Erken yaşta evlenmek , erken yaşta boşanmak

aynen öyle , ankara kayseri arası 4 saatlik yol. Ama iyi ki de gelmedi , seviyor diye vicdan yapıyordum. Sevmiyormuş diyorum şimdi , kafam çok daha rahat :)

Hatta üstüne hata yapmışsın zaten birde adam çocuk isteseydi onu da yapacaksınız herhalde. Gerçekten ilginçsiniz.
Ayrıca aileyi suçlamayı bırakın eşinizde iş yok.
Ben de istemiyorum zaten , vurgu yaptığım şey eşşek kadar yaşa gelmesine rağmen çocuk sorumluluğundan bu kadar korkması aslında.

Parasızlık önemli değil ama tembel adamdan nefret ederim. Umut da vaadetmez. Cinselliği de, ona saygımı da, her şeyi de etkiler bu durum. Çocuk yokken boşanın yolunuza bakın.

Hayat çok kısa.
aynen öyle , zaten evi uzun süre ben idare ettim. Beni yıpratan onun tembelliği , iş beğenmemezliği vs. Elinden geleni yapıyor ama az kazanıyor olsa başım gözüm üstüne , adam çalışıyor ama nasibimiz bu derim ama işler öyle değil .

aşık olsa çok seviyor olsa biraz utanırdı bu halinden ama dediğiniz gibi umrunda değil adamın.

aşık olsa çok seviyor olsa biraz utanırdı bu halinden ama dediğiniz gibi umrunda değil adamın.
Aslında size sevgisini geçtim kendine saygısı yok. Yoksa böyle bir hayat tipini kendi de kabullenmek istemezdi. Milletin erkekleri fazladan para gelsin ek işi yapıyor. O kadar çalışmaya para kazanmaya hevesliler. Bu ne böyle.

ne yapmaya karar verdiniz?
zaten boşanmaya karar vermiştim ama %90 emindim , şimdi ise verdiğim kararın doğruluğundan %100 eminim. Sınavdan sonra ailemle birlikte eşyalarımı almaya gideceğiz. Sabah mehirimi göndermiş güncel altın kuru üzerinden , babası da babamı arayıp altınları gelip alsın hepsi kızımızın hakkı demiş. Uyap üzerinden dava açacağız , kendi aile avukatları ilgilenecekmiş , ben de avukat ayarlayacağım pazartesi

hakkınızda hayırlısı olsun. yeni hayatınızda bol şans

Ben olsam bende ev almazdim , oglan dikis tuturamamis gelin okumus etmis becerikli belliki 2 gun sonra bosayacak oglani bosarken de evin yarisini alip gidecek oh ne ala.Torun yapin oyle alin diyeyim de bari bosayamasin benim oglanı derdim .
Bide isi gucu olmayan adamla evlenmekte iyi cesaret bravo .senin ailen de mi karsi cikmadi bu evlilige anlamiyorum .bence ailenin evinde otur daha iyi .

calismayan eger cok cok cok problem
omur boyu cekecekseniz devam edin. ama hikayede asil sorun esiniz

yazdıklarınıza ve hesaplamalarınıza gerçekten inanamadım okurken.. evlendiğimizde işi gücü vardı , aile şirketiydiler. İnanılmaz birsiniz.

yazdıklarınıza ve hesaplamalarınıza gerçekten inanamadım okurken.. evlendiğimizde işi gücü vardı , aile şirketiydiler. İnanılmaz birsiniz.
Ben onlarin kurdugu mantigi soyledim .acikca yazmissin tecrubesizim diye gor gercekleri diye yazdim .bence 21 yasinda kostur kostur koca bulup kendi isi olmayan babasina guvenen biriyle evlenmek daha inanılmaz .
Ne zannediyodun sana şak diye ev alacaklarini mi ?adam batmadan once almamis battiktan sonra hic alir mi ?

Bu arada sana baska bir bomba daha soyleyeyim ailesiyle calisan insanlarin bir kismi gercekten haril haril calisirken bir kismi zaten disarida is bulamadigi veya beceremedigi icin varolan yere gidip gelir.zaten disarida da iste calisacak kapasitesi yoktur .aileler de aman bizim kiza /oglana issiz gucsun demesinler diye orada bos bos durmalarina goz yumar. Disariyada bizle calisiyor derler.
Bu yuzden ailesiyle calisan insanlara donup iki kez bakmak gerekir .

Bu olanların tek iyi yanı sizin Yırmı kılo vermeniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…