Eşim aldattı mı?

Malesef bu üyeyi engelledim. BTC den kaybettiği için kızgın olduğumu bu yüzden 3 hafta birlikte olmadık araya düzensiz adetlerde girdi. Eşim senle de birlikte olmuyorduk o yüzden iş yerinde mastürbasyon yaptım dedi. Eşimin bahanesini açıklamak için BTC olayını anlattım. BTC ile kızın alakası yok.

Ben anlatmadım bunu kimseye. Eşim burda da özensiz davranarak arkadaşına söylemiş, eşim rahatsız oluyor bu kızdan diye. Demiyor ki ben kayıtları sildim diye. Belki de beni kötü göstermeye çalıştı arkadaşlarına. Yazarken bile diyorum ki yapmış olabilir mi. O kadar kondurmuyordum. Şimdi her şey mümkün diyorum. Belki de kız gideceği için rahat konuştu. Bilemiyorum

Diğer kadınla bu kadar empati yapmanız bana pek normal gelmedi açıkçası. Bu konu ile ilgili hayatınızın bir noktasında bir erkekle olay yaşadınız ve kabak size patladı sanırım. Yoksa burada kimse kadına tek laf ettiği yok, kadının derdide gerçeği öğrenmek

diger seylere yorum yapmayacagim ama camasirinda sperm olmasi aldattigina delil olamaz. zaten bir sure cinsellik yasamayan erkeklerde bazen orgazm bile olmadan parca parca sperm disari cikabilir. ayrica 3-4 hafta cok uzun degil mi?

ayrica keske iyice emin olmadan adamla konusmasaydiniz, simdi bos yere yuz goz olmussunuz..

Bence eşiniz kıza yürümüş, aralarında yazışmalarda olmuş, bir umut fiziksel bir şey de olur diye hazırlık yapmış ama bence reddedilmiş ve fiziksel bir şey olmamış.

Ondan ikinizin fotoğrafını koymuş olabilir kıza nispet olarak. İç çamaşırıyla ilgili açıklaması bence doğrudur. Kızın gönlünü yapmaya çalışmış yemekler, kahveler falan... Otel falan bir şey olur diye ummuş ama yüz bulamamış.

Kız da ondan cevap yazmamış olabilir. Benim fikrim bu.

Ah şu konuyu bir salın artık kastınız da kastınız yeter ya hu. Konu da bahsi geçen kadının avukatı gibi canhıraş savunmak da neyin nesi

Ya her ihtimal can sıkıci...yorumunuz için teşekkür ederim

Bir sonuç var mı? Son durumda eşiniz net bir cevap verdi mi?
Konuya göre bir şeyler döndüğü çok belli
Eşim hala aynı yeminler ediyor. Ortada bir şey yok diyor. Gittiği her yerden arıyor, konumunu paylaşıyor takip et diye. Bana prenses gibi davranıyor. Ben daha iyiyim ama hala bazı şeyler kafamda oturmuyor

Eşim hala aynı yeminler ediyor. Ortada bir şey yok diyor. Gittiği her yerden arıyor, konumunu paylaşıyor takip et diye. Bana prenses gibi davranıyor. Ben daha iyiyim ama hala bazı şeyler kafamda oturmuyor
Elinize büyük bir güç geçmiş durumda şu an, bunu kontrollü kullanın ve bundan sonra takibi bırakmayın tabi ona belli etmeden. Delil elde edene kadar yapabileceğiniz bu kadar.

Şurada 2 gündür konuşuyoruz ama delil elde edilebilecek bir şey çıkmadı. Sessizce takipte kalmaktan başka seçenek görünmüyor sanki size

bence aldatma var.
Kız tavırlı neden?.
Normal arkadasu olsa WhatsApp tan yazdığına dönerdi .
Burası şüpheli.
Yani böyle konuşmak istemiyorum ama birşeyler geçmiş aralarında.
Eşin pişman olmuş vicdan azabı duymuş ve seninle biz mutluyuz biz ayrılmayız imajı vermiş karşı tarafa.

Evet buda mantıklı.

İyide kadın şüpheleniyor kıza birşey demiyor ki.

Telefonu artık hep ortada. Tüm sosyal medyasini sildi. Kız da gitti zaten. Bende umursamiyormus gibi yapıp normal davranıyorum

Bana fotoğraf atması kızla ya tartışma ya da reddedilme sonrası yaşandığını düşündürdü . Elinizde yeterli kanıt yok malesef .
Bence gün bunlardan sonra ne yapacağınızı düşünmelisiniz .
Barışmak istiyorsaniz bir terapi alın.
Net olan birşey olmadığı için kesin aldatildiniz da diyemiyorum ama anlatılanlardan bende o kızla ilgili birşeyler olma ihtimalinij yüksek olduğunu düşünüyorum

Erkeklerden artık iyice nefret edeceğim.(evine eşine bağlı olanlar var tabi,onlar hariç ama şans işi herkese öylesi denk gelmiyor) biriyle sevgili olmaya korkuyorum artık.olunca da mesajlara bakma kontrol etme isteği oluyor artık. Çünkü bu şekilde aldatılmak ,enayi yerine konmak oluyor

ön koltuğa oturunca ne oluyor ki?
iş geregi insanlar telefonla is arkadaşlarıyla konuşabilirler uzun veya kisa fark etmez.
aldatmış olsa bile bunlar süphelenmek icin sebep degi.
çamasirinda ki sperm tüyleri almasi vs her zamankinden farkli ise bunu siz anlarsiniz zaten.
ben mesela bu konuda "tüylerimi senin için aldım" kısmina takildim.
e ben rahatsiz olmuyordum ki?
biri için alınmış tüyler ( senin için demesi kendi istedigi icin almadiginin ispatı olurdu benim icin) ama benim icin alinmadigi kesin.
aldatiyor isede o is arkadasi oan kiz degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…