Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Tatlım beni seri eksiliyorsun ama şöyle yardımcı olayım, zina dini bir kavramdır, dini nikah dışı her ilişkiyi kapsar, ahlaki karşılığı sadakatsizliktir, hukuki karşılığı evlilik içi yükümlülüklerin ihlalidir....

Bu üç kavramı aynı zannettiginizde kafalar karışır elbette ama konumuz evlilikte aldatma olduğu için hukukî karşılığı hali hazırda yükümlülüklerin ihlali kapsamında ağır kusur olarak mevcuttur, zannettiğiniz gibi yok sayılmıyor yani, sadece yasal zeminde kanıtlaması zor ve gereksiz çünkü şüphe üzerine bile çat diye boşanma hakkınız varken sabancilardan tazminat beklemiyorsaniz yıllarca bir sürü pis ayrintiyla ugrastiginiza ve çekişmeli davaya 200k doktugunuze değmiyor.

Bu arada evet toplumsal ikiyüzlülüğümuz ve dini değerlerimiz sayesinde aldatma erkek için ayıp olmaktan muaf, bu konuda size katılıyorum
“Tatlım” ben kimseyi seri eksilemem seni de seri eksilemedim bu konuda tek bir mesajına eksi attım o da zaten alaycı bir usluptu beğenmedim attım çünkü beğenmedim :) umarım açıklayıcı olmuştur

Aslında o mesajımda açıklamıştım zina ile aldatmayı karıştırmadığımı aksine ayırdığımı izah ettim ama uzun geldiği için okumamış olabilirsin. Evlilik dışı ilişki olan zinanın suç olmasından bahsetmiyorum dikkat ederseniz, evlilik birliğini bozan bir ikinci ilişkiden bahsediyorum. Boşanma davası kapsamında kusur kabul ediliyor evet ben de bunun aslında toplumsal ya da hukuki yaptırımları olması gerektiğini düşünüyorum. Mobbing yapan ama farkında olmadığımı düşünen amirime bu yaptığınız mobbinge giriyor dediğimde amirimin 180 derece dönüşündeki caydırıcılık gibi aldatma konusunda da bir caydırıcılık olsa keşke mesela. Söylemeye çalıştığım bu. Ben hukukçu değilim bir vatandaş olarak ele alıyorum konuyu.

Bugün avukatla görüşmemiz var boşanmaya net olarak kararlıyım inşallah görüşme güzel geçer. Öyle çok delil yok elimde ama tek derdim boşanmak. Tazminatımı ona banka üzerinden yollamıştım onları vs geri alabilirim muhtemelen. Kendisi inkar ediyor kartı amcasında olduğunu söylüyor amcası da doğruluyor kart bendeydi ben gittim diyor yersen..!! ama inancım güvenim sevgim yok.. Nolacaksa olacak artık.. yıllardır nelere sustum otel odasına kadar basitleştirilmiş artık sözde evliliğim. Bitti.
Çok canım yanıyor çok üzüldüm sesim okadar kısılmış ki zor konuşuyorum 55 kg düştüm 59 dum.
Çocuklarımla mutlu olacağım günlerin verdiği cesaretle ayakta duruyorum bir yandan da iş arıyorum. Allah'ım yardımcı olacaktır inanıyorum. Hepinizden Allah razı olsun yazdığınız destek oldunuz yine yazacağım buraya..🌺
Evden kim gidecek? Sakın gurur yapıp siz gitmeyin, çoluk çocuğun düzenini bozmayın. Aldatılan kadınlar adamlara sorup açıklama şansı verince mutlaka arkadaş kuzen amca dayı üstleniyor pisliği rezilliği. Sokaktan geçen alakasız bir adam bile hemen suç ortaklığı yapıp koruyuveriyor. Yalnız çocuklarıma kıyamadım, babasız büyüsünler istemedim vs diyip affedecekseniz gelip buraya yazmayın.

Hiç boşanmadim, hukukçuda değilim ama ben konu sahibine hukuki bir bilgi vermedim zaten.
Gittiği avukat benim dediklerimi diyecek ve konu sahibi en iyi ihtimalle anlaşmalı tazminatsız boşanacak, en kötü ihtimalle evliliği devam edecek , var mısınız iddiaya 😂 sizin verdiğiniz hukukî olmayan muhteşem duyarlı destek bilgileri de sadece kafasını karıştırmaya veya zarar görmesine yarayacak....

Evet avukat o şekilde söyledi boşanmayla hiçbir alakam olmadığı için araştırma hiç yapmadım gerçekten bilmiyorum diye alay edenler oldu ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki herşey çok farklı ilerliyor maalesef ki. Bu ülkede başkan da olsan anında suçlu olabiliyorsunuz o yüzden ne yapacağımı bilemeden her gerekçeyi buraya sordum. Daha bilgili kadınlar var burada alay eden birkaç kendini bilmez dışında.. onları da şikayet edeceğim.

lütfen avukata gitmeden önce aklınızdaki soruları bir kağıda yazın çünkü durum, çok çirkin ve yıkıcı. dolayısıyla avukatın karşısına oturduğunuzda eliniz ayağınız birbirine girebilir. mormaldir. ama böyle olunca aklınızdaki sorular bi anda uçup gidiyor.
hatta ilk sıraya şayet evden ayrılmak istiyorsanız şunu yazmanız lazım: evi terk eden taraflar -genelde- kusurlu sayılıyor. bunun bazı istinai durumları var. sizin durumunuzda evinizi terk etmeniz uygun düşer mi?
lütfen soruları yazmaya çalışın ki sonradan unuttuğunuz için size stres olarak dönmesin.

Eski konularında da elimi yormusum, yorum yapmisım, burada da seni ciddiye alıp elimi yordum, zamanımı ayırdım, insan yerine koydum, empati kurdum, yol gösterdim, karşılığında hakaret ve şikayet ediyorsun...

Peki...

Elbet vardır bunun da bir karşılığı, çünkü burada ve önceki konularda yazdıklarım içinde senin ve çocuklarının kurtuluşuna zerre kadar yarayan bir bilgi , bir yorum varsa ben sana hakkımı asla helal etmiyorum .....

Yolun açık olsun
Puhahahha ya pardon başka ne yapacaktın Piraye? İnsan yerine koymuşmuş, lafa bak ya. Sen kendini ne sanıyorsun böyle, ne kadar önemsiyorsun. Hakka falan gireceksen burada zorbalık yaptığın bi çok konu sahibinden aynı temenniye maruz kalmışsındır, biraz hayır işi falan yap sen anca sıfırlarsın aldığın temennileri.

Gittiği avukat benim dediklerimi diyecek ve konu sahibi en iyi ihtimalle anlaşmalı tazminatsız boşanacak, en kötü ihtimalle evliliği devam edecek , var mısınız iddiaya 😂 sizin verdiğiniz hukukî olmayan muhteşem duyarlı destek bilgileri de sadece kafasını karıştırmaya veya zarar görmesine yarayacak....
Tamm gittiği avukatta aynı şeyleri söylerse avukatın dediğini yapar zaten. Ben konu sahibine avukatı boşver sen benim dediklerimi yapmı diyorum? Tekrar söylüyorum ben kadına bir bilgi vermedim, yönlendirme yapmadım. Sadece destek olmaya çalışıyorum.
Ama size bir bilgi vereyim mesajlara kahkaha atan emoji koyunca komik olmuyorsunuz. Kendini beğenmişliginize ve kibrinize uygun başka bir ifade bulun isterseniz.

Tamm gittiği avukatta aynı şeyleri söylerse avukatın dediğini yapar zaten. Ben konu sahibine avukatı boşver sen benim dediklerimi yapmı diyorum? Tekrar söylüyorum ben kadına bir bilgi vermedim, yönlendirme yapmadım. Sadece destek olmaya çalışıyorum.
Ama size bir bilgi vereyim mesajlara kahkaha atan emoji koyunca komik olmuyorsunuz. Kendini beğenmişliginize ve kibrinize uygun başka bir ifade bulun isterseniz.
Kendisi eski uye, maalesef zorbanin teki, kac tane konunun basini yedi boyle, kendi gecmisini, yasadigi zorluklari da biliyoruz. Ben konu sahibine mesaj atacaktim ama maalesef ceza almis.

Sanki konulara yorum yaparak lütufta bulunuyoruz, beğenmeyen yazmaz. Konu sahibinin laftan anlamayacagını düşünen bir iki yorum yazar çekilir. Bu konu için demiyorum ben kendisine üzüldüm, umarım yaşadığı olumsuzluklari en kolay şekilde atlatır.
Hiçbir fayda sağlamayacak ve hatta zorbalık sayılacak mesajları alaycı üslupla yazmanın sebebi nedir? Ciddi anlamda ruh sağlığının bozukluğunun, kendi hayatının çekilmezliğini burada üstten bakacağını düşündüğü kadınlardan çıkarıyor. Kendisini göz ardı etmisim ama yapılan yorumlardan dolayı bir şekilde görmek durumunda kaldım malesef.

Son düzenleme:
Gerçekten haftada 1 dönüp dönüp aynı şeylerin olmasından ben de çok sıkıldım. Kişiyi göz ardı etmek bile işe yaramıyor çünkü hemen herkes ona cevap yazdığı için konuda başka bir şeye odaklanmak mümkün olamıyor. Burada herkesi sinirden felç edip sonra söylenen her şeyin tersini yapan üyelere zaten herkes laf ediyor ama bu kadıncağız ne yaptı yani niye bu kadar üstüne gidiliyor? Kadının size boşanma sözü mü var nedir bu hınç? Kocam hamileyken beni dövdü çocuğum engelli oldu diye burada konusu olan insan kendisi bile eşinden ayrılmamışken gelip burada neden zorbalık yapıyor? İnsanların ya benim halim nece olacak, ise mi girsem aileme mi gitsem ne yapsam diye 2 gün şoka girme, ne yapacağını bilememe hakkı yok mu gerçekten? Ayıptır ya. Dolandırıldıgı kocasini bosayip hala da aynı evde yaşayan birine göre ne büyük büyük hareketler bunlar gerçekten.

Gerçekten haftada 1 dönüp dönüp aynı şeylerin olmasından ben de çok sıkıldım. Kişiyi göz ardı etmek bile işe yaramıyor çünkü hemen herkes ona cevap yazdığı için konuda başka bir şeye odaklanmak mümkün olamıyor. Burada herkesi sinirden felç edip sonra söylenen her şeyin tersini yapan üyelere zaten herkes laf ediyor ama bu kadıncağız ne yaptı yani niye bu kadar üstüne gidiliyor? Kadının size boşanma sözü mü var nedir bu hınç? Kocam hamileyken beni dövdü çocuğum engelli oldu diye burada konusu olan insan kendisi bile eşinden ayrılmamışken gelip burada neden zorbalık yapıyor? İnsanların ya benim halim nece olacak, ise mi girsem aileme mi gitsem ne yapsam diye 2 gün şoka girme, ne yapacağını bilememe hakkı yok mu gerçekten? Ayıptır ya. Dolandırıldıgı kocasini bosayip hala da aynı evde yaşayan birine göre ne büyük büyük hareketler bunlar gerçekten.
Şunları yazmaya üşendim ama birde bu taraf var tâbi. Sanki kendisi evliliğinde hiçbir şeye eyvallah dememis, ilk olayda çekip gitmis gibi milletle dalga geçiyor.
Dalga geçip, küçük görüp ben ne demişim, yazmışım demekte en sevdiği şeylerden. İnsanları gerizekalı, okuduğunu anlamaz sanıyor herhalde.

Şunları yazmaya üşendim ama birde bu taraf var tâbi. Sanki kendisi evliliğinde hiçbir şeye eyvallah dememis, ilk olayda çekip gitmis gibi milletle dalga geçiyor.
Dalga geçip, küçük görüp ben ne demişim, yazmışım demekte en sevdiği şeylerden. İnsanları gerizekalı, okuduğunu anlamaz sanıyor herhalde.
Ya zaten bu kısım insanı sinirlendiriyor. Yoksa burada a olayı olmasın b olayında birisi fazlaca yükselebilir. Çoğu üye ben de dahil bir sebepten üye kendini ezdirince, hakkını aramayınca sinir olup laf ediyoruz çünkü kendimize yapılmış gibi geliyor. Ben tepki verirdim o niye kendini ezdiriyor diye anlık gereksiz yükselme mutlaka oluyor. Bu demek değildir ki bir üye bilgisiz diye, boşanmaktan korkuyor diye gidelim nefret kusalım. Demezler mi e senin evin vardı maaşın vardı ne demeye anam izin vermedi diye çocuğunu engelli bırakan adamdan boşanmadın diye? Bence derler.

Sanırım aynı kişiydi emin değilim biri 'sende her şeyi aklında tutuyosun milletin önüne ısıtıp ısıtıp koyuyosun' benzeri bunu hakaretvari bi versiyonla söylemişti. Şimdi tam nerde nasıldı hatırlamıyorum ama o günden sonra yorumlarınız hep gözüme geliyor gerçekten unutmuyorsunuz helal olsun 😂

Kendisi eski uye, maalesef zorbanin teki, kac tane konunun basini yedi boyle, kendi gecmisini, yasadigi zorluklari da biliyoruz. Ben konu sahibine mesaj atacaktim ama maalesef ceza almis.
Ben fark etmemiştim zorba olduğunu. Bu konuda ısrarla hakaretlerini görünce şaşırdım. Yani ayıp olacak ama avukat falan değil, muhtemelen 2 senelik okuduğu bölümle ahkam kesiyor hukuk hakkında.

Ben fark etmemiştim zorba olduğunu. Bu konuda ısrarla hakaretlerini görünce şaşırdım. Yani ayıp olacak ama avukat falan değil, muhtemelen 2 senelik okuduğu bölümle ahkam kesiyor hukuk hakkında.
Kendisine ne laflar soylendi, mune bile neler yazdi zorbaligi ve gecmisi konusunda, her seferinde yine ayni zorbaligi yapiyor. Aslinda boyle konularda daha cok empati yapmasi gerek ,bu ne kibir anlamiyorum

Sanırım aynı kişiydi emin değilim biri 'sende her şeyi aklında tutuyosun milletin önüne ısıtıp ısıtıp koyuyosun' benzeri bunu hakaretvari bi versiyonla söylemişti. Şimdi tam nerde nasıldı hatırlamıyorum ama o günden sonra yorumlarınız hep gözüme geliyor gerçekten unutmuyorsunuz helal olsun 😂
Yok bana kimse öyle bir şey demedi, bahsettiginiz kisiyi ve o olayı hatırlıyorum ama 😅 ama gerçekten de ilgimi çeken bir şeyi kolay kolay unutmam. Yine de birkaç üye var mesela belki her gün okuyorum ama hangisi hangisiydi sürekli karıştırıyorum. Ve hatta birine baya gıcık oluyorum ama o hangisiydi onu hatırlamıyorum 😂 emin olmadığım için de üçüne birden artık yorum yapmıyorum 🥲

Yok bana kimse öyle bir şey demedi, bahsettiginiz kisiyi ve o olayı hatırlıyorum ama 😅 ama gerçekten de ilgimi çeken bir şeyi kolay kolay unutmam. Yine de birkaç üye var mesela belki her gün okuyorum ama hangisi hangisiydi sürekli karıştırıyorum. Ve hatta birine baya gıcık oluyorum ama o hangisiydi onu hatırlamıyorum 😂 emin olmadığım için de üçüne birden artık yorum yapmıyorum 🥲
Yaa sanki sizdiniz gibi 🤔 neyse değilim diyorsanız değilsinizdir hafızama güvenilmez benim 😂 bende 2-3 belirgin üye var ya çok sevdiğim yorumlar ya hiç sevmediğim yorumlar yapıyorlar. Onlar dışında kim kimdir nedir bilmiyorum işte ona da beynim bile yanılmış siz sanıyorum 😂

Ya ben mesajlarını okurken acaba erkek üyemi diye düşündüm. Bir kadın tanımadığı bir kadına neden bu kadar düşmanca davranır. Kendi yaşadıklarının hıncını başkalarından çıkarıyor resmen.

Back
X