İşten çıktım eve geldim üzerimde montumla oturdum baştan sona okudum konuyu
Çok güzel anlatmışsınız olayı ve takıldığınız ayrıntıların tümü çok mantıklı. İki farklı şekilde gerçekleşmiş olabilir diye düşünüyorum ben. İlk fikrim: eşiniz kızdan hoşlandı. Günlük konuşmalardan ders çıkarıp tüm vücut epilasyon, top sakal işlerine girdi. Kız beğenmeyince kesti. Kız yüz vermedi, gittiğinde de eşiniz pişman olup size döndü.
İkinci fikrim: eşiniz kızdan hem hoşlandı hem karşılık aldı. İç çamaşırındaki leke zaten kaçak göçek arabada vs. yaşanan giysiler üzerinden oynaşmaları çağrıştırmıştı bana. Hatta birkaç üye daha bununla ilgili yorum yazmış. İç çamaşırındaki leke çok açıklanabilecek bir olay değil açıkçası. “Sabah uyandığımda böyleydi ya o zaman attım kirliye” gibi bi açıklama da yapamamış. Yalan söylemiş ikna edemeyince başka yalana geçmiş falan.
Her iki şekilde de zaten aldatılmış oluyorsunuz bence. Zaten eşiniz de böyle düşünmese bu kadar alttan almaz. Arama kayıtlarının silinmesi de çok şüpheli.
Ben şunu düşünmenizi istiyorum: eşiniz size daha ne kadar prenses gibi davranacak? Bir süre sonra “zaten bişey de yapmadım beni çok sıkıyosun” şeklinde itirazlara başlayacak. Bu şekilde çok süreceğini sanmıyorum. Sizin de kendinize olan saygınız azalıyor elinizde ofisin kamera kayıtları bile var. Şimdi sürekli whatsappını kontrol edeceksiniz falan. Peki ya gizlice sosyal medya hesapları açarsa diye düşüneceksiniz. Ay ne bileyim işte. Kadın hissettiyse içine böyle kurt düştüyse kesin bir şey vardır derim ben. Yoksa sizin içiniz rahat olurdu.
Önünüzde iki yol var sizin de. Ya affedip konuyu kapatacaksınız ya da ayrılacaksınız. Siz şimdi affetmiş oldunuz prenses illüzyonuyla. İyi düşünün derim çünkü affetmek sizi çok mutsuz ediyor gibi.