- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
-
- Konu Sahibi Jupiter neptun
yuh yaaa, ne günlere kaldık, Allah korusun bu pisliklerin şerlerinden, erkeklerde hiç duygu vicdan merhamet kalmamış insan çocuklarının annesine nasıl böyle bir iftira atar ya
Yazıklar olsun diyorum hepsine
Adilik pislik insanlar gercekten igrenler ya benim kocamda insan karisina iftira atarmi diyor vallah dedim pacaniz tutusursa yaparsiniz benim esimim bir akrabasida calisimiyodu kafin 3 cocugunu birakip calisiyordu adama parayi ickiye borca yapip dagitiyorfu kadininda burasina geldi adam bunu kovdu 3 cocugunu da sonra millete karim o..lk yapti attim cocuklar benden degil yani covuklar babalarini kopyasiCinsine cibilliyetine tükürdüklerim!
Gel de sakin ol
Allah belalarını versin
Benim de bir tanıdığım 30 yıılık hocalar evliler 2 çocukları var
Adam üst komşusuyla sevgili oluuyor yaşları var 50
Boşanma davasını açıyor kadın
Karşı davada adam kadın için öğrencileriyle para karşılığı ilişkiye giriyor diyerek dava açıyor.
Karaktersizlik mi desem ne desem bilmiyorum
Bi de bu adam benim nikah şahidimdi
Allah var ne deyim
Canım amin çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım. Bir kadın üzülünce benim de içim gidiyor gerçekten. Benim dediğimi yine de es geçmeyin. Sağlık okumuş bir yardımcı bulursanız harika olur. Hem çocuğunuzun sağlıkla alakalı işlemlerini yapar hem de ilgilenir. Ama madem kredi bitmek üzere o zamana kadar kendinize vakit verin ve araştırmaya başlayın.Amin çok sağolun, aynen bebek için bakıcı bulma konusunda ücretsiz izin alırsam bir süre daha rahat olur ama sonrasında bunu ayrıca düşünmek zorundayımailemle yakın sayılırız ama annem çalışıyor, başka da bakabilecek kimse yok, aynen velayeti alamaz da dediğiniz gibi terbiyesizlik onunki, zaten adam olsa bunları yapmazdı, hani çalışmamasını bir süre daha tölere edebilirdim, çocuğa bakıyor vs.diye ama üstüne birde aldatma kabul edilebilecek bişey değil,
canım siz inşallah 2. evliliğinizde çok mutlu olursunuz
Yuh ohaAdilik pislik insanlar gercekten igrenler ya benim kocamda insan karisina iftira atarmi diyor vallah dedim pacaniz tutusursa yaparsiniz benim esimim bir akrabasida calisimiyodu kafin 3 cocugunu birakip calisiyordu adama parayi ickiye borca yapip dagitiyorfu kadininda burasina geldi adam bunu kovdu 3 cocugunu da sonra millete karim o..lk yapti attim cocuklar benden degil yani covuklar babalarini kopyasi
Topunun belasini versinYuh oha
Ne biçim insanlar var ya
AminnTopunun belasini versin
Anam.gene senle lafa daldik is beni bekler
Her yerde buluşuyoz kızAnam.gene senle lafa daldik is beni bekler
Aldattığına dair kanıt yoksa evlilik terapisi alın bence. Eski konuları bilmiyorum ama bir sans daha verin çocuğunuz için.baya uzun olmuş ama daha net anlaşılmak için detaylı yazdım, ilk konumda bana inanmayanlar umarım bu defa artık inanmışlardır.
inşallah hepimiz içinCanım amin çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım. Bir kadın üzülünce benim de içim gidiyor gerçekten. Benim dediğimi yine de es geçmeyin. Sağlık okumuş bir yardımcı bulursanız harika olur. Hem çocuğunuzun sağlıkla alakalı işlemlerini yapar hem de ilgilenir. Ama madem kredi bitmek üzere o zamana kadar kendinize vakit verin ve araştırmaya başlayın.
Rabbim yolunuzu açık etsin , güzel haberlerinizi almamızı sağlasın inşallah.❤
video var, yüzler görünmüyor ama ev bizim ev koltuk filan, hatta ışığın geliş açısı bile aynı malesefAldattığına dair kanıt yoksa evlilik terapisi alın bence. Eski konuları bilmiyorum ama bir sans daha verin çocuğunuz için.
Anahtarı birine vermiştir sen yokken. Böyle bile olsa iğrenç yani.video var, yüzler görünmüyor ama ev bizim ev koltuk filan, hatta ışığın geliş açısı bile aynı malesef
yok yok o videodaki adamın eli, eş kişisinin elinin aynısı,Anahtarı birine vermiştir sen yokken. Böyle bile olsa iğrenç yani.
Neden bilmiyorum ama aldatmadigini düşünüyorum.
yok yok o videodaki adamın eli, eş kişisinin elinin aynısı,
niye inanmıyorsunuz ki ben çoktan kabullendim aştım, konuyu kendi içimde kapattım bile, mahkemede görüşeceğiz gününü bekliyorum
Aslında size üzüldüm. Çocuğunuzun gözü ile tek başına ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Boşansanız bile bence tek başınıza almayın sorumluluğu. Baba olarak bir zahmet ilgilensin evladıyla.yok yok o videodaki adamın eli, eş kişisinin elinin aynısı,
niye inanmıyorsunuz ki ben çoktan kabullendim aştım, konuyu kendi içimde kapattım bile, mahkemede görüşeceğiz gününü bekliyorum
yooo sıkıntı yok, bende inanmak istemezdim ama elimde belge var yani malesef koltuk, adamın eli, ışığın geliş açısı hepsi mi tesadüfinanmamak değil, sadece öyle hissettim.
Asmayın suratınızı.
zaten o bakmak istiyor ama bakamaz yani kolay değil, geçen çocuğu evde bırakıp süt almaya inmiş sokağaAslında size üzüldüm. Çocuğunuzun gözü ile tek başına ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Boşansanız bile bence tek başınıza almayın sorumluluğu. Baba olarak bir zahmet ilgilensin evladıyla.
sen onu ilk nasıl tespit ettin canım birisimi söyledivideo var, yüzler görünmüyor ama ev bizim ev koltuk filan, hatta ışığın geliş açısı bile aynı malesef