- 23 Ağustos 2012
- 50.243
- En iyi cevaplar
- 1
- 233.522
- 898
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Seni hatırlıyorum.
Eşin gayette tembeldi. Evin inşaatı bahanesiyle yılın yarısı belki daha fazlasında evde ense yapıyordu.
Başkası olsa döverdi diye yine iyi çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Ne siz ondan ayrılabilirsiniz, ne de o böyle yağlı kapıyı bırakır.
Dimi ama birde dövecekmiş höst derler adamaBu boş beleş serseriyi hem besliyorsunuz hem de üstüne bir araba laf yiyorsunuz ya hayret
Niye korkuyorsun anlamadım bu adam seni sömürüyor bildiginKizlar bana akil fikir verin .
Ben bir bağimli hastalikli bir ilişki içindeyim.
Böyle kiziyorum bağriyorum kendimi yirtiyorum ama o kapiyi ellese galiba birakmam ,çok korkuyorum ,panik yapiyorum.
Zaten panik hastasiydim zamaninda ,özellikle insan ilişkileriyle bağlantili.
Birakmaktan korkuyorum.
Kv de türkiyede ,izine gittikmi kendisi elden verecekti .Bende kendi hesabimda artik tutmak istemedim .O zaman sor annene diyin niye iki katı para vermeyi teklif ediyorsunuz birde ayıp degilmi bu kadar zorlukla çalışıp
Bu sefer korkularimi yeneceğim ,Niye korkuyorsun anlamadım bu adam seni sömürüyor bildigin
Sana diyeyim mi o adam o parayi yemiştir biraz açık gözlü olun hanımlar nasıl hatırlamaz insan toplu para verecek de unutacakKv de türkiyede ,izine gittikmi kendisi elden verecekti .Bende kendi hesabimda artik tutmak istemedim .
Birkere yine buna benzer durum olmuştu onun için eline verdim ama üzerinden bir yil gecti .Hatirlamiyorum diyor
Senden yağlı kapı bulamaz bu adam bu kadar sabrına maşallah da gerekene sabır göstereceksinBu sefer korkularimi yeneceğim ,
Niye korktuğumu bir bilsem
Kizlar bana akil fikir verin .
Böyle kiziyorum bağriyorum kendimi yirtiyorum ama o kapiyi ellese galiba birakmam ,çok korkuyorum ,panik yapiyorum.
Birakmaktan korkuyorum.
İlişkinizin bağımlı hastalıklı olduğunu bilmeniz de güzel.Kizlar bana akil fikir verin .
Birakmaktan korkuyorum.
Konu sahibinin kayınvalidesi hacca gitsin diye para veren Alman devletiDevlet neden sizin kaynananıza para veriyor ya hu? Hem de Türkiye’de yaşayan birine? Ben burayı anlamadım.
Konu sahibinin kayınvalidesi hacca gitsin diye para veren Alman devleti
Devlet neden sizin kaynananıza para veriyor ya hu? Hem de Türkiye’de yaşayan birine? Ben burayı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?