öyle ypıcamım canım eşime bile yaklaşmıyorum bi haftadır artık düşünmicem bi sürü kitap aldım onları okucam...
Günaydın bebeğim... haklısın canım hemen geçti zaten.. hayatımsa ilk defa gecikti adetim bu da güzel bişeymiş adet gecikmeye başladığında vücut kendini hamileliğe hazırlarmış.. bu biraz umut oldu... hakkımızda hayırlsı canım.. sen naptın olmadın dimi
canımm benimmmm :)) bence hemen bir kan testi yaptırrrdüşükten sonra hemen hamile kalındığını duymuştum benn..
bebişe bişey olmazzz.. o daha yok gibi bişey kii :)) nasıl anlasın..
sen ilaç alma sakın..bol bol c vitamini yee..ıhlamur iç
sonra bir de kan testi yaptırrr)
tutkum çoookkk sevindim .d tebrik ederim allah kucağına almayı nasip bz blydk hamileym yazacğnı metalik tat var griptndr dedğnde bn anlamştm çünkü gripte tatsızlık oluyo .d
yapmadımmm :)) kızma banaa.. mazeretim var çünkü uyuyakalmışımm(
hemen giyinip çıktım evden..
yarın ilk idrarla yaparım diyorum..regl olmazsam tabii :))
yaa kafam karışıkkk
evet canım ama gecikme olabilir mi sizce?
YANİ yumurtalar çatladı normalde olmadı gerekir mi.?yoksa ben düşündüğüm için acaba neden olmadım diye o etkiler mi olmamamı?
sol bacağım çekiliyor resmenn..regl olucam sanırımmm..
bende heveslenmek istemiyorum senin gibi canımm..
sende belirti var mı farklı bişey?
tutkummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) gözlerime inanamıyorummmmmm..
bu nasıl güzel bir haberdir...
canımmm çok çok çok çomçok tebrik ederimmmmmmmmmmm..
harika bir hafta başlangıcı yaptırdın bizeee..
ayyy hala inanamıyorummm..
yeni annişşşşş :))))
Rabbim sağlıklı huzurla büyütüp kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh :)
Kalp atışlarını duymadan kimseye söyleemmmeeee :)))
bende kendımı umutlandırmamak ıcınn metalık tatı gripdennd dedim canm o çünküü hamılelık belırtılerınınn enrdeyse en belırgınıı resmen demır yutmuşumm gşbşydii ama bi gelioo bi gidiyoo anlamdım:)
olmadım hala canımm..ara ara giren kasık ağrım var üç gündür..regl olucam diyorum ama olmuyorum..
test de yapmadım henüz..bikaç gün bekleyeyim geç olurum belki diye düşünüyorum çünkü.
geçen ay olmadım ya
bende kendımı umutlandırmamak ıcınn metalık tatı gripdennd dedim canm o çünküü hamılelık belırtılerınınn enrdeyse en belırgınıı resmen demır yutmuşumm gşbşydii ama bi gelioo bi gidiyoo anlamdım:)
ben de adetim bitsin soğan suyuna başlıcam araştırdım ama hep farklı şeyler yazmış nasıl yapıyoruz canım adetin kaçıncı günü başlanıyo ne kadar sürüyo.. eşim ovülasyon testi almama izin vermedi eczanelerde yok yoksa gizli gizli alırdım... :)
kuzum öğle arasında gidip vereyim kanı diyorum ama çok korkuyorum ya yoksa diye
testler bozuk olabilir mi yaa çok tedirginim, ya da aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum açıkçası çok cesarette edemiyorum.
kuzum öğle arasında gidip vereyim kanı diyorum ama çok korkuyorum ya yoksa diye
testler bozuk olabilir mi yaa çok tedirginim, ya da aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum açıkçası çok cesarette edemiyorum.
tutkummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) gözlerime inanamıyorummmmmm..
bu nasıl güzel bir haberdir...
canımmm çok çok çok çomçok tebrik ederimmmmmmmmmmm..
harika bir hafta başlangıcı yaptırdın bizeee..
ayyy hala inanamıyorummm..
yeni annişşşşş :))))
Rabbim sağlıklı huzurla büyütüp kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh :)
Kalp atışlarını duymadan kimseye söyleemmmeeee :)))[/Q
amannnnnnn tutkuuuumm hayırlı uğurlu olsunnnnnn inş bebeğin sağlıklı olur inş ısteyen herkeslere nasip olur
çoookkk heycanlandımm yaaa
bende çok şaşkınımm cnımm saol teşekkürr edermm inannamıyorum halenn varmı yokmuu :)
ben de adetim bitsin soğan suyuna başlıcam araştırdım ama hep farklı şeyler yazmış nasıl yapıyoruz canım adetin kaçıncı günü başlanıyo ne kadar sürüyo.. eşim ovülasyon testi almama izin vermedi eczanelerde yok yoksa gizli gizli alırdım... :)
eczaneler getiriyor canım siparişle sor eczacıya medicelcilr özellikle
canım bende bıde sen gıbı yoksa adet gecıkmesımı yasıorum dıye takıorum kafama ya.olsa dert olmasa dert..ınanırmısın bende bı belırtı yok gıbı goğuslerım bıle bugun acımaya basladı....arada kasık ve bel agrım oluo okadar..bıde hafıf bı akıntı..sende warmı akıntı
Ramel de bana hiç pas vermiyo artık kırıldımmmmmmmmmmmmm
canım kan degerın kac cıktı kac haftalık olabılırmış yanı....yanı ovulasyonundamı hamış kalmışın
bende çok şaşkınımm cnımm saol teşekkürr edermm inannamıyorum halenn varmı yokmuu :)
varr varrr olmaz mıııı :)) orda taptatlı bir bebişşş varrrr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?