eş kişisinin saçmalıkları

sen onu ilk nasıl tespit ettin canım birisimi söyledi
detaylı bilgiler burda mevcut

Alkı kesene kadar Allah yardımcınız olsun.

Diğer meseleleri bilemiyorum ama şu soyadı konusuna çok takılmayın. Soyad farklı olsa ne olacak çocuk yine sizin çocuğunuz.
Yani bide eğri oturup doğru konuşmak lazım, ilerde aklı erdiğinde çocuk benim soyadım neden seninle aynı değil diye sormaz ama neden benim soyadım babamla aynı değil diye sorar. İstiyorum diye çocuğa bunu yaşatmaya hakkınız yok. Hatta babası kabul etse bile siz etmeyin. Bir çocuk babasının soyadını alır bu dünyanın her yerinde böyledir.
Bide bahsettiğiniz lensten bence yedek bir tane daha alın. Madem bu kadar önemli kaybolursa iki ay bulamayacaksınız yedeği olsun mutlaka.

bundan bir önceki lensleri yedekli olarak almıştık, dönüşümlü takıyorduk ama malum herşeyin bir son kullanma tarihi var, lens numarasının değişme durumu da var ve biraz maliyetli bir şey yine de tavsiyeniz için teşekkürler
ben zaten burda soyisimle ilgili konu açtığımda eski eşin soyadını kullanmak konusunda fikir alırken, sağolsun arkadaşlar kadının da çocuğa kendi soyadını verebileceğini söylediler yani onu burdan öğrendim, ben illa kendi soyadım olacak demiyorum, öncelik onun olsun ben razıyım, burda da yazmışlar soyisim harflerden ibaret diye evet aynen öyle o yada bu farketmez ama ben sadece oğlumla aynı soyadım olsun istiyorum hepsi bu.

durumunuzu bilemem ama telefonunuza kesinlikle şifre koyun bilmesin çirkinleşirse size iyice pislik atmaya çalışır.

Velayeti alıp nafaka vermemek istiyor olabilir ya da sizi zora sokup ayrılmaktan vazgeçirmek de istiyor olabilir,çocuk nasılsa siz de kalacak siz babasına vermediğiniz müddetçe... vala boşanırken çevirdikleri dönme dolaplar lunaparkta yok maşallah bir tane numunelikte benim başımdaydı yol verdim şükür

Telefonuna şifre koy anladığım kadarıyla seninki biraz cin fikirli herşey beklenir birazda menfaatler var işin içinde..velayetti nafakaydı tazminattı fln iyi bi avukat bulup dertlerinizi kaygılarınızı anlatın uygun bi protokol hazırlayacaktır

Oncelikle Allah cocugunuza sifa versin,size de sabir. Bu kadar kucuk cocugun velayetini hakim babaya vermez. Siz velayeti vermediginiz surece. Akil hastaliginiz da yoksa tekrar soyluyorum alamaz. Mesaj vs. eger iftira atarsa iftira davasi acar tazminatinizi alirsiniz. Bir ornek dava vardi, vesikali hayat kadinina cocugunun velayetini vermislerdi. Kararin mantigi suydu, anne isini cocugun yasadigi yerde yapmayacak ve cocuga anne sefkatini sunabilecegi bir ayri ev acacak. Avukatla gorusun, borc ve haklar konusunda. Daha saglikli bir karar alirsiniz,onunuzu gorebilirsiniz. Esinizle cocuk konusu haricinde konusmayin. Avukatla gorussun. Bakici degil de saglik memuru veya hemsire tutsaniz, cocugun sagligiyla ilgili olarak. Boylece esinize gobeginiz bagli kalmaz. Isler sona yaklasirken taniyamazsiniz karsinizdakini.

Soyadi dunyain her yerinde babadan gecmez. Ulkemizde cocuk babanin kutugune kaydedilir. Evlilik disi ise annenin babasinin kutugune kaydedilir. Hastanede baba ismi kismina cocugun babasinin ismi yazilsa bile. Evlilik ile erkegin soy kutugune kayit acilir dogan cocuk icin. Detayli yazdim,farkli uygulamalarla karsilasildiysa diye. Baba cocugu reddederse, dava acilip, o zaman annenin kutugune gecer, annenin soyadini alir. Soyadi farkliligi zor olsa da bosanan annelerin cocuklarini buyuturken yasadigi zorluklardan belki de en hafifidir. Yedek lens konusuna katiliyorum, o kadar onemli ise kaybolma riskine karsi evde bir tane daha lens olmali.

Sanki sizi çok ugrastiracak, türlü oyunlarla gelecek. Velayetle açılışı yapmış gibi. Çok dikkatli adımlar atin

Amin çok sağolun, dediğiniz gibi velayeti alamaz da insan yine de ister istemez böyle şeyler düşünüyor, karşıdaki normal değil çünkü, evet hemşire vb. olabilir bakalım süreç nasıl olacak teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…