Erken hamilelik belirtileri hakkında....

ne zaman yaptın testi ve bebiş mi geliyor

Bu sabah yaptım canım ve sağlık ocağına gittim kan tahlili için bakalım kaç haftalıkmış 4 de belli olcak sonuçlar ve buğün eşimle tanışma yıl dönümüz süpriz yapacam şokdayım hala .. sen ne yaptın testi yapmadınmı???

OHHHHHHHHHH SÜPER TAMDA GÜNÜNDE ÇOKKK SEVİNDİM SENİN ADINA CANIM BUGÜN GİTTİM SAĞLIK OCAĞINA AMA KAN TESTİ YAPTIRMADIM GEBELİK TESTİ ALDIM EVDE YAPCAM BAKALIM NE ÇIKACAK:) EEEEE NASIL BİŞE HAZIRLICAN EŞİNE AY HEYECANLANDIM ŞİMDİ YA

Bişey yapamıyorum sancım oluyo yürürken yatıyorum ama kan sonucunu ve idrar testi sonucuda kpss çalışıyo içine koycam not yazcam BABACIM BEN GELİYORUM DİYE

bişey yapamıyorum sancım oluyo yürürken yatıyorum ama kan sonucunu ve idrar testi sonucuda kpss çalışıyo içine koycam not yazcam babacım ben geliyorum diye

hmmmmm güzelmiş eğer:) bende eğer bir hamilelik olursa rabbim nasip ederse kahve keyfi yaparken çikolata yerine not yazcam tabi bilmiyorum nasıl olur:):26:

Cokkk tesekkur ederim canim bzim minigimiz var artik Allah razi olsun guzel annecik:) ozledim sizi ama gecemiyorum artik pek sen nasilsin bebegin nasil tatlım neler yapiyorsun benim findik bir ayi doldurdu artik yavastan yoruyor anneyi :) Allah hayırlısı ile kucağımiza almayi nasip etsin gizimmmmmm cok özledim seniiiiiiiii:)))))

saol canım ama umutsuz bir şekilde 2 nisanı beklicem eğer olmazsam Rabbim hayırlısını versin bakalım

canım ya bende 2 nisanı bekliyorum.. ama cokta belirtim yok. kasıklarımda hafif bir agrı var o kadar.. sanki hamile değilim gibi geliyor?? hayırlısı ((

Canim beniimm hayirli olsun super bi haber verdin yaaa maasallah.Rabbi saglikla kucagina almayi nasip etsin.Guzel bi anneden guzel bi bebek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim arladasim hamileymissin hayirli oosun rabbim saglikli hayirli evlatlar verir insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim darisi bize insallah

ayy inanmıyorumm yaaaa supersinn sennn canımm benimmm :))) gözünn aydın allahım analı babalı büyütsün inşallahhh :)))))))))))) benimde prensimm geliyooo :)

tebrik ederim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah kaçıncı çoçuk

canım daha giremedim ama beta hcg 2654 çıktı haftaya kadın doğumcuya git gedi rabbim inşallah olmıyanlara nasip eder çok güzel hala inanmıyorum uykularım kaçtı 5 de kalktım valla gecede uyuyamadım :))

CANIM BENİM TEBRİK EDERİM DEĞERLERİDE GÜZEL MAŞALLAH BENDE DÜN TEST YAPTIM AMA RABBİM HAYIRLISINI SAĞLIKLI SIHHATLİSİNİ NASİP ETSİN

çokkkk teşekkürrrrrrrrr ederim canım benim rabbim bu cumaların yüzü gözü hürmetine inşallah hayırlı evlatlar verir sana ve cümlemize kaç aydır uğaraşıyosun

canım ya bende 2 nisanı bekliyorum.. ama cokta belirtim yok. kasıklarımda hafif bir agrı var o kadar.. sanki hamile değilim gibi geliyor?? hayırlısı ((

selam çok yanlış düşünüyosun ağrı her kişide olmazki benim teyzemde hamile o yerinden kalkmıyo miğdesi bulanıyo hiç bişey yiyemiyomuş su miğdesini bulandırıyomuş düşün bide ben kendime bakıyorum hiç bi ağrım yok arada kasık larıma giren ağrıda başka bide azcık belim ağrır oda normal yani o yüzden moralinizi bozmayınki pozitif olsun hakkınızda hayırlııs olur inşallah

Tatlım üzülme kadın doğumcuya bi gitseydin bakarlardı onlar biliyodur valla dualarım seninle

saol canım ALLAH razı olsun 6 şubatta gittim folik asit verdi kullanıyorum yumurtalıklarım tıkır tıkır çalışıyormuş rahmimde tertemizmiş rabbime hamd olsun ama olmuyor eşim sigara içiyor onunda etkisi olabilir belki pofffffff

çokkkk teşekkürrrrrrrrr ederim canım benim rabbim bu cumaların yüzü gözü hürmetine inşallah hayırlı evlatlar verir sana ve cümlemize kaç aydır uğaraşıyosun

dün 6. ayımıza girdik yeni evliyiz canım yani 6 aydır deniyoruz hayırlısı bakalım rabbime ettiğim dualar hoşuna gidiyor galiba o yüzden biraz daha O na yakın olmam için hemen vermiyor. bekliyoruzzzz

dün 6. ayımıza girdik yeni evliyiz canım yani 6 aydır deniyoruz hayırlısı bakalım rabbime ettiğim dualar hoşuna gidiyor galiba o yüzden biraz daha O na yakın olmam için hemen vermiyor. bekliyoruzzzz

hiç korunmadınızmı çok doğru bi söz rabbim dua istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…