eş kişisinin saçmalıkları

Adilik pislik insanlar gercekten igrenler ya benim kocamda insan karisina iftira atarmi diyor vallah dedim pacaniz tutusursa yaparsiniz benim esimim bir akrabasida calisimiyodu kafin 3 cocugunu birakip calisiyordu adama parayi ickiye borca yapip dagitiyorfu kadininda burasina geldi adam bunu kovdu 3 cocugunu da sonra millete karim o..lk yapti attim cocuklar benden degil yani covuklar babalarini kopyasi

Canım amin çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım. Bir kadın üzülünce benim de içim gidiyor gerçekten. Benim dediğimi yine de es geçmeyin. Sağlık okumuş bir yardımcı bulursanız harika olur. Hem çocuğunuzun sağlıkla alakalı işlemlerini yapar hem de ilgilenir. Ama madem kredi bitmek üzere o zamana kadar kendinize vakit verin ve araştırmaya başlayın.
Rabbim yolunuzu açık etsin , güzel haberlerinizi almamızı sağlasın inşallah.

Sizin eşinizin uygunsuz bir sitede görüntüsü vardı sanırım. Verin mahkemede delil olarak. Nafakayı da çocuğu da size verirler. Telefonunuza şifre koyun sorarsa da kendisinin de olduğunu söyleyin. Çekinmenize gerek yok.

Yuh oha
Ne biçim insanlar var ya

baya uzun olmuş ama daha net anlaşılmak için detaylı yazdım, ilk konumda bana inanmayanlar umarım bu defa artık inanmışlardır.
Aldattığına dair kanıt yoksa evlilik terapisi alın bence. Eski konuları bilmiyorum ama bir sans daha verin çocuğunuz için.

inşallah hepimiz için

Anahtarı birine vermiştir sen yokken. Böyle bile olsa iğrenç yani.

Neden bilmiyorum ama aldatmadigini düşünüyorum.
yok yok o videodaki adamın eli, eş kişisinin elinin aynısı,
niye inanmıyorsunuz ki ben çoktan kabullendim aştım, konuyu kendi içimde kapattım bile, mahkemede görüşeceğiz gününü bekliyorum

niye inanmıyorsunuz ki ben çoktan kabullendim aştım, konuyu kendi içimde kapattım bile, mahkemede görüşeceğiz gününü bekliyorum
inanmamak değil, sadece öyle hissettim.
Asmayın suratınızı.

Aslında size üzüldüm. Çocuğunuzun gözü ile tek başına ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Boşansanız bile bence tek başınıza almayın sorumluluğu. Baba olarak bir zahmet ilgilensin evladıyla.

Aslında size üzüldüm. Çocuğunuzun gözü ile tek başına ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Boşansanız bile bence tek başınıza almayın sorumluluğu. Baba olarak bir zahmet ilgilensin evladıyla.
zaten o bakmak istiyor ama bakamaz yani kolay değil, geçen çocuğu evde bırakıp süt almaya inmiş sokağa 5 dakika diyor, park yatağa koydum filan ama Allah korusun ya deprem filan olsa, çok dengesiz ona koyun bile emanet edilmez o derece, rahatına da düşkün çocuğu park yatağa koyup televizyonu açıp kahve çay sigara içmeye gidiyor, Allahtan yavrum sabahları erkenden 6 gibi filan kalıyor da, gün içinde biraz uyuyor o açıdan bir nebze içim rahat ama yine de aklım hep onda ara ara yıllık izin alıyorum, anneme geçiyoruz filan birkaç ay daha sabrediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…