- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 854
Rabbim ol derse olur canım sen içini ferahh tut bu ayy uğurlu gelsin sana bebeğini getirsin annesine emi
aminnnnnnn :) ne güzel söylüyorsun.. İnşallah canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim ol derse olur canım sen içini ferahh tut bu ayy uğurlu gelsin sana bebeğini getirsin annesine emi
ılac kullanmadın ve ılk defa boyle oldun neden olmasın az kalmıs ınsallah kuzun gelır de sevınırız benım olmadı senın olsun ama sen bırakıp gıtme dıger kızlar gıbı :)
cok cok teşekkür ederim secidom canım ya çocuk gibi ağlıyorum ağrımdan gözlerim sisti artık kıpkırmızı oldu cidden dayanılacak türden deil regl olsam hemen alacam ilacı
iyi demek adetten olmus sen nasılsın canım:)
daha ogleden sonra cıkacakmıs canım benım beklentım yok :) sokturucu bıtkılere bakıyorum hıc ılac kullanmak ıstemıyorum cıvan percemı cay varmıs o adetı sokturuyormus adetın 10. gunu sogan kurune baslarım allahın ıznıyle su ıllet kıstten kurtulurum ınsallah
secidommmmm ben arada geçemiyor olsamda yine fırsatını bulur geçerim canım beniim ama hamile annelerimizi artık bebekleri yormaya başladı ondan gecemiyolar Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah yüreği güzel arkadasım
secidommmmm ben arada geçemiyor olsamda yine fırsatını bulur geçerim canım beniim ama hamile annelerimizi artık bebekleri yormaya başladı ondan gecemiyolar Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah yüreği güzel arkadasım
günaydınnnn canlarımmmm muckkk muckkk muckkkk sizleriii çokkk amaaaa çokkk özledimmmmmm :))) nasılsınızzzzzz hepinizi çokkk merak ediyorummmm
canım çok geçmiş olsun..acaba neden ağrıyo göğüslerin bu kadar? normalde herhangi bi rahatsızlığın varmıydı göğüslerinle ilgili?
bende ıyıyım canım
sonucun bellı oldumu
günaydın canım nasılsın bebek nasıl
canım benim geçer geçecek inan bana olmadı soğanı yaparsın cunku onun cidden kistten kurtulmak için iyi bir yöntem olduğunu biliyorum ama sunuda unutma daha henüz birsey belli deil ve lütfen ben burda olmasamda sonucunu bana yaz alınca ben biraz uyuyum canım uyanınca gelecem ama burdaysan sohbet ederiz dünden kalmayım yatamadım hic
bız ıyıyız canım
sen nasılsının
unuttun bızı artık
kocan nerden bılecek sankı buraya gırdıgını gecmışı sıldınmı
cetrinammmmmm canımmmmmmm çokkkk özledimmm bennn siziiii haftada bir günnn 1 saaat iznimm varr artıkk :) ondada hemen size koşacağımm :) normalde hiç yoktu dün zar zor ikna ettimmm :)
günaydınnnn canlarımmmm muckkk muckkk muckkkk sizleriii çokkk amaaaa çokkk özledimmmmmm :))) nasılsınızzzzzz hepinizi çokkk merak ediyorummmm
daha ogleden sonra cıkacakmıs canım benım beklentım yok :) sokturucu bıtkılere bakıyorum hıc ılac kullanmak ıstemıyorum cıvan percemı cay varmıs o adetı sokturuyormus adetın 10. gunu sogan kurune baslarım allahın ıznıyle su ıllet kıstten kurtulurum ınsallah
ooo hatun nerdesın sen ya bızı bıraktınız burada
canım maydonoz suyunu da içincede söktürüyor ama önce emin ol