Eşim aldattı mı?

Konunun başından beri kadınla ilgili savunma yapiyorsunuz, kendisine bire bir birşey denmemiş olmasına rağmen. Burası bdv ya hani, gayet normal bir şekilde eşiyle yaşadıklarını,şüphelerini anlatmış konu sahibi. Bahsi geçen kadınla silinen mesajlar, aramalar da var. Bir şekilde onsan bahsedilmesi gayet nornal. Ama yok zinhar olumsuz bir şey düşünüp yazamaz size göre. Siz yazmayin ama bulunduğumuz platform için gayet normal bir konuyu ısrarla suç unsuru gibi göstermeye çalışmanız cidden enteresan.

Bir keresinde telefon geldi ve eşim hışımla evden çıktı, sonrasında hat kayıtlarından baktım o kadınla konuşmuş ama telefondan silmiş gibi bir şeyler demişti konu sahibi. Aklıma o akşam geldi.

Arkadaşım bu üyeye cevap vermemenizi rica etti konu sahibi. Lütfen çanak tutmayın konu sahibi de rahatsız olmasın.cunku 2-3 uye birbirine laf dalasi yapiyor birbirine giriyor.konu sahibi bırakıyor konusunu.

Eşiyle çözemez bir adamın önüne delil koyana kadar inkar eder. Konu sahibinin senin verdiğin tepkinin fazlasını yaşamamak için kadın hakkında vermediği bilgi olduğuna yemin bile edebilirim iş dışı görüşüyorsa çay içiyorsa o dedikodu bu konudan önce çoktaaaaan yolunu almıştır.
Tacizle suçlanırsa bunu yazacak samimiyetim var iş dışı bir görüşmede şu otelde şu saatte çay içtik der.

Bu uyeye cevap yazmayin lütfen. Konuyu sabote ediyor devamlı.

Bu uyeye laf yetiştirmeye çalışmayın.konu sahibinin ricası. Çünkü sabote ediyor konuyu.

Bununla ilgili birşey okumadım ben.

Vodafone uygulamadan detaylı faturaya baktım akşam arkadasimla görüşeceğim dediği gün kızla konuşmuş kayıtları silmiş.
Bakın burada yazıyor

Sevgili konu sahibi eğer içine o şüphe düştüyse çok büyük ihtimalle doğrudur.Yukarıdaki mesajı yazan arkadaşa katılıyorum muhtemelen kıza yürüdü-yavşadı ama tam manasıyla karşılık göremeyince nispet yapar gibi fotoğrafınızı paylaştı(bir ihtimal fotoğrafınızı paylaşırken o kız görmeyecek şekilde paylaşmış olabilir.Bunu kontrol edebilirsiniz.Eğer öyleyse kızdan karşılık almış da olabilir.)
Ama nihayetinde hepsi varsayım.Eşin niyeti bozduysa çok geç olmadan çıkar zaten ortaya.Sen temkinli ol,ama kendini de yıpratma.Herşey olacağına varır zaten biz kocalarımızı zincirlesek de içinde varsa ne fayda

Eşim bana böyle ithamda bulunsa gerekli açıklamayı yapardım ama hala ortada bir şey olmadığı halde diretiyorsa ben boşardım. Bence adam kesinlikle suçlu ve suçunu kendi örtbas ediyor vicdan azabı çekiyor, iki ilişkimde aldatmayla bitit ve ikisi de beni aldatırken bana prenses gibi davranıyordu kesinlikle bir şeyler karıştırmış

Bak ona dikkat etmemiştim. Daha önce de "manipülatörsün" dediğimde kaybolmuştu, bir tek onu hatırlıyorum
Güzel kelime sevdim Bende sevmiyorum bu gibi yaklaşımları, daha çok çözümcül yaklaşmayı severim. Konu sahibi de çok naif. Hele ki böyle durumlarda daha bir özen gösteriyorum. Ne yazıkki bazı arkadaşlar bile bile ince bir noktada takılıp kalıyor.

Kamuda işler nasıl olur aynen bilemiyorum. Benim için de böyle projeler, çalışmalar yoğun ama konu sahibinin eşi sanki ilk defa yaşamış gibi. Çevresinde baskı görüp erasmusa giden genç gibi davranmış resmen. Alışık olunmayan bir düzen olunca da ben olsam hayırdır derdim bunlar olup bittikten sonra takip edene kadar.
Zaten en büyük kanıt bence ne kıl tüy, iç çamaşırı vs. Bence kadının yazılan mesaja cevap vermemesi ve eşin aşırı alttan alıp kendini ispatlamak için paralaması…

Hanımlar sakin lütfen.
duruleylak konunuzun üst köşesinde 3 nokta(•••) işareti var ona tıklayıp Yasaklamaları Yönet’e basar, konudan yasaklamak istediğiniz üyelerin adını yazıp Kaydet butonuna tıklarsanız, yasakladığınız üyeler konuya yorum yazamaz.

Teşekkür ederim. Hemen bakiyorum

Genel yorum ve cevaplar ne yönde devam ediyor sizce ? Buradaki başrol kime verilmiş ?

Konu sahibi eşiyle hesaplaşmasın mı diyorum ? Pek çok üye zaman zaman , foruma üye olduktan sonra değiştiklerini ve çevrelerine de farklı davrandıklarını paylaşıyorlar.

Üyenin buradan aldığı yorumlar sonrası nasıl davranacağını bilemeyiz. Ancak konuya dışarıdan bakan insanlar olarak serinkanlı düşünmenin kimseye bir zararı olmadığını düşünüyorum.

Hatırlıyorsanız buyrun paylaşın.

Siz daha ilk sayfada, doğru düzgün yorum yapılmamışken, ihale niye kadına kaldı diye konu sahibini suclamadiniz mı? Kadına ihale falan kaldığı yok halbuki. Kadından bahsetmeden konuyu anlatmasını falan bekliyorsunuz herhalde.

Ben konunun genelinde kadınla ilgili olumsuz, suçlayıcı yorumlar okumadım. Arada olanlar varsa da tüm yorumlara mâl edilemez. Kadına şunu yap bunu yap diye mi yazılmış? Ortada şüphe duyacak birden fazla şey ve kadına uzanan mesele var. Yokmuş gibi yorum yapmak, konuyu vır yerde tıkayıp durmak, konu sahibini suçlu çıkarmak neye yarıyor? Siz oradan devam edin.

Konuyu okudum ve konu sahibine bir soru sordum, suçlamadım.

Adamın btc piyasasında yeniden işlem yapması dahi kadının geliş zamanına bağlanarak anlatılmış çünkü.

Tüm olayların başlangıcı adamın evinden 25 km uzakta görevlendirilmesi ile de bağdaştırılabilirdi , bağdaştırılmamış.

Olayı yaşayan konu sahibiyken, konuyla ilgili soruları kime sormalıyız ?

Konu sahibine itiraz ettiğim tek nokta: ispat yokken, kocasının bir başka iş arkadaşına kadınla ilgili bilgi aktarımı yapılmış olması ve whatsapptan mesaj attırılması konusunun da konuşulması.

İş ortamında bu dedikodunun ne kadar büyük bir hızla yayılabileceğini düşünerek; şayet karşı taraf tüm bunlardan habersiz ve masumsa alınacak vebale karşı benim ikazım.

Konu sahibi, konusunun sonunda ispatları da olduğunu belirtseydi; yasal olarak alabileceği tüm haklarını alabilmesi için gerekenleri yazardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…