• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesinin parasina yatiğimi söyledi..ortaliği yaktim

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Iyi geceler ,

Sinirden ellim ayağim tutmaz oldu .
Ufakcik bir mevsuydu aslinda ,eşim akşam işten geldi .Heycanla anlatmaya başladi .Kardeşiyle konuşmuş kv bu sene haca gidecekmiş.Bende sadece sağliği için endişelendim ,nasil gidecek rahatsizda dedim.Sonra eşim dediki abim ve yengemde gidecek maaliyeti çok yüksekmiş.Bende dedimki bizene onlardan. sinir lendi hemen

Biz almanyadayiz ve biraz maaş biriktiriyoruz kvdeye ,aylik 63€.
Eşim deminki sözüme sinirlendi ,sen anamin birikmiş parasini ver .Ne kadar oldu dedi.Bende dedimki ben sana zaten toplu verdim çoğunu .Hatirlarsan birkere yine böyle konu cikmişti onun için birikeni sana verdim ,çok yoktur şimdilik dedim.
Inkar etti sen bana para vermedin asla dedi.Sende dedi asla kendince gelipde al bu parayi demezsin dedi .öyle birşey yok ortada .ne zaman vermişsin nekadar vermişsin bakalim.Ispat et verdiğini dedi.
Bende ipler koptu ,asla haksizliğa tahammül edemem .Birde beni paranin üzerine yatiğimi ima etti.
Ben o an çok kötü konuştum bağirdim çağirdim yüzüne beddua ettim .
Allah başina benim kadar taş düşürsün dedim.allah hiç bir zaman mutlu olmazsin dedim.
Kizlar ben çok çok fevri davrandim ,çok kötü şeyler söyledim.
Ama bana bunu nasil diye bilir nasil inkar edebilir .verdim işte.
Ben oncacik paraya göz dikecek insanmiyim ,senelerce kendi işsizdi(tembellik yapmadi ,evin inşaatinda çalişti ama belki hersene 5 6 ay) evi tek başima gecindermeye çaliştim Maasim aham şaham değil çocuk parasini yedik ,allahima şükür zamaninda birikmişim vardi hep ordan kullandim.Şimdi şu nankörlüğe bakin .

Beynime kan sicradi .Biliyormusunuz oda sinirlendi fakat sakinliğini korudu
Başka bir erkek olsaydi beni vallaha döverdi.
Şimdi ben hakliyim bunu biliyorum yani paranoya değil fakat benden ispat istiyor.
Bende dedimki tamam belki ispatliyamam ama sana o paranin iki mislisini vereçeğim ondan sonrada ayrilacağim ,benim sana güvenim yoktur dedim .
Kizlar inanin konu para değil,parada olsaydi gözüm çoktan ayrilirdim.
Şimdi gelmiş alayca diyorki haklisin sen bana heray 1000€veriyorsun ve ben carcur ediyorum .aaa ne kadar nankör biriyim diyor.

Sakin olamadiğim için yine kötü ben oldum.Ortaliği yiktim şimdi kendimi çok suclu hisediyorum ,kötü hisediyorum .
Anlamiyor beni mevzu para değil işte..

Kafa yapınızı anlayamadım gerçekten..

Ne demek başka erkek olsa döverdi??

Bağıran kişi haksız mı oluyor?

Kendi maaşınızdan ayırmadınız mı zaten 63 €yu? Nasıl annesinin parası oluyor?

Adam size imalarda bulunduğu için niye 2 mislini veriyorsunuz? O ispatlasın vermediğinizi iddiada bulunan o değil mi? Verdim deyin tamam.

O parayi alman devleti veriyor bizde onun için biriktiriyoruz ve sonra toplu veriyoruz .Bende dedimki eşime herzaman bak sen bana bu konuda güvenmiyorsun kendi adina bir hesap ac oraya yatsin .Yok dedi ne olacak birde hesap aydati ödemiyelim dedi .

O parayi alman devleti veriyor bizde onun için biriktiriyoruz ve sonra toplu veriyoruz .Bende dedimki eşime herzaman bak sen bana bu konuda güvenmiyorsun kendi adina bir hesap ac oraya yatsin .Yok dedi ne olacak birde hesap aydati ödemiyelim dedi .
O zaman kendi tutsun hesabını.. Madem size güvenmiyormuş.
Anasının hesabını da gelin tutup bi de laf mı yicek. Ne paşalar var şu dünyada be.

Cokta haklisiniz, cokta iyi yapmissiniz. Adam sizi hirsizlikla sucluyor. Benim yapim sakindir, ama biri bana agir imalarda bulunursa butun kufurler havada ucusur. Bu konuda alttan alsaydiniz demicem cunki bende cildirirdim. Esinize hic yuz vermeyin, belliki kendi yatmis paranin uzerine. Birdahaki seferede bankadan aktarin parayi, ispaatli olsun.

Cokta haklisiniz, cokta iyi yapmissiniz. Adam sizi hirsizlikla sucluyor. Benim yapim sakindir, ama biri bana agir imalarda bulunursa butun kufurler havada ucusur. Bu konuda alttan alsaydiniz demicem cunki bende cildirirdim. Esinize hic yuz vermeyin, belliki kendi yatmis paranin uzerine. Birdahaki seferede bankadan aktarin parayi, ispaatli olsun.
Aynenen beni hirsizlikla sucladi resmen .
Para delisi olduğumu ima ediyor sürekli .
Ulan ben para delisi olsam napayim senin gibi culsuzu

Biz kadinlar eşitlik istiyoruz herşeyimiz ayni olsun diyoruz ama bence bir çalişan kadinin maaşi iki misli değerinde .
Kadin işden sonra birde evde çalişiyor erkekler geliyor tv tel .oyun ye yat.

Hanimlar ben çalişipta boşansn kadinlarin haklari erkeklere göre iki misli olmali.
Bu bizlere karşi çok büyük bir haksizlik.
Keşje politikada olsamda değiştirsem.
Bilmiyorum biraz belki eski kafaliyim bir erkek ne edip edecek ama çalişip evine ekmek parasi getirecek .

kiyamam ya, ama biliyomusun canim sendede suc var onu cok simartmissin. Birde ustune annesine para biriktiriyorsun. Daha gencsin, hayatini yasa valla birak o baksin anasina.

Aynenen beni hirsizlikla sucladi resmen .
Para delisi olduğumu ima ediyor sürekli .
Ulan ben para delisi olsam napayim senin gibi culsuzu

Biz kadinlar eşitlik istiyoruz herşeyimiz ayni olsun diyoruz ama bence bir çalişan kadinin maaşi iki misli değerinde .
Kadin işden sonra birde evde çalişiyor erkekler geliyor tv tel .oyun ye yat.

Hanimlar ben çalişipta boşansn kadinlarin haklari erkeklere göre iki misli olmali.
Bu bizlere karşi çok büyük bir haksizlik.
Keşje politikada olsamda değiştirsem.
Bilmiyorum biraz belki eski kafaliyim bir erkek ne edip edecek ama çalişip evine ekmek parasi getirecek .
Hanımefendi istenen eşitlik benim maaşım iki misli olsun şeklinde değil. Eve gelip tüm işi kendi başınıza üstlenmemeniz eşinizinde aynı işleri iş paylaşımı yaparak yapması şeklinde. Hayatın her alanında eşitlik istiyoruz. Çocuk bakımından alışverişe fikir özgürlüğünden ev işine vs uzar gider.
Konudan bağımsız yazıyorum bunu da öyle bir yorum yazılınca belirtmek istedim.

Iyi geceler ,

Sinirden ellim ayağim tutmaz oldu .
Ufakcik bir mevsuydu aslinda ,eşim akşam işten geldi .Heycanla anlatmaya başladi .Kardeşiyle konuşmuş kv bu sene haca gidecekmiş.Bende sadece sağliği için endişelendim ,nasil gidecek rahatsizda dedim.Sonra eşim dediki abim ve yengemde gidecek maaliyeti çok yüksekmiş.Bende dedimki bizene onlardan. sinir lendi hemen

Biz almanyadayiz ve biraz maaş biriktiriyoruz kvdeye ,aylik 63€.
Eşim deminki sözüme sinirlendi ,sen anamin birikmiş parasini ver .Ne kadar oldu dedi.Bende dedimki ben sana zaten toplu verdim çoğunu .Hatirlarsan birkere yine böyle konu cikmişti onun için birikeni sana verdim ,çok yoktur şimdilik dedim.
Inkar etti sen bana para vermedin asla dedi.Sende dedi asla kendince gelipde al bu parayi demezsin dedi .öyle birşey yok ortada .ne zaman vermişsin nekadar vermişsin bakalim.Ispat et verdiğini dedi.
Bende ipler koptu ,asla haksizliğa tahammül edemem .Birde beni paranin üzerine yatiğimi ima etti.
Ben o an çok kötü konuştum bağirdim çağirdim yüzüne beddua ettim .
Allah başina benim kadar taş düşürsün dedim.allah hiç bir zaman mutlu olmazsin dedim.
Kizlar ben çok çok fevri davrandim ,çok kötü şeyler söyledim.
Ama bana bunu nasil diye bilir nasil inkar edebilir .verdim işte.
Ben oncacik paraya göz dikecek insanmiyim ,senelerce kendi işsizdi(tembellik yapmadi ,evin inşaatinda çalişti ama belki hersene 5 6 ay) evi tek başima gecindermeye çaliştim Maasim aham şaham değil çocuk parasini yedik ,allahima şükür zamaninda birikmişim vardi hep ordan kullandim.Şimdi şu nankörlüğe bakin .

Beynime kan sicradi .Biliyormusunuz oda sinirlendi fakat sakinliğini korudu
Başka bir erkek olsaydi beni vallaha döverdi.
Şimdi ben hakliyim bunu biliyorum yani paranoya değil fakat benden ispat istiyor.
Bende dedimki tamam belki ispatliyamam ama sana o paranin iki mislisini vereçeğim ondan sonrada ayrilacağim ,benim sana güvenim yoktur dedim .
Kizlar inanin konu para değil,parada olsaydi gözüm çoktan ayrilirdim.
Şimdi gelmiş alayca diyorki haklisin sen bana heray 1000€veriyorsun ve ben carcur ediyorum .aaa ne kadar nankör biriyim diyor.

Sakin olamadiğim için yine kötü ben oldum.Ortaliği yiktim şimdi kendimi çok suclu hisediyorum ,kötü hisediyorum .
Anlamiyor beni mevzu para değil işte..
Anladığım kadarıyla çalışan sizsiniz neden annesini maaşa bağlar gibi her ay para ayırıyorsunuz bu kadar zorluğun içinde madem anası çok değerli güzel bir iş bulsun kendi parasını ayırsın haspam bir de vermedin diye üste çıkıyor kim bilir ne halt etti parayla ayrıca ne olursa olsun bir kadın olarak kendinize dayağı hak görmeyin vurmadı diye iyi adam olmasın gözünüzde zaten normal olanı bu çünkü

Anladığım kadarıyla çalışan sizsiniz neden annesini maaşa bağlar gibi her ay para ayırıyorsunuz bu kadar zorluğun içinde madem anası çok değerli güzel bir iş bulsun kendi parasını ayırsın haspam bir de vermedin diye üste çıkıyor kim bilir ne halt etti parayla ayrıca ne olursa olsun bir kadın olarak kendinize dayağı hak görmeyin vurmadı diye iyi adam olmasın gözünüzde zaten normal olanı bu çünkü
Eşimde iki yildir çalişiyor .Kv parasini biz vermiyoruz alman devleti veriyor fakat almanyada hesap olmasi gerekcesi var .
Bizde biriktirip ona iyade ediyoruz ,sonra eşim yok vermedik daha diye zorluk cikartiyor.bende kac kere dedi,bir ayri hesap actir diye ,yok dedi biz evliyiz gerekmez dedi.

Ben bu kadar sene kendimi kandirmişsim,
Eşim iyi huylu evine bağli içmiyor ,yalniz gezmiyor ,kumar oynamiyor ,kiza kariya bakmiyor ,sabirli merhametli ve anneme babamada yardim sever ,onlari düşünür .

senerlerdin işsizliğine dahil tahminim vardi bugün söyledim.
Dedimki "sen zaten ailene istediğin gibi para gönderemediğin için çalişmadin .
Evde kalirim vicdanim daha rahat olur diye düşündün hep"dedim.
Sadece gecmişi kariştirma şimdi dedi .
Yani aslinda düşüncemi onayladi ,yani sirf artik benimle evli olduğu için tabiki ilk bizi düşünmesi gerek olduğu icin
Senelerdir işsiz kalmiş.Vicdan yapardi o biliyorum,çünkü senelerdir ailesine bakmiş.Evet takdir ettim en doğrusunu yapmişti zamaninda mecburdu başka kimse yoktu.Helal olsun alanlarada verenede.
Taman ilk yillarimizda kiskandim çok kavga ettik ,gönderemezsin edemezsin diye.Yalan yok usandirdim oda bana bu davranişi layik görmüş.
Fakat bana ve çocuklarina yaptiği haksizlik ne ? Biz kimiz ozaman?
Ya ben artik nasil devam edeceğim?
Nasil bir yol izlemeliyim,boşansam ne cocuklarim anlar ne ailem.
Ister istemez ben bu kadar yük altinda sinirli kati ve asabi bir insan oldum .
Kizlar ben artik öyle genc değilim .yaşim gelmiş 45 , 23yildir çalişiyorum ,iki oğlum var ,bende bir kizim olsun isterdim ama nasil olacakti .
Ben artik yoruldum ,emekli olmak için almanyada 65 yaşina kadar çalişmak gerekiyor .Onun içinde ben biraz para konusunda hassasim ,erken emekli olabilmek için para biriktirmem gerek.
Benden başka kimsem yok güvenecek.

Az bile yapmışsın. Benim kocam dediğim insan beni hirsizlikla suclasa daha alasini yaparım. Bana güvenmeyen kocayı da mahkemeye verir bir güzel bosarim.

Seni suçlayan alalade bir insan değil kocan! Alttan alma sakın.

Eşimde iki yildir çalişiyor .Kv parasini biz vermiyoruz alman devleti veriyor fakat almanyada hesap olmasi gerekcesi var .
Bizde biriktirip ona iyade ediyoruz ,sonra eşim yok vermedik daha diye zorluk cikartiyor.bende kac kere dedi,bir ayri hesap actir diye ,yok dedi biz evliyiz gerekmez dedi.
E para anneye banka ile gitmiyor mu oradan vur yüzüne üç kuruş paraya mı kaldım ben de

Ben bu kadar sene kendimi kandirmişsim,
Eşim iyi huylu evine bağli içmiyor ,yalniz gezmiyor ,kumar oynamiyor ,kiza kariya bakmiyor ,sabirli merhametli ve anneme babamada yardim sever ,onlari düşünür .

senerlerdin işsizliğine dahil tahminim vardi bugün söyledim.
Dedimki "sen zaten ailene istediğin gibi para gönderemediğin için çalişmadin .
Evde kalirim vicdanim daha rahat olur diye düşündün hep"dedim.
Sadece gecmişi kariştirma şimdi dedi .
Yani aslinda düşüncemi onayladi ,yani sirf artik benimle evli olduğu için tabiki ilk bizi düşünmesi gerek olduğu icin
Senelerdir işsiz kalmiş.Vicdan yapardi o biliyorum,çünkü senelerdir ailesine bakmiş.Evet takdir ettim en doğrusunu yapmişti zamaninda mecburdu başka kimse yoktu.Helal olsun alanlarada verenede.
Taman ilk yillarimizda kiskandim çok kavga ettik ,gönderemezsin edemezsin diye.Yalan yok usandirdim oda bana bu davranişi layik görmüş.
Fakat bana ve çocuklarina yaptiği haksizlik ne ? Biz kimiz ozaman?
Ya ben artik nasil devam edeceğim?
Nasil bir yol izlemeliyim,boşansam ne cocuklarim anlar ne ailem.
Ister istemez ben bu kadar yük altinda sinirli kati ve asabi bir insan oldum .
Kizlar ben artik öyle genc değilim .yaşim gelmiş 45 , 23yildir çalişiyorum ,iki oğlum var ,bende bir kizim olsun isterdim ama nasil olacakti .
Ben artik yoruldum ,emekli olmak için almanyada 65 yaşina kadar çalişmak gerekiyor .Onun içinde ben biraz para konusunda hassasim ,erken emekli olabilmek için para biriktirmem gerek.
Benden başka kimsem yok güvenecek.

Zaten çalışarak geçmiş ömrün, bu herifi boşar bir boğaz eksik bakarım yerinde olsam. Adam karısını hırsızlıkla suçluyor töbe bismillah ya, benim açımdan düzelebilecel bir kırgınlık değil bu

Hakliymissiniz ondan sesini çıkaramamış. Ne demek başkası olsa döverdi. Dovemez efendim ne münasebet. Çok çirkin bir davranışta bulunmuş. İnsanoğlu çiğ süt emmis işte nankör. Bu yüzden gereksiz fedakarlıklar göreviniz olur. Kimse de ne iyi insanmis demez. İlk yapmayisinizda kötü olursunuz. Bana ayrilirsiniz gibi gelmedi. Bundan sonra o parayı her ay annesine verin. Hesap dökümü kenarda olsun. Biriktirmekle uğraşmayın hatta oğlu halletsin.

Haklısınız tamamem ama bence her zaman biriken parayı, veririken ne kadar verdiniz elinizde kalan var mı tarihle yazsaydınız iyi olur.

Anlayamadigim eşiniz parayı göndermedi ya da vermediyse yedi mi? Annesi zaten gelen parayi bilir ispat bu sekilde de olur.

En son abisi ve yengesi de hacca gideceklerini söylediğinde neden sinirlendiniz bizine onlardan dediniz hayrli olsun, allah kabul etsin demek yerine

Yok mu kasa defterin ispatla
Başkası icin para biriktiriyorsan hesabını tut verdiğini yaz insan unutur ama yazı silinemez
Benim kasa defterim bekarligimdan kalma evlendikten sorna da devam ettim 11 yillik evliyim... oğlumun hesabi da bende parasi da kurusu kuruşuna yazarim esimden yana sıkıntım yok ta ben unutuyorum bazen bir defteri de 4 5 yil kullanıyorum.

Sende tut bil madem sana güvenmiyor esin suratına atarsın

Back