yok canım günüm bugundü bakalım ne olucak yada düğer ay gbi gecikmeli olucam bilmiyorum bebek yoktur gbime geliyor oyüzden heveslenmekte isemıyorum açıkçası..
Olur ins bu ay :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım günüm bugundü bakalım ne olucak yada düğer ay gbi gecikmeli olucam bilmiyorum bebek yoktur gbime geliyor oyüzden heveslenmekte isemıyorum açıkçası..
öyle yapıorum canım dikkate dersen bu 3-4 gündür sesim çıkmıyor vardır bi hayır
Aynen herşeyde hayır vaar sen hiç takmaa biz burdayız bekliyoz :))
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
keşkeee öyle olsa varya süpriz olur vallahi bana da çünk kahve rengi akıntım olduğu için kendime adete hazırladım geçi dün ve bugun olmadı öyle akıntım ama bilmiyorummm içine doğan oluyormu kızzzz
Yardmci olacaj yok muuu? Buna benzer bi sikinti yasyan oldu mu yardimci olurmusunuuz pazartesini bekleyip doktora gitcem zatenBen de daha adet olamadim yaa sari kivaminda akintim var kasinti var mantar enfeksion belirtisi bunlar ama adetimi etkiler mi bugun 32. Gun normalde en fazla 29. Gun hasta olurdun adet duzensizligi baslamaz ins
gunaydın yasencım
ben cok halsızım ya
calışmak cok zor oluo
kafam masadan kalkmıo
sen nasılsın
canım daha neyi bekliyosun bence hemen idrar testi yap yada kan ver zaten geçmş günün varsa idrarda çkmasa bile kanda çıkarYardmci olacaj yok muuu? Buna benzer bi sikinti yasyan oldu mu yardimci olurmusunuuz pazartesini bekleyip doktora gitcem zaten
Aglama birtanem bende seninle ayni durumdayim catlatma ignesini beklerken yumurtalar hemen kist olmus dedi bende cok aglamistim ama kendime geldim ve dedimki bunlarin hepsi bahane rqbbim ol derse olur sadece biz elimzden geleni yapip tevekkul edelim baska caremizde yok rahat birak kendini ben oyle yaptim ve 9. Aydir evliyim olmadi sakin uzulme isyan etme dua edelim eminimki bize guzel haberleri alacagiz rabbim kucaklarimiza hayirli evlatlar versin....
bebeğim kıyamam sana ya.. şimdi de sana ağlıyorum... bugün çok ağladım ya adetten olsa gerek bayağı bi duygusallaştım... canım adetinin kaçıncı günü bugün soğan kürünü denemeni şiddetle tavsiye ederim kistten eser kalmayacak sendeeeeee...
Ramelim bitanem desteklerin için teşekkür ederim ama felaket sancım var doktora gidecem randevu saatimi bekliyorum...ama dayanamıyorum delirdim sancıdan.. acba kist mi oluşmuş bende...
Gizzz sen de üzülme canım benm çok sağol desteğin için.. umarım her şey güzel olur
KIZLARRR ben adet olmadım daha göğüs hariç hiç bi belirtimde yok adete akıntım var beyaz oldum sanıyorum bakıyorum yok ama..
İnşallah kırmızılar gelmez ve hamile olursun. Hakkında hayırlısı...
Umutsuzluğa kapılma stres yükleme bence olumlu düşün olumlu olsun. :)inşlhhh ama olurum kesin(
Umutsuzluğa kapılma stres yükleme bence olumlu düşün olumlu olsun. :)
KIZLARRR ben adet olmadım daha göğüs hariç hiç bi belirtimde yok adete akıntım var beyaz oldum sanıyorum bakıyorum yok ama..
bebeğim kıyamam sana ya.. şimdi de sana ağlıyorum... bugün çok ağladım ya adetten olsa gerek bayağı bi duygusallaştım... canım adetinin kaçıncı günü bugün soğan kürünü denemeni şiddetle tavsiye ederim kistten eser kalmayacak sendeeeeee...
Ramelim bitanem desteklerin için teşekkür ederim ama felaket sancım var doktora gidecem randevu saatimi bekliyorum...ama dayanamıyorum delirdim sancıdan.. acba kist mi oluşmuş bende...
Gizzz sen de üzülme canım benm çok sağol desteğin için.. umarım her şey güzel olur
akıntının adet gununde kesılmesı gerekmıomu canım
bence sen hamışsınnnnnnn
gıt bakalım doktora canım manayla bı bakar
bakalım ne dıcek
aglama banada sanada yeter ama aaaa:) benım temızlenıp yenıden olusuyor yanı gobekten baktı oyle dedı kuzu ne kadar dogru bılmıyorum kendı halıne bıraktım bende cok gerılmıstım sımdı bebek derdıne dustugum gunlerden daha ıyıım