Kizlar birsey soracagim ben simdi gecen ay dusuk yaptim ya hala o betanin etkisi vucudumda dolasiyor olamaz degil mi? Simdi yine test yaptim farkli bir marka ile.gunduz yaptigim kadar net cikmadi ama 2. Cizgi yine var ne diyosunuz bekleyeyim degil mi birkac gun daha
Insallah canim yaaa, yarin doktorumu arayacagim.hic inanasim gelmiyor yaaa hamile olduguma sanki yine ayni seyleri yasayacakmis gibi hissediyorum.bakalim hayirlisi olsun canim dua et sen bana bir yandan :)
Kizlarrr kusura bakmayin giremedim kac gundur ama sinuzitim azitti ve cok hastalandim ise bile gidemedim yattim sadecebu aksam biraz okiyim die girdim ve tutkumm cnm hamilesin harika,cok sevindim.fbcan tatlim sende de guzel haber var gibi cok mutlu oldum valla:)eee kizlarr kubrakk,ramel, ariver sizde nasil durumlar okudugum kadariyla gelen giden yok hala harika bu. Eee kizlar var mi daha grlisme.telden giriyorum.okuyabildigimce son gelismeller bole sanirim. Sizleri seviyorum kizlar ve hep yaninizdayim unutmayinnn
Günaydın kızlar... malesef büyük bi sancıyla birlikte ben adet oldumm bu ay da umutlar suya düştü
Mutlakaa canim, yarin gorusuruz o zamaaann taze annee, guzel anneeee :)
Günaydın kızlar... malesef büyük bi sancıyla birlikte ben adet oldumm bu ay da umutlar suya düştü
çok zor canım 2 gün gecikti diye çok umutluydum hatta kesin adet olmıcam dedim.. çok zormuş ya bu iş... psikolojikmen kötü oldum artıkcanım olsun bitsin yine bir umut doğuyor bizim çin sabredicez demekki
Günaydın canım üzülme umutlar suya düşmesin tam aksine yeni umutlar doğsunnn :)
Bittikten sonra sıkı çalışmalar başlasın, van tu tıri foroooo
canımmmm hamilemisinnnn :)))
çok zor canım 2 gün gecikti diye çok umutluydum hatta kesin adet olmıcam dedim.. çok zormuş ya bu iş... psikolojikmen kötü oldum artık
bakalım canım ben beceremiyorum bu işi ya psikolojim mahvoldu artık((((((((
kuzum bilmiyorum ki yaa bu kadar çabuk olur mu pek inanasım gelmiyor.dün 2 tane test yaptım ilki çok net çıktı test mi bozuk acaba dedim, akşam bir tane daha yaptım o da tam net değil ama belirgin 2. çizgi çıktı.ama çok hastayım varsa da bu hastalıkla öksürükle bişey olur mu diye düşünüyorum.bugün kan mı versem acaba diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?