Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora yarın gidicemm canmm kan testımm 498 cıktıı 4 haftadan bı kaç gün fazla oldugunu gösteriyor deger işte yarın baktırıcamm tekrarr yarın 4 haftaa 5 günlük oluyoo anlıcaz bakalım ne zamann döllenmiş yarını beklıyorum merakla:)
Günaydın canımcanım gunaydın yenı ay yenı umut.....inşallah hepımız olcaz bıgun
ama yazdım kı ben san cnım okumadın heral bende arıwer bana yazmıo dıodum
varr varrr olmaz mıııı :)) orda taptatlı bir bebişşş varrrr :))))
varmıı demii yaa
Özgee nerde kkızlarr hiçç göremedım ne zamandır
doktora yarın gidicemm canmm kan testımm 498 cıktıı 4 haftadan bı kaç gün fazla oldugunu gösteriyor deger işte yarın baktırıcamm tekrarr yarın 4 haftaa 5 günlük oluyoo anlıcaz bakalım ne zamann döllenmiş yarını beklıyorum merakla:)
işte bende aynı düşünce içinde olduğum için beklemeyi tercih ediyorum..
evett olunca üzül olmayınca üzül..
oysa rahattık bu ay ne güzel
benimde kasık ağrım oluyorççböyle iğne gibi bişe batıyor.5 saniye sonra geçiyor..
evet akıntım var..sarımsı.. sende var mı?
Ramel de bana hiç pas vermiyo artık kırıldımmmmmmmmmmmmm
ee 4 hafta oluosa canım5 aralıktamı dollendı ozaman sen ozaman adet deılmıydın
ee 4 hafta oluosa canım5 aralıktamı dollendı ozaman sen ozaman adet deılmıydın
Günaydın canım
şimdi gördüm canım yazdığını ben de ramel girdi ama bana yazmamış dedim nasılsın canım haftasonu ara ara girdin
ewet war canım benımde sarımsı bı akıntı..kuboş ya hamılemıyız deılmıyız ne oluo bıze bel agrın warmı pekı
canım korkma korkma sakin ol.. testler bozuk değil... idrar testinde pozitif çıkıyosa kanda hayli hayli çıkar:)
moral bozmak yooook.. korkmak da yok.. (söyleyene bak :) )
olmazsa diğer ay var bebeğim..öyle hemen kötü düşünmee..sonuçta sen hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz ve bu emin ol çok güzel bir şey
biri bozuk olsa diğeri olmaz bence sen cesaretini topla ve doğruca bir hastaneye gidip kan ver..
iyi düşün ki iyi olsun bitanem..
o şeyleri unutuyorsun..onlar bitti gittii.. artık yeni hayaller umutlar var..
öyle kötü düşünürsen vücudunda kötü etkilenir )
biz yanındayız..
varmıı demii yaa
varrr tabiskii annesiiiiii :))
asma suratınııı.. bugün güleceğin gün artıkkk :))
bundan sonra heyecanlı bekleyişin başlıyorrrr :)))))
yaa hani derler ya kendimde olsa bu kadar sevinirdim diye..işte ben şuan öyleyimmm..
oyyy yerimmmm onu..
ben sana pas verırım banada kımse pas vermıoo nasılsın tatlım ne durumdasınn bırde buu akıntı çok yoğun olduğunda nedenı ne olabılırr
en son tatile çıkmıştııı gelmedi mi acabaa:44:
canım bebegıı son adet taıhındenn ıtıbarenn saıyyolar zaten benım kan degerımde 4 haftalıgı gösterıyoo sat dan itibaren başlıyoo haftalar sayılmaya
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
ayyy maşallahhh yaaa :))
nasıl heyecanlandım nasıl sevndim sanki kendi hamilelik haberimi almış gibiyimmm :)
tutkucum peki sende akıntı ya da göğüs ağrısı ya da kasık ağrıları var mıydı??
demir tadını biliyorum ama o bende yok
ben de merak ettim seni.. hadi inşallah olmazsın canım ya hamişim diye yaz buraya :))) evet Tutku dün verdi haberi test yapmış paylaştı kalklıp hlay çektim mutluluktan :))))) hee canım yazmazsan trip de atarım vallahhhhhhh ben zaten çok alınganımdır.. :)))canım haftasonu memlekete gıttık orda gırdım gorumceden..senı merak ettım kubrayı..bıde baktım kı tuttku hamış..yazmammı canım ben sana..bızde ıyıce baglandık bırbırımıze bıde trıplere başlıoz gercek hayatta gıbı
tatilden dönüştü özgem canımm..
hatta girdi bir ara konuştuk.sabahları kötü oluyormuş o yüzden giremiyor artık..biraz zaman geçsin gelirrr ))