Eşim aldattı mı?

Kocam durup dururken sevişme ihtimalimiz olmadan vücudunu traş etse o an "ooo aldatacaksın demek" diye kararımı verirdim herhalde. Fevri biri de değilim ama kaç senelik kocam, kaç senedir ilk defa bunu yapıyorsa başka bir ihtimal yok demektir. Kesin bir haltlar karıştırdı. Sonradan telefonu teslim ettiyse kısa süreli bir şeydi. Ama birşeyler olduğu kesin.

Kısa süreli veya tek seferlik birşey gibi geldi. Benim üzüldüğümü tek konu duygusal dünyanızın bu kadar dağılmış olması. Yazımınızdan bile anlaşılıyor. Kendinize zaman tanıyın. Umarım herşey yoluna girer

Adam kadıni beğenmiş bakimlar yapmış yeni iş yeri kendini bekar gibi serbest bırakmış rahat davranmış ama kadin yüz vermemiş gibi görünüyor. Aldatma olmamış bence. Değilse mesaja yanıt gelirdi adam yürümüş ama kadın yüz vermemiş görmezden gelmiş. Aynı işleri sonuçta vakit geçirmişler.

Konu hortlamış Bence gizli hattı vardır, oradan konuşuyordur. Mesai saati dışında, normal WhatsApp mesajlaşması hiç olmadığı için kız işkillenip cevap vermemiştir. Adam da kendi kendine gelin güvey olmuş gibi, kendini ona beğendirmeye çalışmış kendince. Yüz bulamadıysa story atıp laf sokmaya çalışmış ergen gibi. İç çamaşırı da, eve girmeden arabada mast. yapmış olabilir veya yine arabada kızla yakınlaşmış olabilir.
Kadın yapsa, erkek hiç acımaz hatta ad bile çıkarır. Kadınlar olarak biz de direkt harekete geçmeliyiz bence ama işte...

Güven tek kullanımlıkmış ne kadar acı bir söz , aslında bu cümle ile bitip başka iki karakter ile yeniden bir evliliğe başlıyorsun sadece kimsenin haberi olmuyor

Bence siz boşanmazsınız eşinizi seviyorsunuz belli ama eşiniz size yalan söylemiş net

Valla bilemedim .
Telefon aramalarını silmesi bence şüphe verıcı.

Ben de buna benzer şeyler yaşadım 2 ay oldu hala atlatamadım siz ne durumdasınız

Bence siz boşanmazsınız eşinizi seviyorsunuz belli ama eşiniz size yalan söylemiş net
Seviyorum tabiki de… çocuklar aramızdaki en ufak gerginliği hissediyor. Onlar varken ayrılmak zor. Ben hala aradığım da telefonu meşgulse akşam gelip kontrol ediyorum.

Seviyorum tabiki de… çocuklar aramızdaki en ufak gerginliği hissediyor. Onlar varken ayrılmak zor. Ben hala aradığım da telefonu meşgulse akşam gelip kontrol ediyorum.
İş yerindeki telden arar. Ankesörlü arar. WhatsApp tan arar. WhatsApp meşgul çalmıyor bildigim kadarıyla. Kızın senin deneme olsun diye attığın mesajlara en baştan cevap vermemesi hayatın olağan akışına aykırı. Der ki ikinizin arasındaki meseleye beni karıştırmayın. Benim ne gibi bir ilgim olabilir der ve engeller. Şüpheli.

Bence kilit nokta kızın "mesajı eşinin attığını anladım o yüzden cevap vermedim" demesi. Eşinizin mesaj tarzını nereden biliyor da o olmadığını anladı? Siz mesaj atınca cevap vermemesinin sebebi nedir. Birinin eşi bana bu şekilde mesaj atsa kontrol amaçlı olduğunu anlayıp cevap mı vermeyeceğim yoksa alakam olmadığı için "siz ne saçmalıyorsunuz, bunlar nasıl ithamlar" Diyerek ortalığı ayağa mı kaldıracağım.
Üzüldüm duruma.

Arkadaşlarının kıza söylediğini söylüyor. Son günlerde morali bozuktu, arkadaşları sorunca arabayı ben kullanmicam demiş, benim problem yaptığımı söylemiş ( orası ayrı tartışma konusu oldu zaten, arkadaşına söylemesi yani) Onlar da kıza söylemiştir diyor.

Bu kız art
bir de bu olaylardan bir hafta sonra kız buradan gitti. Geçici görevle gelmişti

Evet WhatsApp araması meşgul çalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…