- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
içiyorum canım hafif akıntı yapıyor ve arada kasığımda ağrı herhalde temizliyor içimi flan :)) inşlhh canım alırız bizlerde
içini temizliyo demek canım süper:))) hadi umarım işe yarar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içiyorum canım hafif akıntı yapıyor ve arada kasığımda ağrı herhalde temizliyor içimi flan :)) inşlhh canım alırız bizlerde
bakalım bizlerde bu ay o mutlu haberi alacakmıyız :)))
alacaz canım.. soğan kürü nasıl gidiyo:)
bakalım bizlerde bu ay o mutlu haberi alacakmıyız :)))
alacaksınız inşallahhhh..
hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyinnn ve sonsuz çalışmalara devam edinnn
kızlar dün diş doktoruna gittim diş tedavsine başlamam gerekiyo doktor dedi ki 2 ay ara vereceksin çocuk çalışmalarına ben ara vermek istemiyorum eşime söyledim o da olmaz dediii... çok fazla bi zaman...
kızlar dün diş doktoruna gittim diş tedavsine başlamam gerekiyo doktor dedi ki 2 ay ara vereceksin çocuk çalışmalarına ben ara vermek istemiyorum eşime söyledim o da olmaz dediii... çok fazla bi zaman...
canım sana msj attım ama sanırım gıtmedı
evettt bu sene bebiş patlamasııı yaşanıyorrr :))
ben size demiştimm dimiii?ocak bizim ayımız olacakkk diyeee :))
Rabbim bebeklerimizi korusun ve isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhh
oh be sanırım sıte duzeldı kızlar.......konuşabılırız rahatca
diş tedavisi önemli canım. hamilelikte çocuk anneden alaacağı kalsiyum vs vitaminleri dişinden de alacağı için hamilelikte diş sorunu daha da artıyo bildiğim kadarıyla.diş problemin ciddiyse ilk önce yaptırsan ii olur ama ciddi değilse bekleyedebilir
2 diş ciddi diğerleri bekleyebilir canım onları yaptırıp bırakıcam... 2 ay erteleyemem ya 1 saat bile fazla gelirken 2 ay ne demek:))))))))9
demi yaa bi günü bile zor bekliyo insan.benim 6 gün kaldı adete.test falan yapmamamk için zor tutuyorum kendimi.gerçi bu ay pek ümitli değilim ama olsun