• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya ikna edin beni

Evet seviyor galiba. Bende hiç o taraklarda bezi olmayan düz bir insanım. İşveli nazlı istediğini yatakta alan kadınlardan hiç olmadım. Olamamda. Ben direk düz söylerim taktik filanda bilmem

Sen istedigini yatakta alan kadın olmayacaksin, o sözümona sürekli doğru kararlar veren erkekliğini yatakta kaybeden sıradan bir adam olacak 8)

Bence sizin eşinize verdiğiniz yanıt, sürtük kelimesi kadar ağır ve yersiz. Ucunun nereye gittiğini farkında olmadan söylemiş olmanızı umuyorum. Böyle laçka bir ilişkiden hayır gelmez. Kendinize bir iyilik yapıp boşanın...

Merhaba hanımlar. Size sık sık eşimin cimriliği ya da benim fazla! Harcamalarım üzerine fikir almak için yazdığım oldu. Bugün kuaföre gitmek için yola cıktık. Yolda giderken kaş tasarım merkezi gördüm ve ihtiyacım olduğu için inip bilgi ve fikir aldım. Normalde 800 ama kampanya varmış 400 civarı haftaya gel dediler. İnternet sitesini ziyaret ettim beğendim yaptıklarını. Araca binip eşime yaptıracağımı söyledim. Oda aratan inerken kesinlikle istemiyorum demişti yine onu devam ettirdi. Bende kaşlarımın cok kötü olduğunu ve yaz tatili öncesi yaptırmak istediğimi söyledim bana parasını duyunca bide senin kaşın için paramı vereceğim dedi. Ve sadece bu cümle beni bitirdi o an. Tatil dönüşü çalışacağım bprc ver öderim dedim. Oda o zaman kazanınca yaptır dedi bende acelesi var dedim. Birde evden cıkma dan önce bana şaka karısık sehveyle sürtük demişti. Bende dedimki hani sen bana evden cıkarken sürtük demiştin ya sen benim kaşıma para veremeyeceksen o zaman ben birilerinden alıyım hazır sende bana bunu dedin dedim. Orada hem o söylediği kelimenin beni ne kadar rahatsız ettiğini onun dilinden ona anlatmak istemiştim hemde senin kaşın için para vermem muhabbeti canımı cok sıktı. Bende babamı aradım bana para gönderir misin dedim ben tatil dönüşü calıscam sana öderim babacım dedim oda sacmalama dedi gönderirim dedi AmA durumu anladı. O an karar verdim boşanmaya ve dedim ki mahkemeler acıkmı ben neyim artık bitsin dedim oda biterse bitsin AA tamam dedi. Sürekli ben boşanmak isteyen ve bunu dile getiren taraf olduğum için yeter artık dedi. Sonra beni kuaföre götürdü bende inmedi istemiyorum hiçbirsey istemiyorum senin paranla dedim. Beni ikna etmeye çalıştı ama gururum cok kırıldı. Tüm gün aracta özür diledi affet beni dedi eşeklik yaptım tamam ne istiyorsan yap dedi gül aldı ama ben asla geri adım atmadım.
Sadece söylenip sonunda veren istediginizi yapan biriyse cokta dert etmeyin zamanla yavas yavas alısır oda artık söylenmemeye

Şimdi sürekli saçma sapan masraf çıkarıyorsanız bilemem iki gün öncede çakma parfüme150 tl vermiştiniz çalışma gibi bi imkanınız varsa neden adamdan sürekli para istiyorsunuz ben sizin yerinizde olsam bunşekilde davranan adama kendi paramı kazanır cevabını veririm artı babanınzdan istemniz çok saçma sanki kaşsızlktan öldünüz artı aklınızda böyle bişey yokmuş yoldan geçerken görüp hemen yaptırcam demişsiniz. Sürtük dedi yazmışsınız nasıl bi ortamdı ciddimiydi yoksa fingirdeşirken gibi bi ortammıydı farklı sonuçlar çıkar ama sizin kendinşze yaptığınız o benzetme benzetme daha kötü bence

Ben sizi çözemedim adam parasıyla sürekli sizi eziyor bunu biliyor ve ağlıyorsunuz,iki gün sonra kuafore giderken kas merkezinde arabayı durdurup fiyat öğreniyorsunuz yine agliyorsunuz. Hayir,adamın huyu ortada ağlamak için mi ugrasiyorsunuz nedir? Girin bir işe paşalar gibi yaptırın.Surtuk.kelimesinede o an tepki vermeyip,yine para mevzusunda aşırı çirkin bir şekilde kendinizi düşürerek karşılık vermeniz,adam kaslarınızı tamam yaptıralım deseydi yiyip yutacaktiniz ama yaptirmayinca zaten surtuk demiştin gideyim başka adamlardan alayima vardirmaniz ne biliyim. Tek suçlu adam değil gibi.

Cimri adam gerçekten cekilmez. Şakayla karışık bile olsa insan eşine sürtük diyemez, çok yüz göz olmuşsunuz bence. Maddi durumunuzu bilmiyorum parası varken harcamiyorsa haklısınız, idare ederek geciniyorsaniz o da kendi acisindan haklı olabilir. Yine de babanızdan para istemeniz hata bence.

Merhaba hanımlar. Size sık sık eşimin cimriliği ya da benim fazla! Harcamalarım üzerine fikir almak için yazdığım oldu. Bugün kuaföre gitmek için yola cıktık. Yolda giderken kaş tasarım merkezi gördüm ve ihtiyacım olduğu için inip bilgi ve fikir aldım. Normalde 800 ama kampanya varmış 400 civarı haftaya gel dediler. İnternet sitesini ziyaret ettim beğendim yaptıklarını. Araca binip eşime yaptıracağımı söyledim. Oda aratan inerken kesinlikle istemiyorum demişti yine onu devam ettirdi. Bende kaşlarımın cok kötü olduğunu ve yaz tatili öncesi yaptırmak istediğimi söyledim bana parasını duyunca bide senin kaşın için paramı vereceğim dedi. Ve sadece bu cümle beni bitirdi o an. Tatil dönüşü çalışacağım bprc ver öderim dedim. Oda o zaman kazanınca yaptır dedi bende acelesi var dedim. Birde evden cıkma dan önce bana şaka karısık sehveyle sürtük demişti. Bende dedimki hani sen bana evden cıkarken sürtük demiştin ya sen benim kaşıma para veremeyeceksen o zaman ben birilerinden alıyım hazır sende bana bunu dedin dedim. Orada hem o söylediği kelimenin beni ne kadar rahatsız ettiğini onun dilinden ona anlatmak istemiştim hemde senin kaşın için para vermem muhabbeti canımı cok sıktı. Bende babamı aradım bana para gönderir misin dedim ben tatil dönüşü calıscam sana öderim babacım dedim oda sacmalama dedi gönderirim dedi AmA durumu anladı. O an karar verdim boşanmaya ve dedim ki mahkemeler acıkmı ben neyim artık bitsin dedim oda biterse bitsin AA tamam dedi. Sürekli ben boşanmak isteyen ve bunu dile getiren taraf olduğum için yeter artık dedi. Sonra beni kuaföre götürdü bende inmedi istemiyorum hiçbirsey istemiyorum senin paranla dedim. Beni ikna etmeye çalıştı ama gururum cok kırıldı. Tüm gün aracta özür diledi affet beni dedi eşeklik yaptım tamam ne istiyorsan yap dedi gül aldı ama ben asla geri adım atmadım.
Eşinizin tavrı hoş değil de sizin de ondan aşağı kalır yanınız yok bence

Konu sahibini neden haksiz buldunuz ben onu anlamadım ? Demek ki kaşta konu sahibi için bir ihtiyaç yani illa para harcamak için yemek icmek mi gerekiyor ? Ve esinden borc istemiş olabilir. Eşin üslubu hiç hoş değil şakayla karisik dediyse sorun yok.Babanizdan para istemek de hoş değil aileden ölüm kalim olmadikca para istenmesine karsiyim ama aile iliskileriniz size kalmış.

Son düzenleme:
Adamin sana bisey yaptigi yok. Calismiosan kaş tasarimi istemeye yüzün olmamali kiyafet gibi bi ihtitac degil bu sacma sapan bi sey akli kıt kadinlar dolu yemin ediorum bi kap su vermem su kas tasarimina 400 tl cok uygun diyen kiz cocuklarina. Millete uyma burda herkes kocana laf edecek gaza geleceksin. Adam bence iyi bi insan. Sürtuk lafini da oynasirken söylüyor onu ima etmiyor bunu sen cok iyi biliosun adami haksiz cikarmak icin carpitiosun. Adam sana sürtuk derken gayet hosuna gidiodu. Bu nedenle tipine harcama yaptırmaya bisey demez diye düşündün ama umdugun gibi cikmayinca adami milletle bir olup yerin dibine sokuosun. İçiniz kurum baglamis gibi davraniosunuz. Orda talebi olan sensin tatli dille yola getirirdin ama ugrasmamak icin babadan para isteyen bi ergene dönüşmekte behis gormuosun. Ben seni kendine getirmek icin yaziorum. Burdaki cogu ergen gibi sapitip durmak gene senin elinde. Bosaninca yeni gelen bu tavirlara katlanir saniosan da cok yaniliosun. Elindekini azicik yontsan kafi halbuki. Adamin hicbi sucu olmadigi halde özür dileyecek erdeme sahip.
Neyin ihtiyaç neyin olmadığına neye göre karar veriyorsunuz ?

kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat siz evliliği oyun sanmışınız sanırım... çalışmadığınız için paranın nasıl kazanıldığından bir habersiniz... ilk önce işe başlayın inanın ondan sonra eşinizin cimri olmadığını daha iyi anlayacaksınız....

Eşinizin cimriliğini bilemem, bence çok daha ciddi bir problem var. İlişkiniz fazla laçkalaşmış. Eşiniz size neden sürtük dedi? Sevişme anında dirty talking yaparken falan mı yoksa hakaret mi? Sizin cevabınız ise tam bir fiyasko.. Bir de sürekli boşanmayı dile getirdiğinizden bahsetmişsiniz. Babanızı arayıp para istemeniz de tuz biber ekmiş(üstelik durumu anladı demişsiniz)Eski konularınızı bilmiyorum ama bu konunuzda sizin kusurlarınız daha çok dikkatimi çekti. Böyle giderseniz boşanırsınız zaten🤷‍♀️

Vah vahhh...

Evet seviyor galiba. Bende hiç o taraklarda bezi olmayan düz bir insanım. İşveli nazlı istediğini yatakta alan kadınlardan hiç olmadım. Olamamda. Ben direk düz söylerim taktik filanda bilmem

e madem böyle şeylere meraklı, ona göre biriyle evlenseydi.
ayrıca belki düzsün ama kendine bakmayı da seviyorsun daha ne
samanthanın dediği gibi o da adamın riyakarlığı işte
ben bu erkekleri hiç anlamıyorum valla kendinde arama bütün kabahati
karılarından ziyade asıl kendileri kendi hayatlarını çekilmez hale getiriyorlar bu adamlar

Back