiç hali yoktu geröekten çok kötüydü ben çocukla evdeydim onlar köye gitmişti eşimi aramıştım sesi çok kötü geliyordu ve o halde ona bir sürü iş yaptırıyprlardı dayanamdım ben bizim arabayı alıp köye gittim eşim o kadar bitkin halde iş yapmaya çalışıyordu ki resmen bayılacak gibiydi kv nin umurunda değil hala direktif veriyordu kardeş ortalıkta yok. hmene alıp hastaneye gmötürdüm serum filan taktılar kendini iyi hissedince akşam eve geldik kv hala boşa gittiniz işler kaldı havasındaydıç sonra kşam kardeşi geldi o da girp olmuştu hemen apar topar markete gitti meyve almaya eczeneye gitti ilaç almaya aman oğlum hasta oldu diye. Ayrımcılık da diz boyu yanş

Elbise ve ihtiyaçlarınızı internetten alıyorum diyorsunuz , öyleyse ona da öyle alabilir eşiniz .

Ara ara işe girip çıkıyor. Şu an çalışıyor. Parasını ne yaptığını kimse bilmiyor. Ekstra para verilmeye devam ediliyor.

söylemişler ama ben de söyliyim, internetten gönderin mecbursaniz. Ben pandemi sürecinde anne babamin ve kendi ailemin market dahil her türlü ihtiyaç hatta özel gun hediye alisverişini internet üzerinden adrese teslim yaptırdım, onları da kendimi de korumanın tek yoluydu, hiç de sorun yaşamadım
annesine demiş netten alır gönderirim diye annesi kızmış ordan alacaksan hiç alma diye. Ya alıp mapazadan aldık diyeceğiz ya da almayacağız

oğullarına virüs bulaşp bulaşmaması umurlarında değil markete takmalarının nedeni de benim göndermiş olmam. Daha çnce oradayken eşime karşı ne kadar acımasız olduklarını gördüm zaten. eşim rahatsızlanmıştı ağır grip olmuştu hiç hali yoktu geröekten çok kötüydü ben çocukla evdeydim onlar köye gitmişti eşimi aramıştım sesi çok kötü geliyordu ve o halde ona bir sürü iş yaptırıyprlardı dayanamdım ben bizim arabayı alıp köye gittim eşim o kadar bitkin halde iş yapmaya çalışıyordu ki resmen bayılacak gibiydi kv nin umurunda değil hala direktif veriyordu kardeş ortalıkta yok. hmene alıp hastaneye gmötürdüm serum filan taktılar kendini iyi hissedince akşam eve geldik kv hala boşa gittiniz işler kaldı havasındaydıç sonra kşam kardeşi geldi o da girp olmuştu hemen apar topar markete gitti meyve almaya eczeneye gitti ilaç almaya aman oğlum hasta oldu diye. Ayrımcılık da diz boyu yanş
Sizin eşiniz çocuk mu Allahaşkına. Kardeşiyle kıyaslanacak durumda mı? Sizi hiç normal görmedim

Kendimiz için bu kadar dikkat edip avm ye gitmezken eşimin onlar için avm ye gidip bizi riske atması tabi ki beni ilgilendirir. Bunun dışında kardeşiyle ilgili her gün bir olay var zaten ama bana ve çocuğuma zararı olmadığı sürece bir şey demiyorum banane diyip geçiyorum.
İyi de eşinizin kardeşi için dünyaları saydınız burada. Bu mu banane deyip geçtiğiniz haliniz? Bence siz olayı çözmek istemiyorsunuz. Bir sürü öneri verildi ama hiçbirine sıcak bakmadınız. Hepsi için kendinizce geçerli sebepler sıraladınız.

Fiziksel hiç bir rahatzsılığı yok oldukça yapılı ve güçlü biri. Psikolojik tam bilemiyorum

annesine demiş netten alır gönderirim diye annesi kızmış ordan alacaksan hiç alma diye. Ya alıp mapazadan aldık diyeceğiz ya da almayacağız
niye ki? internette her kalite ve bedende ürün var, millet kuyumcu alışverişini bile netten yapıyor,amacları size eziyet etmek değilse ikna edebilirsiniz

İyi de eşinizin kardeşi için dünyaları saydınız burada. Bu mu banane deyip geçtiğiniz haliniz? Bence siz olayı çözmek istemiyorsunuz. Bir sürü öneri verildi ama hiçbirine sıcak bakmadınız. Hepsi için kendinizce geçerli sebepler sıraladınız.
Bunları saydım ama bunlar olduğu zaman hiç bir zaman bir şey demedim müdahale etmedim. Yani kc ve kardeşini daha iyi anlayın diye yazdım bunları. ne zaman ki ucu bana ve çocuğuma dokunur o zaman müdahale ederim sessiz kalmam. Bana göre çözüm 2 şekilde olabilirç ya netten alalım ya da erteleyelim. Netten almayı kv de kabul etmiyor asla alma diyor eşim de annem istemiyor intertten almayı diyor gidip alacağım diyor. Ertelemeyi de kabul etmiyor. eşim avm ye giderse 14 gün eve almayacağım bana göre tek çözüm bu şimdilik. size sadece içimi dökmek istedim teşekkürler.

burada ailesinin eşimi zaten düşünmediği vurgulamak istedim ama anlamadınız.
Anladım da eşiniz (yaşını bilmiyorum ama) evli barklı yetişkin bir erkek. 30 yaşında ama ergen akıllı kardeşiyle arasında eşitlik zaten güdemezler. Kayınvaliden iki oğlan büyüten 25lik gelin değil.

Anladım da eşiniz (yaşını bilmiyorum ama) evli barklı yetişkin bir erkek. 30 yaşında ama ergen akıllı kardeşiyle arasında eşitlik zaten güdemezler. Kayınvaliden iki oğlan büyüten 25lik gelin değil.
bir evlat kaç yaşında olursa olsun evlat olmasına da gerek yok bir kişi çok ağır hastaysa ona ağır işler yaptırımaz diye düşünüyorum. eşim annesini kırmamak için dedği işleri yapıyordu ama rensi sap sarı düştü düşecek gibi bunu gören annesinin umurunda değil. hala onu bştirnce bunu yap diyor. Bu normal mi sizce? Yeri geliyor eve gelen yardımcılarımız hastaysa onlara eve git dinlen iş yapma bugün diyoruz. Ayrıca kaç yaşında alursa olsun ki çok yaş farkı yok neden evlatlarına eşit davrnmasın en azından hastayeken biraz ilgi gösterebilirdi eşime de ya da ilgiyş de geç oğlum hastasın yapma kalsın işler diyebilirdi.

bir evlat kaç yaşında olursa olsun evlat olmasına da gerek yok bir kişi çok ağır hastaysa ona ağır işler yaptırımaz diye düşünüyorum. eşim annesini kırmamak için dedği işleri yapıyordu ama rensi sap sarı düştü düşecek gibi bunu gören annesinin umurunda değil. hala onu bştirnce bunu yap diyor. Bu normal mi sizce? Yeri geliyor eve gelen yardımcılarımız hastaysa onlara eve git dinlen iş yapma bugün diyoruz. Ayrıca kaç yaşında alursa olsun ki çok yaş farkı yok neden evlatlarına eşit davrnmasın en azından hastayeken biraz ilgi gösterebilirdi eşime de ya da ilgiyş de geç oğlum hastasın yapma kalsın işler diyebilirdi.
Yaş değil akıl baliğ olma durumundan bhsediyorum ama anlatamıyorum galiba. Eşin normal biri ama kardeşi değil belli ki. Düşünülmeye daha muhtaç görünüyor çünkü sağlıklı değil. Bu kayırmak değildir , mecbur kalınandır. Eşinin de ağzı dili yok mu “anne biraz dinleneyim akşama yaparım “ falan demekten aciz mi ki sanki anası sizmişsiniz gibi gidip kurtarıyorsunuz. Nerden tutsam elimde kalıyor açıkçası

Yaş değil akıl baliğ olma durumundan bhsediyorum ama anlatamıyorum galiba. Eşin normal biri ama kardeşi değil belli ki. Düşünülmeye daha muhtaç görünüyor çünkü sağlıklı değil. Bu kayırmak değildir , mecbur kalınandır. Eşinin de ağzı dili yok mu “anne biraz dinleneyim akşama yaparım “ falan demekten aciz mi ki sanki anası sizmişsiniz gibi gidip kurtarıyorsunuz. Nerden tutsam elimde kalıyor açıkçası
ben de akıl yaşının bu durumda olmasını kv nin davranışlarına bağlıyorum onu anlatmaya çalışıyorum. 30 yaşındaki bir insana hala çocuk muamelesi yaparsan onun akıl yaşı hiç büyümez. psikolojik sıkıntısı olsun ya da olmasın sağlam bir insana da bu şekilde davranılırsa zaten hiç büyümez

Gerçeten bu eş ailesinden bıktım ki çok sık görüşmüyorum oldukça mesafeliyiz. Yılda 1-2 oda bayramda seyrande özel günlerde kısa telefon görüşmeleri o kadar. Eşim sık sık telefonda görüşür oğlumu görüştürür ona asla müdahale etmem. Ben hamileyim evde bir de oğlum var 2 yaşında bu yüzden coronaya karşı ekstra dikkatliyiz. Gerekli işler dışında evden çıkmayız avm ye filan asla gitmiyoruz ihtiyaçlarımızı internetten karşılıyoruz. eşimin bir erkek kardeşi var bekar biraz sorunlu bir tip 30 küsür yaşında . Kıyafetlerine kadar annesi alır hala. Eskiden annesi eşime al derdi biz seçemeyiz anlamayız eşim alır gönderirdi ya da bşz giderken götürürdük parasını bazen verirlerdi bazen vermezlerdi çok sorun etmezdim ama onda da kardeşi sorunlu olduğu için bana niye aldın sana al mı dedi giymeyeceğim etmeyeceğim diye kavga çıkarırıdı annesi yalvar yakar giydirirdi çünkü üstündekileri artık üzerine yapışmış olurdu zaten küçüklüğünden beri aşırı şımaftılmış bu yüzden aşırı sorunlu biri. Bu yüzden onlarla mümkün olduğunca mesafeliyim gittiğimde de 3 günden fazla kalmam. Şimdi kv eşimi aramış git kardeşine kıyafet al ordan gönder diye yahu biz evden çıkmıyoruz avm ye mağazaya hiç girmiyoruz virüs var diye bu nasıl bir düşüncesizliktir avm ye gönderip mağaza mağaza gezdirecek eşimi. evde gebe karısı var çocuğu var dikkat etmeleri gerek demiyor hiç avm ye hiç gitmediğimizi biliyor kendileri 65 yaş üstü olduğu için gidemezmiş riskliymiş evet ama biz de riskliyiz 30 yaşındaki adam bir zahmet kendi gitsin alsın. Eşim de gider alır çıkarım hemen ne var diyor o kadar sinirlendim ki o zaman bizim yaptığımız gibi yapsınlar internetten bakıp alsınlar dedim gidersen de kendine 14 gün kalacak yer bul eve almayacağım dedim. çok sinirliyom yani ne kadar mesafe koyarsam koyayaım bir şekilde yine sinir bozuyorlar ki benim ailem asla böyle değildir çok düşüncelidir. kızım sen hamilesin çıkmayın babam gerekirse ben burdan alıp gönderiririm ihtiyaçlarını avm ye girmeyin diyen inlanlar ki onların da yaşı ve kronik hastalıkları var. bu erkek anneleri neden bu kadar düşüncesiz oluyor ben de erkek annesiyim umarım böyle olmam
Kendimi gördüm sanki :) Bende çok mesafeliyim ama uzaktan bile sinir edecek birşey buluyorlar. Bende erkek annesiyim inşallah bende onlar gibi olmam :) Eşinize sert tepki verin bir de hamilesiniz yani eşinizin düşünmesi gerekir.

ben de akıl yaşının bu durumda olmasını kv nin davranışlarına bağlıyorum onu anlatmaya çalışıyorum. 30 yaşındaki bir insana hala çocuk muamelesi yaparsan onun akıl yaşı hiç büyümez. psikolojik sıkıntısı olsun ya da olmasın sağlam bir insana da bu şekilde davranılırsa zaten hiç büyümez
Tamam her neyse olan olmuş işte. Kayınvalide ne halin varsa gör deyip atsın mı çocuğu sokağa

Back