evet canım krem kullanıyorum ama benm krem pişik kremi almanyadan geldi görümcem getirdi
bende bebek yagı kakao yagı fılan kullanmayı dusunuorum canım
bunlarda ıyı gelıomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım krem kullanıyorum ama benm krem pişik kremi almanyadan geldi görümcem getirdi
canım benim ben biraz rahatszıım tek yonlu bi gogus ağrım var o da kistten kaynaklı benim gogsute var ama Allah a şükür iyi huylu bir zararı yok tek zararı dayanılmaz ağrılarım 3 gun kaldı regl olmama ondan ilaç almıyorum bekliyorum regl gunum gelsin duruma gore ilaç alıyım da ağrım hafiflesin cok cokselam soyleeeeee o bebişinee bendennn kımıl kımıl olsun zaten kıyamam onaaaaa bennn canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın ama bnm simdi biraz uyumam lazım geldiğimde nolur burda ol bugunluk biraz sohbet ederiz
ogleden sonra kan sonucumu alayım sonrasında yapaayım bebıs 14 haftalık olmus masallah Arvıerde gelseydı keske
onu bende arastrdım canım
dusunuorum bende baslmay
ama nette 4. aydan sonra fılan yazıo
ucretı nekadar senınkının
canımm hamilemisinnnn :)
özgeeeeee napıyosun tosunumuz nasıl hiç girmiyosun ya dün aklıma geldin
eve geliyor hoca o yüzden biraz farklı ama yararı çok ama çok biliçli yap evde tek başına yapma sakın cd falan alıp
bende bebek yagı kakao yagı fılan kullanmayı dusunuorum canım
bunlarda ıyı gelıomus
geldim geldim bitanem aklım sende çıkmadı mı sonuçlar kçta çıkacak.. netten bakabilirsin barkod numarası elindeyse
kız yaparmıyım hıc ewde kendı basıma
cok rısklı
cok ıyı bılen bı hocayla yapmak lazım
özgem evet canım hamilym kan sonucnu beklyrm adetmn ilk gecktgi gün belirtlrde vardı test yaptm 2dakıka geçmdn iknci çzgi aynı koyulukta cktı inamadm bşka marka testle yaptm ondada aynı şekilde çktı doktora göstrdm testleri hamilelik var bi kan değerlrne bkalm dedi 3tüp kan aldı çok merak edyrm ne kadarlık oldğnu
beklicez o zaman canım çok merak ediyorum ve dua ediyorum sen de et meryem suresini oku canımOgleden sonra cikacak aile hekimliginde yaptim numara vermediler ya birde telefon numarasini bulamiyorum
olsun canım bebiş ve sen iyi olun da... ben bu ay klomen kullandım canım 2 yumurtam oluştu çok sağlıklı 22şubatı bekliiyorum kontrolümm varmerhabaaaa canımmm nasılsın :) evett tatlımm hiç giremiyorum eşim istemiyordu çok yoruyorsun kendini diye birde başımı çok ağrıtıyor ekran .... siz benm her gün aklımdasınız :) bebiş çok iyi bu cuma kontrolümüz var :) sende nasıl durumlarr anlat birazz
canım ne yaptın,nasılsın? bu ay ne yapıyosun..
adetime daha 6 gün var ben düzenli adet olurum koay kolay da şaşamaz bir tane düşük yapmıştım onuda tamammen rastgele adetım gelmeden öğrenmiştim ama bu ay çok fazla kasıklarım ağrı var ve göğüs ağrım falan derken ... çok stres yaptım kan testı yptırsam çıkar demi sadece stresten kurtulmak için istiyorum yaptırsammı yoksa da en azından düşünmem hamilemiyim değilmiyim diye ne yapsam kzılar nolur yardım edeın bunaldımmmmmmm
beklicez o zaman canım çok merak ediyorum ve dua ediyorum sen de et meryem suresini oku canım
olsun canım bebiş ve sen iyi olun da... ben bu ay klomen kullandım canım 2 yumurtam oluştu çok sağlıklı 22şubatı bekliiyorum kontrolümm var
iyim tatlım sen nasılsın neler yapıyosun.. ben bu ay klomen kullandım beklemedeyim şu an