yani projeler zaten yoğun olur, bizim de öyle
2-3 aylık sürede neredeyse akraba oluruz...ama bana herhangi bir proje arkadaşınla şu anda görüşüyor musun deseniz sayı
0.
kaldı ki burada o kadar ev aile ihmal etmelik bir şey de yok (tamam memurlar için saat 5ten sonrası ihmale girer de özel sektöre göre gayet lay laylay bir durum var 8de eve gelebilen ya da yemek yerse 10da gelebilen bir insan var yahu). bizim mesaimiz gece 2de bitiyor projelerde
o da kanepede sızıp kaldığın için yoksa aslında sürekli birileri çalışıyor yoksa iş yetişmiyor.
memurların kafa bambaşka o yüzden çok iddia edemiycem illa bizdeki gibidir de diyemiycem tabii ama bizde öyle yani
geçici dönem çok çok çooooooook sıkı yoğun ilişkilerimiz olur, iş biter herkes dağılır. kimse kimseyi ailesiyle tanıştırmaz kimse kimseyle sonrasında konuşmaz. yani biz gerçekten yoğun çalıştığımız için kafamız işte olduğu içindir belki bilmiyorum. memurların boş vakti çok.
ki ben bekarım bizde ekipler %90 bekar ve kadın da çok, tek kadın olduğum projem de var. düşünüyorum yani her türlüsünü gördüm.
ancak dediğim gibi iddia etmiyorum. çünkü benim ortamım sanırım buradaki insanların çoğunun ortamına benzemiyor.