• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya ikna edin beni

Kusura bakma sürtük dediği için tartışmıyorsunda 400 lira vermediği için tartışıyorsun. Eğer aranızda böyle ilginç bir şakalaşma varsa ciddiye vurup burda herkesten tepki çektirtmen hata.

"Madem bana sürtük dedin bende birilerinden para alayim" derken senkendine ne yakıştırdığının farkında mısın?

Ne kadar düzeysiz konuşmalar. Önce iki eş arasında saygı gerek. Düşünürek konuşmak gerek. Kimsenin seni boşanmaya ikna etmesine gerek yok.

400 asgari ücretliye çok çalışan iki memura belki az. Ev kira mı borç var mı? Acil başka ihtiyaçlar var mı? Neye göre bu adama cimri diyelim? Arkadaşlarada katılıyorum. Eşinin parasını almak yerine çalışmalısın bence.

Yaptıgı ve söylediği şey çok yanlış sen çalışmıyorsan tabikide ihtiyacını karşılamalı ve seve seve yapmalı ama durumunuz sıkuşık ise ve sen eşini zora sokuyorsan sende ben hata görürüm biraz karşılkklı anlayışlı olmak lazım. Hemen boşanmakta yanlış çok büyük halledileceyecek sebepler varsa o zaman boşanma taraftarıyım sonucda kimsenin evliliği dört dörtlük değildir

dimi ya.
400 cok cok ucuz..
ben o fiyata kas tasarimina kokardim yalan soylemeyim.
mesela phibrows artistleri kesinlikle o fiyata islem yapmiyor, ben denk gelmedim.

Yani ben boyanin icerigini ve uygulamayi yapan kisinin sertifikalarini sorgulardim.
Kesinlikle cok uygun. Bir de kaş yaptıranlarda akıl yok hiç güzel degil diye yorum yapanlar var çok ilginç ve gülünç. Direk yüzün ifadesi ddgiştiriyor iyi ellerde yapılan kaşlar şahane oluyor güzelliğe güzellik katıyor.

Merhaba hanımlar. Size sık sık eşimin cimriliği ya da benim fazla! Harcamalarım üzerine fikir almak için yazdığım oldu. Bugün kuaföre gitmek için yola cıktık. Yolda giderken kaş tasarım merkezi gördüm ve ihtiyacım olduğu için inip bilgi ve fikir aldım. Normalde 800 ama kampanya varmış 400 civarı haftaya gel dediler. İnternet sitesini ziyaret ettim beğendim yaptıklarını. Araca binip eşime yaptıracağımı söyledim. Oda aratan inerken kesinlikle istemiyorum demişti yine onu devam ettirdi. Bende kaşlarımın cok kötü olduğunu ve yaz tatili öncesi yaptırmak istediğimi söyledim bana parasını duyunca bide senin kaşın için paramı vereceğim dedi. Ve sadece bu cümle beni bitirdi o an. Tatil dönüşü çalışacağım bprc ver öderim dedim. Oda o zaman kazanınca yaptır dedi bende acelesi var dedim. Birde evden cıkma dan önce bana şaka karısık sehveyle sürtük demişti. Bende dedimki hani sen bana evden cıkarken sürtük demiştin ya sen benim kaşıma para veremeyeceksen o zaman ben birilerinden alıyım hazır sende bana bunu dedin dedim. Orada hem o söylediği kelimenin beni ne kadar rahatsız ettiğini onun dilinden ona anlatmak istemiştim hemde senin kaşın için para vermem muhabbeti canımı cok sıktı. Bende babamı aradım bana para gönderir misin dedim ben tatil dönüşü calıscam sana öderim babacım dedim oda sacmalama dedi gönderirim dedi AmA durumu anladı. O an karar verdim boşanmaya ve dedim ki mahkemeler acıkmı ben neyim artık bitsin dedim oda biterse bitsin AA tamam dedi. Sürekli ben boşanmak isteyen ve bunu dile getiren taraf olduğum için yeter artık dedi. Sonra beni kuaföre götürdü bende inmedi istemiyorum hiçbirsey istemiyorum senin paranla dedim. Beni ikna etmeye çalıştı ama gururum cok kırıldı. Tüm gün aracta özür diledi affet beni dedi eşeklik yaptım tamam ne istiyorsan yap dedi gül aldı ama ben asla geri adım atmadım.
Saygı sevgiden önce geliyor işte bir de senin kaşına para mı vericem, borç ver öderim nasıl cümleler bunlar ya. Kendinize saygınız varsa ki yok gibi boşanın

aylık bize kalan para 6 bin. Tüm zorunlu harcamaları cıkınca
Zorunlu harcamayı çıkartıp kalan para buysa 400 TL hiç de büyütülecek bir para değil. Aylık size en az 1500 TL vermesi lazım kişisel ihtiyaçlarınız için. Parası olup benim param diye karısına kuruş koklatmayın erkek sorunludur bence . Babanızı aramanız gereksiz olmuş adamcağıza göre büyük paradır belki . Ama kocanıza göre az olan bu parayı babanızdan istemeniz babanızı daha çok üzmüştür .

Merhaba hanımlar. Size sık sık eşimin cimriliği ya da benim fazla! Harcamalarım üzerine fikir almak için yazdığım oldu. Bugün kuaföre gitmek için yola cıktık. Yolda giderken kaş tasarım merkezi gördüm ve ihtiyacım olduğu için inip bilgi ve fikir aldım. Normalde 800 ama kampanya varmış 400 civarı haftaya gel dediler. İnternet sitesini ziyaret ettim beğendim yaptıklarını. Araca binip eşime yaptıracağımı söyledim. Oda aratan inerken kesinlikle istemiyorum demişti yine onu devam ettirdi. Bende kaşlarımın cok kötü olduğunu ve yaz tatili öncesi yaptırmak istediğimi söyledim bana parasını duyunca bide senin kaşın için paramı vereceğim dedi. Ve sadece bu cümle beni bitirdi o an. Tatil dönüşü çalışacağım bprc ver öderim dedim. Oda o zaman kazanınca yaptır dedi bende acelesi var dedim. Birde evden cıkma dan önce bana şaka karısık sehveyle sürtük demişti. Bende dedimki hani sen bana evden cıkarken sürtük demiştin ya sen benim kaşıma para veremeyeceksen o zaman ben birilerinden alıyım hazır sende bana bunu dedin dedim. Orada hem o söylediği kelimenin beni ne kadar rahatsız ettiğini onun dilinden ona anlatmak istemiştim hemde senin kaşın için para vermem muhabbeti canımı cok sıktı. Bende babamı aradım bana para gönderir misin dedim ben tatil dönüşü calıscam sana öderim babacım dedim oda sacmalama dedi gönderirim dedi AmA durumu anladı. O an karar verdim boşanmaya ve dedim ki mahkemeler acıkmı ben neyim artık bitsin dedim oda biterse bitsin AA tamam dedi. Sürekli ben boşanmak isteyen ve bunu dile getiren taraf olduğum için yeter artık dedi. Sonra beni kuaföre götürdü bende inmedi istemiyorum hiçbirsey istemiyorum senin paranla dedim. Beni ikna etmeye çalıştı ama gururum cok kırıldı. Tüm gün aracta özür diledi affet beni dedi eşeklik yaptım tamam ne istiyorsan yap dedi gül aldı ama ben asla geri adım atmadım.
Eşler arasında bunlar olmamalı.. sizin adınıza üzüldüm ama şunu iyi bilin sonuna kadar haklısınız. 400 TL nedir ya karısısınız siz onun. Ben bişey alacak edecekken sormuyorum bile eşimde sormaz ne kadar diye. Bunlar ayıp şeyler. Ama bu bence aşılabilir. Özür dilemiş demekki saçmaladığını biliyor affetmeyin hemen iyi bir ders verin ama bence bunun için de boşanmayın

Kesinlikle cok uygun. Bir de kaş yaptıranlarda akıl yok hiç güzel degil diye yorum yapanlar var çok ilginç ve gülünç. Direk yüzün ifadesi ddgiştiriyor iyi ellerde yapılan kaşlar şahane oluyor güzelliğe güzellik katıyor.

aynen tum ifade degisiyor, bnm kaslarimda islem oldugunu anlayan cikmadi daha cunku kendi kasim gur ama sekilsizdi, almayla da duzelmiyordu, saskin bi ifade vardi yuzumde kaslarim yuzunden, simdi tamamen degisti 💕💕

Back