Eşim aldattı mı?

Ben de buna benzer şeyler yaşadım 2 ay oldu hala atlatamadım siz ne durumdasınız
Benim 1 yılı geçti arada aklıma gelince deliriyorum. Ayrılanayacaksan konuyu açmaya gerek yok aslında. Eşim çok değişti. O da artık istemsizce açıklama yapıyor telefonla meşgul olunca

On koltuğa oturması bisi ifade etmez. Arkadaşı aynı uçakla gidecekse o akşam kızı araması da garip gelmedi. Ama aklıma takılan şey şu, bu kızla ilişkisi varsa neden arkadaşı ile tanıştırıyor bir de arkadaşının kızla aynı otelde kalması için teşvik ediyor. Ayrıca neden sizin olduğunuz yere yakın lokantaya gidiyor kızla tam tersi daha uzağa gitmesi gerekmez mi? Tüylerini alması garip tabi ama aldatma olduğunu düşünmedim ben. Bence kızdan kız hoşuna gitti, ortam hoşuna gitti, kendince ayak durmaya kızı etkilemeye çalıştı. Pek aldatma cesareti olan biri gibi gelmedi eşiniz. Flört etmeye çalışmış olabilir, bundan daha ilerisini de düşünmemiş gibi duruyor.

Bencede aldatmamis. Yani tahminlerle olucak bir sey degil ne bir mesaj gormussunuz ne kizla bir arada gormussunuz. Bence iyice emin olmadan bir sey demeyin bu iftiraya girer.

On koltuğa oturması bisi ifade etmez. Arkadaşı aynı uçakla gidecekse o akşam kızı araması da garip gelmedi. Ama aklıma takılan şey şu, bu kızla ilişkisi varsa neden arkadaşı ile tanıştırıyor bir de arkadaşının kızla aynı otelde kalması için teşvik ediyor. Ayrıca neden sizin olduğunuz yere yakın lokantaya gidiyor kızla tam tersi daha uzağa gitmesi gerekmez mi? Tüylerini alması garip tabi ama aldatma olduğunu düşünmedim ben. Bence kızdan kız hoşuna gitti, ortam hoşuna gitti, kendince ayak durmaya kızı etkilemeye çalıştı. Pek aldatma cesareti olan biri gibi gelmedi eşiniz. Flört etmeye çalışmış olabilir, bundan daha ilerisini de düşünmemiş gibi duruyor.
Tburaya görevli gelen bütün personeller aynı otelde kalıyor anlaşmalı otel. Kıza mesaj atıp kızın dönmemesi… bir sürü şey

Zaten bir tane uçak var. Neymiş kız gece yalnız taksiye binmeye korkuyormuş. Beni böyle düşünmez ben eğitimlere gittiğim de bazen gece denk geliyor taksiye binerim ne yaptın diye sormaz. kız dediğimiz 30 yaşlarında kocaman kadın. Bizim ki de onu düşünmüş. Hayır şahane?Para desen zaten taksiyi de kurum karşılıyor otelin önündeki taksici ne yapabilir kıza. 1 aylık birini bu kadar düşünmesi normal mi?

Şuan ne durumdasınız eşinizle? Eğer daha iyiyseniz, yukarda sorduğunuz soruları sormanın da, düşünmenin de faydası olmaz size.

Tburaya görevli gelen bütün personeller aynı otelde kalıyor anlaşmalı otel. Kıza mesaj atıp kızın dönmemesi… bir sürü şey
Şuan ne durumdasınız eşinizle? Eğer daha iyiyseniz, yukarda sorduğunuz soruları sormanın da, düşünmenin de faydası olmaz size.
Şu an iyiyiz. Sosyal medya kullanmıyor. Güvenimi kırmamaya çalışıyor. Bu hoşuma gidiyor. Eskisinden daha ilgili. Aslında o da hata yaptığını bildiğinden böyle. Yoksa hayatta özür dilemiş alttan almış biri değildir.

Şu an iyiyiz. Sosyal medya kullanmıyor. Güvenimi kırmamaya çalışıyor. Bu hoşuma gidiyor. Eskisinden daha ilgili. Aslında o da hata yaptığını bildiğinden böyle. Yoksa hayatta özür dilemiş alttan almış biri değildir.
O zaman dediğim gibi sorular sorup, düşünmeyi bırakın, evliliğinize odaklanın.

Güzelim evli değilim, öyle düzenli ilişkim de olmadı. Ama bu kadar yıl sonra bir anda böyle hissetmen ne bileyim tuhaf geldi. Belkide doğrudur hislerin. Umarım doğru neyse önüne apaçık bir şekilde çıkar. Çünkü çok zor ve yıpratıcı. Ben deli olurdum düşünmekten. ☹

Suçu olmayan insan “bana ne ithamlarda bulunuyorsun” diye delirir
Seninki bi işler karıştırmış artık ne düzeyde onu bilemem yani sadece hoşlantıda mı kaldı nereye kadar ilerletti bilemem ama bi olaylar olduğu bence kesin
Yoksa karın seni aldatmakla suçlayacak telefonuna parana kadar her şeyini eline alacak, arkadaşınla bile konuşturacak vs sen de tamam hayatım diyip izin vereceksin ? Yok, kendini suçlu görmese 1000 kere üste çıkardı

O kız ya da başkası... Konu kişinin kim olduğu değil. Ben her şeyi açıkça yazdım kafa karisikligi olmasın diye.
Bir de eşim hedef şaşırttı o kızı sen bir de x ile gör çok samimi diye. Neymiş bu kız gelince herkes görev için o ilceyi istemiş...
Yani artık bunu da yazmak istemiyorum kıza cephe almıyorum neden herkes buna takılmış, ben eşim masum da demiyorum sadece kafa karışıklığım var ve bunu bir arkadaşım dışında kimseyle paylasamiyorum o yüzden buraya yazmak istedim. O kız ya da başkası son zamanlarda olanlar bunlar....
Ay bu o kadar rahatsiz edici ki. kız iş yerinde gözler üstünde olan biriyse ilgisini çekmiş olabilir ve ondan ilgi almak bir ego meselesi haline gelmiş olabilir. Ne olursa olsun, muhtemelen bir aldatma var. Ben kadınla arabadan inmeyip sadece bıraktığı için bu sadece yakınlaşmadır diye düşünüyorum. Kanıt da olmayacak gibi hep bi şüphede kalacaksınız. Kesin bir şey çıkmadan biraz sakinleşmeyi bekleyin, sıcağıyla karar vermeyin. Zor bir durum. 14 yıldır tanıdığınız için zaten hemen hissedersiniz yanıltmaz. Bir de insan geriye doğru bakınca parçalar birleşiyor. Eminim o gün tüy alırken aklınıza gelmemiştir ama geriye bakınca hatırlamışsınızdır.

Bir de bu olayda beni üzen eşimin bu durumu arkadaşları ile paylaşması. Duru kıskanıyor ben artık arabayı kullanmayacağım demiş, morali çok bozukmuş sorunca da bir arkadaşına olanları anlatmış. Ben de kızdım tabi ki aramızda yaşananı neden anlatıyorsun, başka bahane mi yok dedim. O grupta herkes duydu. Sonra bana diyor ki x lerle görüşelim, y lere çaya gidelim… ben kıskanç kocasını diken üstünde oturtan kadın ilan edildim.
Daha toparlayıcı olabilirdi, sonuçta kulaktan kulağa herkes öğreniyor. Aramızda olanı bilmek zorunda mı herkes. Bir de bu arkadaşları 2-3 aylık arkadaş bir geçmişleri bile yoktu o zamanlar

Mesajınızı iyice anlamak işin tam 2 kez okudum. O kızla arasında mutlaka bir şey yaşanmış bir şekilde. Yoksa neden silsin yazışmaları? Erkekler kolay kolay mesajları aramaları silmez emin ol. O paraları da kesin o kadınla yedi ve sosyal medyayı kapatmalar, tuşlu telefon kullanmak istemeler klasik erkek yalanları ilişki düzene girince yine aynısını yapar. Keşke deliliniz olsaydı da elinizde.

X