- 12 Nisan 2010
- 138
- 18
- 98
anladım. benim de göğüslerim hala sızlıyor. yumurtalıklarımda da sancı oluyor. artık hamile miyim diye düşünmek istemiyorummm
peki sen pkolu musun? adetin çok kısa sürmüş. inşaAllah sonuç dilediğin gibidir.
Canin benim normal adet surem 4gun. Daha fazla olmuyorum. Ama bu ay 1.gunde kesildi ne yazikki ve agrilarim aynen devam neden bilmem.
ben bayadr yazamadm il dışındaydk eşimle bnm bugün adet olmam gerekıodu dün test yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı ama belli baya kendmide çok kaptırmak istemiorum olmayablır de diye
OLDUM canım ama geç oldum anlamıyorum niye böyle olduu 6 gün gecikti
Kızlarrrrrr batım 5 marttı ve bikaç gündür kasıklarımda çokkkk ağrı var. üşütmüş olabilir miyim bilmiyorum ama sizce test yapayım mı çıkmaz ama napayım kızlar yaaaaa:26:
günaydın canım çıkmaz olurmu 5 marttan bu yana çok geçmiş hepsinde çıkar :) belkiyoruz güzel haberlerini üzme canını canın sağolsun yeterki.
saol canım ama umutsuz bir şekilde 2 nisanı beklicem eğer olmazsamRabbim hayırlısını versin bakalım
bence test yapmalıısn doktor belki bebek için ilaç vercek folit asit mi ne diyolar tam bilmiyomuyorum benimde 23 martta olmam gerekiyo hala olmadım belli olmaz diye yapmadım test ama senin bellidir canım ya
ben zaten folik asit kullanıyorum canım ya yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum hatta. 23 mart benim doğum günüm:) ogün eşime süpriz yapmak istemiştim ama test yapmadım var mı onuda bilmiyorum ama bel ağrısı ve kasık ağrısı ateş basmalar akşamları oluşan bulantı devammmmmmm acaba ne oluyorrr ya adetime 6 gün var sat 5 marttı ve 10 martta bitti 11 mart bir ilişki ve sonuç bekliyorum
iyi sabırlıısn valla ben çıldırıyorum şimdiden ama benim ayakalrım ellerim üşüyo arada :) sen iyi sabırlıısn maşallah sana valla helal olsun inşallah hayırlı sonuçlar getiririsin bize
canım geçen hafta perşembe test yaptım kırmızıları göremedimerken diye bekledim ama artık dayanamıyorum
yap yap artık dayanma bencede
canım sen nasılsın neler yapıorsunnn bebegin nasıl iyi mi
akşam iş çıkışında nöbetçi eczane bulabilirsem alıp yapcam yaaaaaa
ama yoktur ya
bak geç döllenmiş olabilir ve ben idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama inanmıyorum kanda yaptırmadıkdan sonra ve şokdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?