- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.317
- 37
-
- Konu Sahibi Jupiter neptun
Onu bunu bilmem ama öğrendiğim birşey var ki erkekler boşanırken çok çirkinleşiyor. O yüzden dikkatli olun derim.kızlar önceki konuları biliyorsunuz tekrar yazmıyorum, önce neden hemen boşanamadığımı yazıyorum:
1- evlenmeden önce kredi çekmiştim onun bitmesini bekliyorum (kredi bitmeden boşanma aşamasına gelmek de ayrı bir ironi) 3-4 ay daha var, kredi bittikten sonra da kalan ücretsiz izin hakkımı kullanmayı düşünüyorum, hem kredi hem ücretsiz izin aynı anda idare edemem
2- bu daha önemli bir neden, bebeğim 19 aylık gözünden ameliyat oldu, lens kullanıyoruz ve günde 3-4 saat kapama tedavisi yapmak zorundayız, lensin hergün takıp çıkartılması gerek, 2 yaşından sonra tekrar ameliyat olacak o zamana kadar takmak zorundayız. ben işteyken eşim takıyor, yaklaşık bir yıl olacak henüz hiç çıkarmadı ama takmayı yapabiliyor. bunu şunun için yazdım, boşandıktan sonra çalışırsam kreş bakıcı vs. zor olacak çünkü herkes bu durumu kabul etmeyebilir, zira kendi kendine de lensini çıkardığı oluyor daha önce kaybettik, evde saatlerce aradığımız çok oldukaybolması önemli değil de hem maliyetli hemde yurtdışından geliyor, kaybolduğunda çok zor bulduk 1-2 aydan önce gelmez filan dediler, çok kötü bir durum sonra zar zor bulduk çok şükür. bu arada kapama tedavisi de 10 yaşına kadar devam edecek.
yeni saçmalıklara gelecek olursak, ikimiz de anlaşmalı boşanmak istiyoruz, geçen gün ilk defa doğru düzgün konuşmayı başardık, neyse yok 2.ameliyattan sonra boşanalım çocuk küçük vs. diyor, halbuki kredi kartları filan çok borcu olduğu için o yüzden böyle söylüyor neyse
-soyadı konusunu da açtım, "çocuğumla soyadım aynı olsun istiyorum, ister senin soyadın olsun ister benim farketmez" dedim, bu konuya da çok sıcak bakmadı.
-aldatma konusunda da ilk kez bu kadar net konuştum yemin ediyor yok öyle bişey filan diye, bana ne dese, "sen benim seni aldattığımı düşünüp sakın beni aldatmayasın", güler misin ağlar mısın, "aç dedim benim telefonum ortada, arama kayıtlarına bak vs.", yok ben gözümle bile seni aldatmadım filanlar, halbuki dışarı çıktığımız anda radar gibi, başlarda çok rahatsız oluyordum ama artık hiç umrumda değil tabiki
neyse son olarak bana "sen çalışırken çocuğa bakamazsın, ben bakayım" dedi, ne alaka dedim çalışmayacak mısın, ayarlarım bir şekilde diyor, "sen bakmak istersen sana yakın bir yerde ev tutalım sabah bırakırım akşam alırım diyorum", ben burdan taşınıcam diyor, dengesiz yani
bir de velayeti istemesin mi, içimden sabır diyorum, sinirlenmemek için kendimi tuttum, "saçmalama tabiki öyle bişey olamaz" dedim,
şimdi sizlere sorularım:
1-velayet konusunu laf olsun diye söylemiş olabilir mi
2-velayeti kendi alıp benden nafaka almayı düşünüyor olabilir mi
3-kendisi de biliyor velayetin bana verileceğini ama aklıma şöyle saçma sapan şeyler geliyor, eş kişisi benim telefonumdan başka erkeklere msj filan atıp, beni aldatıyor diye iftira atar mı, bu kadar da çirkinleşmez dimi, telefonum genelde ortada durur, yavruma çizgi film filan açarım yemek yerken filan, evde mesela kk'ya fazla bakamıyorum, yanlış anlamasın diye, adam çünkü normal olmadığı ve herşeyi farklı algıladığı için, pandoranın kutusu gibi ya her gün yeni bişeylerle çıkıyor karşıma,
bu 3 seçenekten farklı düşünceleriniz varsa onları da beklerim
kk nın değerli hanımları yorum yazan elleriniz dert görmesin, şu mübarek günde dualarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum
bunla ilgili de ayrı konular açsam yeridir, annem çalışıyor, anne baba ayrı sayılır, bir erkek kardeşim var yurtdışında onun dışında çok fazla akrabamız filan da yok, halam var mesela normalde çocuk bakar ama kadın bana kendi dedi, lensi var ben baş edemem, haklı yani ne diyebilirim ki, babası bakarken bile kaç kere lensi çıkarmış, işten koşa koşa eve gidip saatlerce lens arıyorumaileniz nerede? bakım konusunda onlardan yardım alamaz mısınız*
Pek sağlıklı düşünebilen bir adam olmadığı ortada.aldatma konusu şöyle gelişti: "beni aldattığını düşünüyorum, delilim var" dedim
"bütün gün evdeyim dedi nasıl ne ara aldatıcam", bende "evde toka buldum dedim"
(videodan önce çocuğun çekmesinde tel toka bulmuştum, bana ait değil)
bunu söyledim, "saçmalama ne alakası var bu eve senin ailen ve arkadaşlarından başka kimse gelmiyor" dedi,
çok daha önce balkonda iç içe geçmiş tel toka bulmuş, bana sormuştu,
daha önce bir ara öyle kullanmıştım, onlar bana aittir.
sonra ne dese işte bu eve gelenler (benim çevre) bişeyler yapmış olabilir (b.yü işleri filan)
halbuki alakası yok yani benim çevremde hiç böyle şeylerle uğraşacak bunları bilen kimse yok
yani açık açık hem suçlu hem güçlü, tamam dedim onlar da benim kabul
"telefonunu aç resimleri" dedim, açtı hiçbirşey yok, videoları aç, açtı, mesajlar watsap filan hiçbirşey yok
"son olarak rehberini aç dedim" , daha önce kadın isimleri görmüştüm işle ilgili filan deyip geçiştirmişti, "rehberi aç tamam sorun yok bişey demiycem" dedim
bir açtı erkek isminden çok kız ismimesela x kişisi x1 x2 x3 filan diye kayıtlı, sonra oturduğumuz semt adıyla kadının ismi yanyana filan, hiçbir şey demeden rehberi geçiyorum, telefon onun elinde, yabancı kadın ismi filan da var, alfabenin daha yarısı olmadan tamam bişey yok işte onlar işle ilgili kişiler dedi, tamam dedim bende bu kadar bişey yok,
ama içimden neler geçiyor bilmiyor tabi, DELİL 2
işte araya başka şeyler filan girdi 5-10 dakika sonra konuda paylaştığım şeyi söyledi,
-benim seni aldattığımı düşünüp sakın sende beni aldatmayasın, biliyorsun kırmızı çizgim dedi
-sence benim bundan sonra erkek sinekle işim olabilir mi dedim, ayrıca senle tanıştığımızda evlenmeyi düşünmediğimi eğitimle işle ilgili farklı planlarım olduğunu biliyorsun dedim, öyle bir düşüncem olsa senin soyadını kullanmak ister miyim, herşeyden önemlisi çocuğumun sağlığı o en az 10 yaşına gelene kadar benim kendi hayatım yok, yani saçma sapan düşünme öyle bişey yok dedim.
ama kendisi bütün gün m.ge anlı, es.a erol izlediği için ordaki konular gibi aklından farklı senaryolar üretip duruyor.
baba çalışmıyor mu? vardiyalı mı?bunla ilgili de ayrı konular açsam yeridir, annem çalışıyor, anne baba ayrı sayılır, bir erkek kardeşim var yurtdışında onun dışında çok fazla akrabamız filan da yok, halam var mesela normalde çocuk bakar ama kadın bana kendi dedi, lensi var ben baş edemem, haklı yani ne diyebilirim ki, babası bakarken bile kaç kere lensi çıkarmış, işten koşa koşa eve gidip saatlerce lens arıyorum
aynen şartlar beni bekletiyor,En sonunda ayrılacaksınız şartların müsait Olmasını bekliyorsunuz Anladığım.
Telefonunuza şifre koyup çok ortada bırakmayın.
Velayet alamaz küçük ve sağlık sorunu olan bir çocuğu anneye verirler zaten.
Velayet alsa bile sizden nafaka alabileceğini sanmıyorum.
Aldatma vs konusunu bilemem onu siz daha iyi bilirsiniz.
Soyadı konusunu da dert etmeyin benimde annemle soyadım farklı hiç sorun yasamadım.
çalışmıyor ama parasının yattığını söylüyorPek sağlıklı düşünebilen bir adam olmadığı ortada.
Delilleri saklayın çalışıyorsa iyi bir nafaka ve tazminat isteyin.
Ne iş yapıyor ?
Sizin işiniz garanti mi ?
Çocuğunuz kız mı erkek mi ? Zaten kızsa ilerde mecbur değişecek. Büyüyünce Çocuğunuz sizin soyadınızı kullanmak için dava da açabilir isterse.aynen şartlar beni bekletiyor,
telefonuma durduk yere şifre koyarsam daha çok şüphelenir, ya tülü perdeyi düzeltirken dışarda kime bakıyorsun diyen psikopat bir adam, aynen velayeti alamaz o da biliyor,
soyadı konusunda haklısınız sorun olmaz tabi ama duygusal olarak yavrumla soyadım aynı olsun istiyorum
O zaman evin maddi yükü de sizin üstünüzde hep.çalışmıyor ama parasının yattığını söylüyor
müşteri temsilcisi, pazarlamacı gibi bir şey, krizden dolayı işlerin durduğunu ama firmalar şirkete ödeme yaptıkça parasının yattığını söylüyor,
evde çocuğa bakıyor, ben kamuda çalışıyorum,
benim kredim ev kirası faturalar filan tek maaşla çok zor olur, onun da biryerlerden geliri var ama nerden nasıl bilmiyorum 2,5 yılda toplam 1 ay filan iş için çıkmıştır, yok tahsilata gidiyorum filan diye çıkıyor.
adam bir kere günde 2-3 paket sigara içiyor ortalama aylık 1000 filan sadece o yapıyor, bir de demez mi benim sadece sigaram var hep evdeyim diye
Nerdrn buldun bunu. Hayatimda gordugum en aciz insankızlar önceki konuları biliyorsunuz tekrar yazmıyorum, önce neden hemen boşanamadığımı yazıyorum:
1- evlenmeden önce kredi çekmiştim onun bitmesini bekliyorum (kredi bitmeden boşanma aşamasına gelmek de ayrı bir ironi) 3-4 ay daha var, kredi bittikten sonra da kalan ücretsiz izin hakkımı kullanmayı düşünüyorum, hem kredi hem ücretsiz izin aynı anda idare edemem
2- bu daha önemli bir neden, bebeğim 19 aylık gözünden ameliyat oldu, lens kullanıyoruz ve günde 3-4 saat kapama tedavisi yapmak zorundayız, lensin hergün takıp çıkartılması gerek, 2 yaşından sonra tekrar ameliyat olacak o zamana kadar takmak zorundayız. ben işteyken eşim takıyor, yaklaşık bir yıl olacak henüz hiç çıkarmadı ama takmayı yapabiliyor. bunu şunun için yazdım, boşandıktan sonra çalışırsam kreş bakıcı vs. zor olacak çünkü herkes bu durumu kabul etmeyebilir, zira kendi kendine de lensini çıkardığı oluyor daha önce kaybettik, evde saatlerce aradığımız çok oldukaybolması önemli değil de hem maliyetli hemde yurtdışından geliyor, kaybolduğunda çok zor bulduk 1-2 aydan önce gelmez filan dediler, çok kötü bir durum sonra zar zor bulduk çok şükür. bu arada kapama tedavisi de 10 yaşına kadar devam edecek.
yeni saçmalıklara gelecek olursak, ikimiz de anlaşmalı boşanmak istiyoruz, geçen gün ilk defa doğru düzgün konuşmayı başardık, neyse yok 2.ameliyattan sonra boşanalım çocuk küçük vs. diyor, halbuki kredi kartları filan çok borcu olduğu için o yüzden böyle söylüyor neyse
-soyadı konusunu da açtım, "çocuğumla soyadım aynı olsun istiyorum, ister senin soyadın olsun ister benim farketmez" dedim, bu konuya da çok sıcak bakmadı.
-aldatma konusunda da ilk kez bu kadar net konuştum yemin ediyor yok öyle bişey filan diye, bana ne dese, "sen benim seni aldattığımı düşünüp sakın beni aldatmayasın", güler misin ağlar mısın, "aç dedim benim telefonum ortada, arama kayıtlarına bak vs.", yok ben gözümle bile seni aldatmadım filanlar, halbuki dışarı çıktığımız anda radar gibi, başlarda çok rahatsız oluyordum ama artık hiç umrumda değil tabiki
neyse son olarak bana "sen çalışırken çocuğa bakamazsın, ben bakayım" dedi, ne alaka dedim çalışmayacak mısın, ayarlarım bir şekilde diyor, "sen bakmak istersen sana yakın bir yerde ev tutalım sabah bırakırım akşam alırım diyorum", ben burdan taşınıcam diyor, dengesiz yani
bir de velayeti istemesin mi, içimden sabır diyorum, sinirlenmemek için kendimi tuttum, "saçmalama tabiki öyle bişey olamaz" dedim,
şimdi sizlere sorularım:
1-velayet konusunu laf olsun diye söylemiş olabilir mi
2-velayeti kendi alıp benden nafaka almayı düşünüyor olabilir mi
3-kendisi de biliyor velayetin bana verileceğini ama aklıma şöyle saçma sapan şeyler geliyor, eş kişisi benim telefonumdan başka erkeklere msj filan atıp, beni aldatıyor diye iftira atar mı, bu kadar da çirkinleşmez dimi, telefonum genelde ortada durur, yavruma çizgi film filan açarım yemek yerken filan, evde mesela kk'ya fazla bakamıyorum, yanlış anlamasın diye, adam çünkü normal olmadığı ve herşeyi farklı algıladığı için, pandoranın kutusu gibi ya her gün yeni bişeylerle çıkıyor karşıma,
bu 3 seçenekten farklı düşünceleriniz varsa onları da beklerim
kk nın değerli hanımları yorum yazan elleriniz dert görmesin, şu mübarek günde dualarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum