kızlar önceki konuları biliyorsunuz tekrar yazmıyorum, önce neden hemen boşanamadığımı yazıyorum:
1- evlenmeden önce kredi çekmiştim onun bitmesini bekliyorum (kredi bitmeden boşanma aşamasına gelmek de ayrı bir ironi) 3-4 ay daha var, kredi bittikten sonra da kalan ücretsiz izin hakkımı kullanmayı düşünüyorum, hem kredi hem ücretsiz izin aynı anda idare edemem
2- bu daha önemli bir neden, bebeğim 19 aylık gözünden ameliyat oldu, lens kullanıyoruz ve günde 3-4 saat kapama tedavisi yapmak zorundayız, lensin hergün takıp çıkartılması gerek, 2 yaşından sonra tekrar ameliyat olacak o zamana kadar takmak zorundayız. ben işteyken eşim takıyor, yaklaşık bir yıl olacak henüz hiç çıkarmadı ama takmayı yapabiliyor. bunu şunun için yazdım, boşandıktan sonra çalışırsam kreş bakıcı vs. zor olacak çünkü herkes bu durumu kabul etmeyebilir, zira kendi kendine de lensini çıkardığı oluyor daha önce kaybettik, evde saatlerce aradığımız çok oldu
kaybolması önemli değil de hem maliyetli hemde yurtdışından geliyor, kaybolduğunda çok zor bulduk 1-2 aydan önce gelmez filan dediler, çok kötü bir durum sonra zar zor bulduk çok şükür. bu arada kapama tedavisi de 10 yaşına kadar devam edecek.
yeni saçmalıklara gelecek olursak, ikimiz de anlaşmalı boşanmak istiyoruz, geçen gün ilk defa doğru düzgün konuşmayı başardık, neyse yok 2.ameliyattan sonra boşanalım çocuk küçük vs. diyor, halbuki kredi kartları filan çok borcu olduğu için o yüzden böyle söylüyor neyse
-soyadı konusunu da açtım, "çocuğumla soyadım aynı olsun istiyorum, ister senin soyadın olsun ister benim farketmez" dedim, bu konuya da çok sıcak bakmadı.
-aldatma konusunda da ilk kez bu kadar net konuştum yemin ediyor yok öyle bişey filan diye, bana ne dese, "sen benim seni aldattığımı düşünüp sakın beni aldatmayasın", güler misin ağlar mısın, "aç dedim benim telefonum ortada, arama kayıtlarına bak vs.", yok ben gözümle bile seni aldatmadım filanlar, halbuki dışarı çıktığımız anda radar gibi, başlarda çok rahatsız oluyordum ama artık hiç umrumda değil tabiki
neyse son olarak bana "sen çalışırken çocuğa bakamazsın, ben bakayım" dedi, ne alaka dedim çalışmayacak mısın, ayarlarım bir şekilde diyor, "sen bakmak istersen sana yakın bir yerde ev tutalım sabah bırakırım akşam alırım diyorum", ben burdan taşınıcam diyor, dengesiz yani
bir de
velayeti istemesin mi, içimden sabır diyorum, sinirlenmemek için kendimi tuttum, "saçmalama tabiki öyle bişey olamaz" dedim,
şimdi sizlere sorularım:
1-velayet konusunu laf olsun diye söylemiş olabilir mi
2-velayeti kendi alıp benden nafaka almayı düşünüyor olabilir mi
3-kendisi de biliyor velayetin bana verileceğini ama aklıma şöyle saçma sapan şeyler geliyor, eş kişisi benim telefonumdan başka erkeklere msj filan atıp, beni aldatıyor diye iftira atar mı, bu kadar da çirkinleşmez dimi, telefonum genelde ortada durur, yavruma çizgi film filan açarım yemek yerken filan, evde mesela kk'ya fazla bakamıyorum, yanlış anlamasın diye, adam çünkü normal olmadığı ve herşeyi farklı algıladığı için, pandoranın kutusu gibi ya her gün yeni bişeylerle çıkıyor karşıma,
bu 3 seçenekten farklı düşünceleriniz varsa onları da beklerim
kk nın değerli hanımları yorum yazan elleriniz dert görmesin, şu mübarek günde dualarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum