CANIMMMMMM
mitsizlikyok lütfen kendini üzm napalımbirdahak ay daha iyi çalışıcaz bizde yapıcak başka seçenek yokki keşke olmuş olsa keşkee bende bekliyorum bakalım ne olucak merak ediyorum... ama adet olucam bende:2::2::2::2:
Günaydın kızlarr nasılsınız.. ben iyi olmayı çok isterdim ama hiç iyi değilim.. güzel haberlerle gelmeyi umut ediyordum ama olmadı.. bu sabah tam anlamıyla adet oldum(((( aslında dün lekelenmelerim olmmuştu işaret verdi yani anlamıştım geliceğini....dün bütün gün ağladım gece de ağlayarak uyudum (((((((((((((((((
Kuzucuklar ben usuttummu acaba ya kasiklarim agriyor hatta kuyruk sokumumda bile agri var hamilemiyim diye dusunmek iatemiyorum
Artik cevap verenimiz bile yoknerdesiniz kizlarrr
ben burdayım ama benlede konuşan yok
ben burdayım ama benlede konuşan yok
Forumu yeni takip etmeye basladiim :) cok hos guzel sohbetleriniz vaar, girmeden bakmadan okumadan edemiorum artik buraya:))
canım bence sen adet olmucaksın
suan ole gectı ıcımden
Estafurullah canim neden konusmayalim nasilsin
Günaydın canlarım napıyonuz varmı gelişmeler
beklemekteyimmmmmmmm akalım ne olucakbu yoksaaaa bumu
Ayyyy hadi bakalımm :) canım benim inşallah vardır :) hala olmadn dimi
iyiyim teşekkürler sen nasılsın =)
beklemekteyimmmmmmmm akalım ne olucakbu yoksaaaa bumu
yok canım günüm bugundü bakalım ne olucak yada düğer ay gbi gecikmeli olucam bilmiyorum bebek yoktur gbime geliyor oyüzden heveslenmekte isemıyorum açıkçası..
Sen heveslenme ama gönlünü ferah tut canım rabbim kimseyi boş cevirmez hrrşeyin bir zamanı vardır hiç üzülüp ümitsizliğe kapılma demek zamanı değilmiş de..hiç belli olmaz sen düşünme herşey kendiliğinden gelişsin