Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Ay hayır değilim bunu nerden çıkardınız
Konu sahibinin eşinin gittiği yerde zaten sorulmaz
Asssla ve asla hiçbir yer soramaz edemez diye yazıldığı için soranlar da var dedim hepsi bu yahu
Diğer arkadaşlar da zaten başlarına geleni anlatmışlar
Ben sanki ille de hayırrrrr hepsi soruyorrrrr demişim gibi davranıyorsunuz anlam veremiyorum
Bize de 5 yıldızlı otelde kaç sene gittik hepsinde sordular, muhafazakar oteldi.
son birkaç yıldır başka otellere gidiyoruz hiçbiri sormadı, hepsi de muhafazakar otellerdi

Ay bişey diyim mi geçenlerde benzeri başımıza geldiiii
Bu ihtimali hiç düşünmedik
Benim de ilk yorumum restoranında falan yemek yemiş olmasıydı ama benzin düşünmedik bak.
Geçen hesap hareketlerinde gördüm ben de bu ne ya biz buraya ne zaman gittik dedim.
Meğer şirket uzantısı petrol,inşaat cart curt diye uzuyor 🤣🤣 golldkahveemm golldkahveemm bu ihtimal de olabilir mi ?
İnşallah konu sahibinin de eşi bizim gibi bir harcama yapmıştır 🙏🏻☺️

İnşallah konu sahibinin de eşi bizim gibi bir harcama yapmıştır 🙏🏻☺️
Konu sahibi otel harcamasının olduğu gün eşinin aramış olduğu bir numarayı bulup aramış, bir kadın masajcı olduğunu söyleyip konu sahibini engellemiş.

Zaten yenGEnC yenGEnC de oteli araştırmıştı, pek iyi yorumlar yoktu otel hakkında.

Sizinkiler gibi masumane harcamalar olması ihtimali pek kalmadı yani.

Konu sahibi otel harcamasının olduğu gün eşinin aramış olduğu bir numarayı bulup aramış, bir kadın masajcı olduğunu söyleyip konu sahibini engellemiş.

Zaten yenGEnC yenGEnC de oteli araştırmıştı, pek iyi yorumlar yoktu otel hakkında.

Hadi ya ☹️☹️☹️

Yorumların hepsini okumadım, masajcı bir kadın falan işin içindeyse evet maalesef ortada çirkin durumlar var, çok üzüldüm 😢

golldkahveemm golldkahveemm insallah tazminatini verip aldiginiz audi senin üstünedir ve bu paranın senden çıktığı kanitlidir, birde galiba tamirat masraflari icin altinlarinizi bozdurmustunuz, umarim bunlarida kanitlayabilirsiniz.

Bende otel harcamasıni masumane olabilir diye yorumlamistim ama basliktaki yorumlari okuyunca vazgectim.

Konumu okuyan avukat arkadaşlar yada bilgisi olanlar otele para ödemesi Benim haberim olmadan suç sayılmaz mı? Eve geç saatlere gelmesini ispatlasam çocuklarla evle çok vakit geçirmiyor desem. Bunları yazıyorum çünkü anlaşmalı asla asla boşanmaz kendisi muhtemelen çekişmeli olur böyle bir durumda ne yapmalıyım.
Asfgdds eve geç gelmek suç mu? 😂😂😂 Nobetli çalışanlar, esnaflar, gececiler, vardiyalilar hepten idamlık o zaman...

Oteli aradım ücret bilgisi vermedi ama internetten baktım öyle lüks bir otel değil normal bir otel konaklama yeme içme kahvaltı vs yazıyor ama öyle aile cüzdanı soracak bir yer değil.
Ücret bilgisi vermeyen otel mi olur ya😂 otellerden telefonda ücret dışında doğru bilgi alamazsınız zaten resepsiyonu arayınca direk geceligimiz şu kadar diye açıyorlar telefonu

Konu sahibinin kastettigi bu mu gercekten??
Evet ben de şaşkınım ama konu sahibinin boşanmayla ilgili en ufak bilgisi yok... Sonradan gördüm hatta "kız çocuklarının boşanınca mutlaka babaya verildiğini zannediyordum" demiş bir yorumda, eve gece geç gelmenin suç olduğunu zannetmesi de normalmiş bu durumda...

Back
X