Erken hamilelik belirtileri hakkında....

bak demiştim sana canım
gozun aydın
keseyı karından yapılan ultrasonla goremezsın ama daha
wajınadan gorursunuz ancak

Salı gününe aldım randevuyu olmam gereken adet tarihimi 1,5 hafta geçmiş oluyo o zaman... rahat görebiliriz heralde..

HMMM ümidim kalmadı valla ( adet belirtisi dedi çoğu yarın adet günüm bakalım ne olucak kesildi zaten akıntım göğsümn yanları acayip acıyor hayırlsı Allahtan ne belrtielrn vardı canm

ben korunmayı bıraktıktan bir sene sonra hemile kaldım artık ümidimi kesmiştim bir rahatsızlığım olduğunu düşünmüştüm ve adet olmadan bir hafta önce kave rengi akıntılarım başladı ara ara adetime iki gün kala adet sancısı gibi ağrılarım oldu ve ilişkiden sonrada pembe az akıntı geliyordu bazen kahve rengi oluyordu.. birde ben 12 gün bekledim gebelik testi yapmadım akıntılarımda çok oldu wc den çıkamıyordum durmadan wc deydim idrar çok sıkıştırdı ama bunlar adetim geçtikten sonra olan belirtilerde yani o 12 gün içinde başlayan olan belirtiler.. tabiki herkeste farklı olur ama allahdan ümit kesilmez rabbim inşallah cümlesinin senin ve benimde göbüşümüzü hayırlısıyla doldursun AMİN

Kızlar henüz adet olmadım bat 28 ocak idi iki gün geçti sanki adet olucak mışım gibi karnım agrıyor ve cildim bozuldu sivilceler cıktı? Gebelik testi de yapmaya korkuyorum ya hamile değilsem off ya ne zor böyle beklemek.

HMMM anladım canım Rabbimden hayırlısını diliyorum saol canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Salı gününe aldım randevuyu olmam gereken adet tarihimi 1,5 hafta geçmiş oluyo o zaman... rahat görebiliriz heralde..

tabı canım salı gunu gıtceksen eger kesın gorursun canım
karından yapılan ultrasonla
nasıl durcan salıya kadar
bende alışkanlık yaptı habıre gtmek ıstıom doktora en son gecen hafta gıttık
2 hafta sonraya cagrdı onumuzdekı hafta persembe gıtmem gerek tekrar
gun sayıyorum resmen
insan hep gormek ıstıo

yok bebeğm yarını beklıyorum bakalım ne olucak sence ne olucak

bence olmucaksın caım
bak umıtlendırmek ıcın solemıorum
ıcımden gecenı soledım
sen nasıl hıssedıosun
sen en son 1 ocakta olduysan 30 gunde 1 oluosan bugun olman gerekmıomu

kızlan bnm yüzümde sivilce problemi vardı kırmızılıkda var dışarı çıkmaya utanıyorum.zorotenin kullanacaktım ama bebek istedim şuanda hamileyim sivilcelerim artmaya başladı.cinsiyetle alakalı olabilirmi acaba.

canım 2 gun gecmış ndn beklıosun yapsana kan testı

ben bı yerde okumuştum canım
hamıleleıkte sıwılce oluomuş yuzde
ama tabı kışıden kışıye degısen bı durumdur belkı
cınsıyettle alakası warmı bılmıorum
senın bellımı cınsıyet

Daha önce de 2,3 gün adet geçikmeleri olmuştu testte hep sıfır çıktı yine sıfır çıkacak diye korkuyorum. sağlık ocağı kan tahlili yapıyormu kızlar?

gecıkmlerın oluosa ozaman 2 3 gun daha bekle canım
ewet saglık ocakları yapıo canım

bızde bugun bıtınce 8+1 gunluk olucaz
ama benım hıc sıwılce yok
zaten ergenlıkte bıle cıkmamıstı kı canım

bndede ergenlikte çıkmamıştı.bn mavi gözlü güzel bir kızdım normalde.aynanın karşısından ayrılmazdım.şimdi aynalardan kaçıyorum.pskolojim bozuk.senin ilk gebeliğin mi inşlhh aynı dönemlerde doğurcaz :)

ewet canım ılk gebelığım
pekı bu sıwılceler ıcın bı nlem yokmu doktoruna sor bakalım
bebege zararı olurmukı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…