- 25 Aralık 2013
- 114
- 0
- 34
ne zaman yaptın testi ve bebiş mi geliyor
Bu sabah yaptım canım ve sağlık ocağına gittim kan tahlili için bakalım kaç haftalıkmış 4 de belli olcak sonuçlar ve buğün eşimle tanışma yıl dönümüz süpriz yapacam şokdayım hala.. sen ne yaptın testi yapmadınmı???
OHHHHHHHHHH SÜPER TAMDA GÜNÜNDE ÇOKKK SEVİNDİM SENİN ADINACANIM BUGÜN GİTTİM SAĞLIK OCAĞINA AMA KAN TESTİ YAPTIRMADIM GEBELİK TESTİ ALDIM EVDE YAPCAM BAKALIM NE ÇIKACAK:) EEEEE NASIL BİŞE HAZIRLICAN EŞİNE AY HEYECANLANDIM ŞİMDİ YA
bişey yapamıyorum sancım oluyo yürürken yatıyorum ama kan sonucunu ve idrar testi sonucuda kpss çalışıyo içine koycam not yazcambabacım ben geliyorum diye
bişey yapamıyorum sancım oluyo yürürken yatıyorum ama kan sonucunu ve idrar testi sonucuda kpss çalışıyo içine koycam not yazcambabacım ben geliyorum diye
cetrinaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm çiçegiiiiiiimm canim arkadaşımmmmmmm sen hamilesinnnnnnninanmiyorummm yaaa öyle mutlu oldumkiiiiiiii içim huzur dolduu güzeller guzeli annesiiii kendine çok dikkat et nasil geciyor hem nasıl ogrendin ben çok heycanlandim yaa vee çooookkk sevindimmmm Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bitanemmmm
saol canım ama umutsuz bir şekilde 2 nisanı beklicem eğer olmazsamRabbim hayırlısını versin bakalım
Cokkk tesekkur ederim canim bzim minigimiz var artik Allah razi olsun guzel annecik:) ozledim sizi ama gecemiyorum artik pek sen nasilsin bebegin nasil tatlım neler yapiyorsun benim findik bir ayi doldurdu artik yavastan yoruyor anneyi :) Allah hayırlısı ile kucağımiza almayi nasip etsin gizimmmmmm cok özledim seniiiiiiiii:)))))
Cokkk tesekkur ederim canim bzim minigimiz var artik Allah razi olsun guzel annecik:) ozledim sizi ama gecemiyorum artik pek sen nasilsin bebegin nasil tatlım neler yapiyorsun benim findik bir ayi doldurdu artik yavastan yoruyor anneyi :) Allah hayırlısı ile kucağımiza almayi nasip etsin gizimmmmmm cok özledim seniiiiiiiii:)))))
saat 4 ten snra beta değerini yaz bana canım
canım ya bende 2 nisanı bekliyorum.. Ama cokta belirtim yok. Kasıklarımda hafif bir agrı var o kadar.. Sanki hamile değilim gibi geliyor?? Hayırlısı((
canım daha giremedim ama beta hcg 2654 çıktı haftaya kadın doğumcuya git gedi rabbim inşallah olmıyanlara nasip eder çok güzel hala inanmıyorum uykularım kaçtı 5 de kalktım valla gecede uyuyamadım :))
CANIM BENİM TEBRİK EDERİM DEĞERLERİDE GÜZEL MAŞALLAHBENDE DÜN TEST YAPTIM AMA RABBİM HAYIRLISINI SAĞLIKLI SIHHATLİSİNİ NASİP ETSİN
canım ya bende 2 nisanı bekliyorum.. ama cokta belirtim yok. kasıklarımda hafif bir agrı var o kadar.. sanki hamile değilim gibi geliyor?? hayırlısı((
Tatlım üzülme kadın doğumcuya bi gitseydin bakarlardı onlar biliyodur valla dualarım seninle
çokkkk teşekkürrrrrrrrr ederim canım benim rabbim bu cumaların yüzü gözü hürmetine inşallah hayırlı evlatlar verir sana ve cümlemize kaç aydır uğaraşıyosun
dün 6. ayımıza girdik yeni evliyiz canım yani 6 aydır deniyoruz hayırlısı bakalım rabbime ettiğim dualar hoşuna gidiyor galiba o yüzden biraz daha O na yakın olmam için hemen vermiyor. bekliyoruzzzz